rømmer fra politiet

39 1 6
                                    

hei. i dag skal jeg Alvilde og Lena skal på fest i dag!. men jeg har en OVERRASKELSE!! Emilie og Nina kom hjem litt tidligere fra kamp for og feste!. så jeg skal skjøre til Pia sånn at vi kan skjøre og hendte de andre. 

Alvilde blir litt sen for hun skal ha middagselskap.  

jeg tar meg 1 veldig sterk øl på vei til lena.  jeg skjenner meg allerede litt kokko oppi toppen og tenker at dette blir en lang natt. Lena har også drukket litt før hun kommer. 

vi henter Emilie og Nina, så drar vi til en som går i klassen  våres for og hente sprit og øl. for hun har handlet inn til i dag. 

vi drar rett til bukta eter og ha hentet alkohol. der møter vi noen kjekke gutter. de hadde også masse drikke. det regnet, så vi tok med oss guttene og gikk inn i bussen. vi delte drikke og koste oss. et var 5 gutter og vi er jo 5 jenter. vi ble alle forelsket og flørtet. Alvilde kom plutselig inn i bussen. hun skjønte ingenting når det var gutter her.  guttene fortalte at de hadde funnet det livs kjærlighet. vi begynte å flire. et var bare Alvilde og den siste gutten som ikke hadde blitt forelsket før de så væreandre. 

jeg vil bare si at de var de eneste som ikke klinte den kvelden. 

men vi drakk oss veldig fulle den kvelden. 

når vi var rimelige ganske fulle, gikk vi ut å skrudde på den høyeste bassen  i hele bukta og drakk oss veldig  full. vi drakk oss vell litt for full. Nina ble veldig irritert på en jente som var på tur inn i busen våres, og Nina slår ned denne  jenta. hun detter og slår seg hardt.  

det var noen venner til den jenta Nina slo ned, ringte politiet. politiet kom fort, og vi sprang fort bort og inn i bussen og rommet fra politiet. vi gjemte oss ved en hytte med havet, bussen fikk akkurat plass i en rundkjøring. 

vi glemmer bare dette kapitlet. 

RUSSEFEIRINGENE 2016Where stories live. Discover now