6 Dalis

719 48 0
                                    

-Niall, nuo kada pasidarei toks rūpestingas?-paklausė jo Zayn'as, man taip atrodo jo vardas toks. Juos visa mokyklą žino.

-Visada toks buvau,- Atsakė Niall ir jie visi nusijuokė, tuo tarpu aš pajudinau koją ir sucypiau iš skausmo, nors ir negarsiai, bet Niall girdėjo tuo esu tikra, nes jis atsisuko i mane su surauktais antakiais, bet kai suprato kodėl taip padariau iškarto sušvelnino žvilgsni,-Draugai nors ir kaip norėčiau likti su jumis ir kalbėti toliau, bet pareiga šaukia,- jis pasakė jiems ir jie nusijuokė kai suprato apie ka eina kalba, aš taip pats suprunkščiau. Tada Niall nusisuko visai į kitą puse ir pradėjo eiti link seselės kabineto. Kai priėjom ji aš pabeldžiau į durys ir jas atidariau, tada Niall įėjo su manim ant rankų į jos kabinetą.

-Kas nutiko?- susirūpinus paklausė seselė kai pakėlė akys nuo poperių.

-Na tikriausiai tik nykstelėjau koja, kai per šia pamoka žaidėme futbolą,- atsakiau seselei aš.

-Gerai, kad iš karto atėjot, Niall, padėk ją ant lovos. Ir gali eiti, manau turi svarbesniu reikalų.-pasakė seselė Niall'ui.

-Ne, pasiliksiu,- Atsakė jis ir seselė tik linktelėjo. Tada kai Niall padėjo mane ant lovos ji priejo prie manęs ir pradėjo apžiurinėti koja, tada trumpam susiraukė ir nuėjo prie šaldyklio.

-Niall tu vairuoji galbut?- Paklause seselė jo.

-Taip,- atsakė jis paprastai.

-Jei gali nuvešk ja iki tramatologijos punkto, manau čia rimčiau nei nykstelėjimas. Niall tik linktelėjo ir paimė mane ant rankų. seselė priėjo prie mūsų ir man prie kojos pridėjo ledo ir parodė, kad laikyčiaus. Tada atidarė mums durys ir Niall su Manim pradėjo eiti link persirengimo kabineto, nes po kuno kultūros likome dar su tais rūbais. Niall nieko nesidrovėdamas įėjo į mergino persirengimo kabineta, ir čia esančios merginos sucypė, Niall po tokio jų elgesio suurzge, bet aš nuo tokio jo poelgio tik nusijuokiau, tad jis irgi šyptelėjo. Jis nuėjo prie mano sudėtu daiktų, kuriuos tikriausiai sudėjo Beth. Jis juos paimė ir išėjo iš kabineto. Tada kartu su manim nuėjo į vaikinų kabinetą ir tiesiogine žodžio prasme isižiojau, o Niall tikriausiai nuo tokio mano poelgio tik nusijuokė. Tada jis pasodino mane ant suoliuko ir kai susidėjo visus daiktus ir persirenge užsidejo kuprine ant pečių ir paėmes mane vėl į savo glėbi ir išnešė iš kabineto, pradėjo nešti link lauko kur tikriausiai stovi jo mašina. Tada priėjo tikriausiai prie jo mašinos jis ją kažkaip atrakino, o tada pasodino mane į priekį ir daiktus padėjo į mašinos galą. Tada atsisėdo prie vairo ir ušsisėgė diržą, tą pati padariau ir aš. Niall užvedė mašina ir pradėjo važiuoti link ligoninės. Niall vis žvilgtelėdavo į mane, bet niekaip nepagavau jo žvilgsnio, nes jis greitai nusisukdavo. Kai atvažiavom į ligonine pamačiau....

Bad Boy ( Nutraukta)Where stories live. Discover now