12 dalis

429 38 4
                                    

Srr už klaidas!!!
Ir staiga man atsitraukus nuo Niall, prie jo pribėgo mergina ir isisiurbė į jo lupas. Aš nuo to tik dar labiau juo pasišlykštėjau ir nusukus akys greitai nuo jo nubėgau, nes ašaros jau paimė viršų. Kodėl jis suknistai turi būti toks mergišius??!! Ahh aš nežinau kas blogai su manimi. Atėjus į tuoletą priėjau prie veidrodžio ir nusivaliau ištriškusias ašaras, bei nusiploviau veidą. Ačiū dievui, kad šiandien nesidažiau, nes tikriausiai dabar mano paakiai butu like juodi. Kai atsigavau pradėjau eiti iš tuoleto ir kai iš jo tik išėjau buvau prispausta prie sienos. Wtf??
-Niall???- sutrikusi paklausiau prieš save pamatydama blondiną.
-Ar tu verkei?
-Ne...-norėjau sakyt, bet jis surėkdamas mane pertraukė.
-Ella suknistai man niekada nemeluok,-aš nuo jo tokio poelgio tik kruptelejau, nes jis iš karto atsitraukė pamates mano baime akyse,-tu manei, kad aš tau trenksiu?-paklausė jis.
-Taip,-labai tyliai pasakiau, bet esu tikra, kad jis išgirdo, nes tik mane prisitraukė į glėbį.
-Atsiprašau. Tai daugiau nepasikartos. Taip neturėjo buti. Tikrai atsiprašau...,-Niall dar norėjau tęsti, bet pati to nesuprasdama pabučiavau jį. Ir jis iškarto atsakė į mano bučinį. Dabar pajaučiau tą legendinį zoologijos sodą savo pilve. Tai taip nuostabu, bet žinau, kad jam tai beveik nieko nereiškia. Kai galiausiai atsitaukėm Niall sujungė mūsų kaktas ir sušnibždėjo,-ką tu su manim darai, Ella?

Nuomoniųųų. Dėl klaidų tikrai labai atsiprašau.

Bad Boy ( Nutraukta)Where stories live. Discover now