13 dalis

466 33 0
                                    

-Na liktais nieko nedarau,-atsakiau jam ir jis tik susijuokė. Ak jau dabar lydaus nuo to jo juoko. Jis toks nuostabus, kad klausyčiaus ir klausyčiaus.
-Ne tai turėjau omenyje. Bet bent tavo atsakymas parodė kodėl tu man rūpi.
-Aš tau rūpiu?-paklausiau visiškai nesupratusi. Jis tik nuo mano tokio klausymo pavėlė mano plaukus ir nusišypsojo savo firmine šypsena.
-Taip,mažute, negi to dar nepastebėjai?
-Na tiesa sakant....,-nepabaigiau sakyti kai pajaučiau blondino lupas vėl ant savųjų. Tie jo bučiniai išvarys mane iš proto. Aš jam į jį atsakiau ir ivėliau savo rankas į jo plaukus. Tai nuostabiau nei esu skaičius. Nes jausti žmogu kuris tau patinka taip arti yra taip gera. Dar nesu to jautusi. Jis tik dar labiau prisitraukė mane į savo glėbį ir prispaudė kiek tik galėjo prie sienos.
-amm... nenorim jums trukdyti, bet gal geriau susiraskite kambari, o ne valgykite vienas kita prie šitos sienos,- iš kažkur atsirado Harry ir tai pasakęs nusijuokė kartu su Beth ir Cami. Aš tik atsitraukus nuo Niall paslepiau savo žandus jo kaklo įlinkyje, kad kiti nematytu kaip raudonuoju.
-Ahh Harry užsičiaupk. Jau dabar galiu garantuoti, kad kaip norėtum nuo Beth nuplėšti jos rūbus ir padaryti prie šios sienos,-suurzgė Niall, nuo ko man paimė juokas tad pradėjau juoktis, o prie manęs prisijungė Ni su Cami. Mes juokėmės ir žiurėjome kaip Harry ir Beth raudonuoja. Tai taip keista kaip toks mokyklos kietuolis susigėdino tokiu paprastu žodžiu. Regis jam patinka tikrai Beth. Dėl jos tikriausiai net nereikės jaudintis. Bet visdėlto jai jis ją isskaudins aš jį iskaudinsiu su kėde per galva iki kol kėdė suluš. Japp aš labai draugiškas ir mandagus žmogus.
-Na gerai užteks. Ella nepamiršk, kad tau reikia kuo mažiau vaikščioti jai nori ryt dar nueiti iki mokyklos,-priminė Cami. Ak gerai, kad ji yra čia šalia.
-Tai mes jus parvešti galim,-pasakė Harry ir pamerkė akį Beth.
-Na ne nereikia. Cami su mašina,-pasakiau jiems ir kiek mačiau vaikinai nuliūdo.
-Na tada, maže, ate,- ir Harry priėjęs prie Beth ją saldžiai pabučiavo.
-Na iki, mažute,-Horan lenkėsi virš manęs ir....

Klaidosss!!! Ak kažkas pamokykite arba patarkite programų kur galėčiau jas taisyti... nuomonių 😂😂😂

Bad Boy ( Nutraukta)Where stories live. Discover now