•15•

2.1K 133 7
                                    

Гледна точка на Никол

Да заплеснах се малко, но вината е на Лиам, че ме расейва с външния си вид.

"Да сега той ти е виновен"-отговори вътрешния ми глас.

Отърсих се от мислите си и огледах се но виждах само и единствено потни, пиянни и танцуващи хора. Бях останала сама на сепарето в една доста голяма, но все пак препулнена дискотека. Не виждах Ема нито Хари нито Лиам, нито някое от другите момчета. Глътнах парливата течност от чашата ми наведнъж и тръгнах към изхода с надеждата да са излезли. Но не отвън имаше няколко групички. Тръгнах по улицата, но нямах представа на къде отивам, този квартал не ми беше познат. А може би да сме извън града. Улиците бяха пусти.

"Как можах да не гледам къде отиваме!!"-виках си наум

-На всичко отгоре съм и сама.-измърморих, видях една пейка и седнах.-Ами телефонна.-допълних, но телефонна и чантата ми бяха останали вътре.

Гледна точка на Лиам

"Тея какво толкова правят е тая тоалетна, 30 минути се бавят."-мислех си.

С недоволство излязох от редицата на която не й виждах края, погледнах към сепарето където требваше да е Никол, но нея я нямаше.

Примигах няколко пъти за да не би да си въобразявам или пиенето да ми се е отразило. Но не тя наистина не беше там.

С бърза крачка отидох до него и видях чантата й . Взех я и излязох от дискотеката тъй като не я видях на опашката за чакащи към тоалетните.

Студения въздух разтрепери тялото ми, заогледах се и я видях беше седнала на една пейка. С бърза крачка тръгнах към нея.

-Никол.-промърморих, а тя вдигна глава.

-Лиам?-каза друг глас който мразех от дъното на душата си.-Кое е тая?-попита надменно и се захили заедно с приятелките си.

След като чу това Никол стана от мястото си и удари Анджела.

-"Тая" си има име, а ако кажеш нещо още веднъж, скъпа ще си събираш зъбите от земята ясно ли ти е!-изкрищя Никол.

-Не ме е страх от няква противна евтина проститутка, която не си знае цената.-високомерно отново отвърна тя.- А да и може да оставиш гаджето ми намира, той не може да бъде с някаква си селянка.-изкикоти се отново тя.

-Анджела веднага замълчи, достатъчно!-извиках аз на свой ред.

-О не е достатъчно!-извика Никол и скочи върху Анджела.-Сега ще видиш какво може едно селянка!-извика отново и я удари в носа при което сртуйка кръв изхвърча, аз се заех да ги разтървам, кокто и двете копия на Анджела, но Никол се беше вкопчила за нея. Наистина беше си забила острите нокти в платта на Анджела, а тя само скимтеше.-Нали знаеше много! Хайде де кажи нещо! Хайде!

-Никол спри стига! Ще я убиеш!-виках.

-И какво да не би да ти е тъжно, че наранявам гаджето ти!-извика тя, изправи се от лежащото тяло на Анджела и се обърна към мен.- Можеше да ми кажеш, че си имаш гадже, а не да ме оставиш, да мисля за теб, от срещата ни и да ме лъжеш! Ето ти я оставям ти я само за теб!-извика отново взе чантата си и тръгна с бърза крачка

-Никол почакай!-извиках настигайки я.-Почакай моля те нищо не е така както изглежда.

-И как е Лиам! Аз съм никоя за теб, дори незнам за какво ти държа сметка след като съ едно нищо за теб, може би само щях да съм ти забавление за една нощ.- няколко сълзи с стичаха по красивото й лице.

-Не говори така.-казах и я придърпах към себе си.-Ти си много повече.-приближих си до ухото й.-Много.-допълних и долепих устни до нейните оставяйки лека целувка.

Нова глава надявам се да ви хареса в следващата ще се включат и Ема и Хари.😊✌✌❤❤ На снимката е Анджела( Барбара Павлин )

Texting with Harry Styles✉Where stories live. Discover now