9 dalis

591 45 0
                                    

*Ella pov.*
Atsikeliau gana anksti. Buvau visai pamiršus, kad esu užsigavus koją. Bet kai ją pajudinau tikrai tai prisiminiau, nes skaudėjo gana smarkiai. Po vakarykščio Niall pasirodymo negaliu nustoti galvoti apie jį. Kas su manim blogai? Jis toks nervinantis kas jis mano toks yra, kad gali man vadovauti. Mano mintis pertraukė į kambarį atėjusi mama.
-Tau mokytojo nesamdysiu. Pas tave ateidinės Beth ir pamokys. Turiu aš ir be tavęs kur pinigus leist,- kai ji tai pasakė greitai įšėjo iš kambario. Kartais aš pagalvoju gal jinai net nėra mano mama. Nes mes tokios priešingos. Tarp mūsų net nėra to dukters ir mamos ryšio. Tik staiga suskambo mano telefonas. Ačiū dievui jis buvo ant mano naktinio stalelio, nes net neįsivaizduoju kaip bučiau atsikėlus iš lovos. Pajemiau jį į rankas ir atrakinus pamačiau žinute. Kaip nekeista jį buvo nuo Niall.
#Ateisiu vakare xoxo#
Nieko neatrašius padėjau telefoną ant stalelio. Na jeigu pagal vakarykšti Niall pasakyma gausiu bausme man nesvarbu kas jis manos toks esantis. Jeigu ištikruju tai labai laukiu vakaro. Man labai įdomu ką jis darys. Dabar jau yra 19.00 ir aš nebuvau pakylus iš lovos. Ir net nevalgiau. Kadangi pas mane namie nieko nebuvo kas galėtu manimi pasirūpinti. Mano tėvai išvažiavo į darbo kelione. O Camillos nemačiau nuo pat vakarykščio vakaro. Ir taip aišku, kad ji kokiam vakarėli ir negrįš. Ir dabar pajaučiau ta baimę. Jeigu Niall ateis ir norės man kanors padaryt aš nepasipriešinsiu ir niekas neišgirs mano šauksmo nes nieko namie nėra. Ir staiga išgirdau krepšdėjima prie balkono. Tada pamačiau šešėli ir taip tai buvo Niall. Jis priėjo prie mano lovos ir atsisėdo.
-Na ka lelyte. Laukiai?-paklausė su pašaipia šypsena.
-Kas tu toks, kad turėčiau tavęs laukti?- ir staiga jo šypsena dingo. Jis greitai pajėme mano rankas ir jas pakėle virš galvos ir sujungė mūsų lūpas. Bandžiau priešintis, bet neneigsiu jis gerai bučiuojas. Kai pavyko jį atitraukti nuo manęs aš jam greitai trenkiau.
- o ne.... tu tikrai sušiktai man netrenkei. Purvina kalė!- kai jis tai surekė greitai man trenkė.
-Tu suknistas nevykelis. Trenkdamas merginai parodai koks esi nesveikas. Nenoriu tavęs akyse matyti nešdinkis iš mano namų!- aš taip pat surekiau ir Niall kaip koks vampyras greitai dingo iš mano kambario. Kai jis tik išėjo aš apsiverkiau. Gal dėlto, kad tikėjau visai kitko iš jo. Kad jis bus mielas su manim. Bet regis klydau ir net labai.
*po 2 mėnesiu*
Šiandien tobula diena nuims mano gibsą ir jau rytoj eisiu į mokyklą. Tai taip nuostabų. Laukiu nesulaukiu to. Jeigu kila klausimu tai po to karto Niall net nemačiau. O kiekviena diena pas mane ateidavo Beth ir padėdavo su pamokomis ir nusiprausti bei atlikti kitus dalykus kuriu pati negalėjau. Tikrai nervino būti kitu našta.

Bad Boy ( Nutraukta)Where stories live. Discover now