INFO NA ZÁVĚR

593 36 10
                                    

 Dámy a pánové, jsme u konce.

 Psala jsem tuhle knihu (no spíš takový pokus :D) asi tak od června, takže za chvíli jí bude rok. Táhlo se to celkem dlouho, ale jsem ráda, že se mnou tolik lidí vydrželo od začátku (já vás vidim, ne že ne :D). Jak jste jistě podle Epilogu zjistili bude i další díl. Ten by mohl vyjít až udělám korekci (tak se prosím nelekejte, až vám budou ode mě skákat aktualizace). Budu spíš opravovat gramatiku (a že je to potřeba :D) a nebo stylistické chyby, takže žádný velký zásadní změny děje nebudou. Snad se u toho nenaštvu a nesmažu to celý :D. 

 Možná, že se to tak táhlo, kvůli tomu, že jsem prostě nechtěla ,,opustit'' tohle všechno. Adriel, Avengers a tak. Prostě se to na ten rok stalo mou součástí, která se jen těžko zapomene. Každý den mě napadaly další a další nápady a přídavky k ději a já je buď zamítala, odložila na druhý díl a nebo jsem je do děje zakomponovala. Byla to taková moje hra.

 Každopádně víc vám k tomu teď neřeknu. Mám už ale i děj a samozřejmě název a pokud mě něco nenapadne, tak to snad i u toho druhýho dílu zůstane. A ano - podíváme se i na Asgard :D.

 Děj týhle knížky mě napadl ve snu. Bylo to 22. května 2015 (asi, nějak mi to datum prostě utkvělo v hlavě :D ) a já poprvé viděla Avengers (to mě taky dostalo celkově do světa komiksů - jak Marvel, tak i DC, ale to až jindy :). Tu noc se mi zdál sen. Stála tam Adriel a za ní Avengers. Byli na ulici rozbořeného New Yorku a proti nim stál Loki. Ten znal Adriel už dávno, ale myslel si, že umí ovládat jen vodu. ,,Víc než vodu ovládat neumíš?" řekl Loki v tom snu. Divný na tom bylo, že jedna z výkladních skříní na té ulici byla plná vody, jak nějaký akvárium. Když to Loki řekl, tak sklo té výkladní skříně začalo praskat. Cap ale Adriel chytl za paži a ta se uklidnila. A pak už nic. Konec. Budík. A taky nápad na fanfikci.

 Následovalo mnoho poznámek a první kapitoly jsem psala ručně (obrázek později :D). Byla to sranda, ale párkrát jsem s tím chtěla seknout. Vždycky jsem si ale vzpomněla na vás (such klišé, wow :D) a na Adriel a jela jsem dál. Taky mě neuvěřitelně podporovaly moje dvě kamarádky HemmyGril a RettyGirl, za což jim moc děkuju. Bez nich by tenhle konec ani nebyl a já bych nechala Adriel v Lokiho cele. Takže poděkujte jim, ne mě :D.

 Další plánuju vydávat X-meny. Na konci května bude další film, tak proč ne :D. Možná budu během toho vydávat i další fanfikce a příběhy. Pár už mám i rozepsaných a vydaných. Jsou to spíš jenom takový...no...radši nekomentovat :D.

 Teď třeba píšu FF na Assassin's Creed. Přijde mi, že na české wattpad scéně jich moc není, tak jsem se rozhodla přispět tou svou. A MIMOCHODEM, viděli jste už ten trailer k filmu? OMG! I can't even :D.

 Taky strašně MOC děkuju za 19K. Za chvíli tomu bude dvacet a to je sakra neuvěřitelný (ach, rostou tak rychle). Budu se opakovat, když řeknu, že jsem to totálně nečekala a že jsem s 1K byla nadmíru spokojená :D. 

 Doufám, že budete mé příběhy číst dál a že vaše jména v komentářích a u hvězdiček nevidím naposledy :)

 Miluju vás všechny a děkuju, že jsme to dotáhli až sem.


 -Anamiel-

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 29, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Válka s bohem lží (Avengers FF)Where stories live. Discover now