11 dalis

525 46 6
                                    

-Sveika, meile,- priėjas prie manęs ir apsikabinęs į ausį sušnypždėjo Niall. Net oda nuo jo balso pašiurpo. Greitai jį atstumiau nuo savęs ir pasakiau.
-Sveikas, Niall. Nemalonu tave matyti,- su pagieža jam pasakiau. Negi jis pamiršo ką sakė praeita kartą. Ak šitas mažas šudukas dar drista mane liesti. Paskutinis niekšas kurio nekenčiu.
-Ak kam tas vaidinimas. Žinau kad manęs nori,- su pasitikinčia šypsena jis pasakė.
-Tik tavo sapnuose, Horan,- ramiu balsu pasakiau ir jam nusišypsojau pašaipia šypsena. Mačiau kaip jis suirzo ir jau galvojau, kad mane užsipuls, bet jo išraiška greitai pasikeitė ir jis vėl išsišiepė iki ausų. Aš jo tiesiog neapkenčiu ir įdomu ką jis vėl sugalvojo. Bet tada jis manę prisitraukė į savo glėbį ir pabučiavo. Bandžiau ištrukti, bet kuo toliau tuo sunkiau buvo jam atsispirti. O jis mane laikė taip kaip niekas manęs nėra laike. Ir staiga pajaučiau. Ak jus nepagalvokite, kad meile jam. Aš pajaučiau pasišlykštėjima juom. Jis toks bukagalvis, kad mano, kad gali mane sužavėti tuom. Nors ir pasijaučiau silpną viena minutėle, bet jis tik suknistas niekšas. Visdėlto pavyko man jį atsumti. Ir trenkiau jam antausi ir tai man priminė pirmą kartą kai jis mane pabučiavo. Jis greitai atsitraukė nuo manęs, o aš išsigandusiu žvilgsniu pažiūrėjau į jį ir staiga....

Širdučių ir nuomonių :D myliu <3

Bad Boy ( Nutraukta)Where stories live. Discover now