•21•

1.7K 99 13
                                    

Гледна точка на Ема

-....И той се приближи и ме целуна.-завърших аз обясняването, за това къде сме били и защо сме тръгнали. Оказа се че Никол и Лиам тръгнали след нас, но пак стигнали до хотела първи. Не казах за лудницата пред входа на хотела, защото мислех че не е важно Никол да знае абсолютно всичко, макар, че ми е най-добрата приятелка.

-За какво си говорите момичета??-попита туко що дошлия при нас Хари с услепителната си усмивка.

-Обяснявах защо закъсняхне малко.-отговорих аз, Хари дойде до мен и ме прегърна през кръста, което ми се стори страно, но хубаво.

-Добре вече се почувствах ненужна.-вирна нос Никол и влезе вътре , като на половиния път спря, обърна се и ми намигна, след това продължи по пътя си.

-Е по-добре ли си.-попита, като се прегести пред мен, той и хвана един кичор коса като го преметна зад ухото ми.

-Да, добре съм.-отговорих кратко.

-Сигурна?-попита той обхващайки лицето ми в шепи, кимнах в отговор, а той отново бавно се приближи сантиметър по дънтиметър до мен, в опит да ме целуне, но беше прекъснатот вековете излизащи от вътре.

-Хари, Ема хайде идвайте ще играем!!!

Дръпнах ръката на Хари и влязохме при другите където се лееше бира, уиски и водка. Всички бяха седнали в кръг, някой бяха заети да пият други да пушат, някой да бъркат под полите и адски късите рокли на приятелките си. Разтърсих глава и седнах до Никол, а от другата ми страна беше Найл, Хари се намести между две русоляви курвенски кифли с толкова много грим по себе си, че ми се зави свят само докато ги гледах. Още от сега ги намразих.

-Така вече всички се събрахме и е вземе за истина или предизвикателство... Знам че тоя игра е детинска за това малко ще я разнообразим.-обясни едно от момчетата ставайки от пода и взимайки една запечатана ботилка водка в ръка след което отново се настани на мястото си.- Този друг вариант на играта ще е само с предизвикателства, който не изпълни дадената му задача ще пие..-каза и вдигна шешето.-Имаме достатъчно пиене и достатъчно стай... Така кой иска да е първи?

-Аз!-изпищя момичето от дясната страна на Хари.-пропълзя до положената празна ботилка на пода и го завърта, всички се загледаха към гърлото на ботилката, която посочи едно от момчетата. Той беше със среден ръст, кистенява коса която беше късо подстригана , първи номер. По принцип някой момчета се превъзмогват с прическите си дори повече и от момичетата. Но на него му отиваше, но не ме разбирайте по грешно, аз си имам любими шоколадови къдрици, който бяха спуснати съвсем спокойно по раменете на Хари.

Texting with Harry Styles✉Where stories live. Discover now