•17•

1.8K 120 15
                                    

Гледна точка на Ема

Отворих очи, но виждах само един размазан силует, който беше клекнал над мен.

-Ема, хей добре ли си?-каза силуета, все още не виждах човека, но разбирах идеално гласът му. Премигнах няколко пъти и вече го виждах идеално. Виждах шоколадовите му къдрици който от тъмнината бяха станали черни, виждах и дълбоките му черни очи, от мрака надвесил се над нас.

Усетих силната му ръка на гърба си и другата на сгъвката на краката. Вдигна ме с такава лекота, но и с такава прецизност, сякаш го бе страх да не ми направи нещо.
Гледаше ме право в очите. Оплетох ръце около връта му, доближих се максимално до него и го цялунах по бузата.

-Благодаря ти.-прошепнах и го целунах отново на същото място. Кожата му бе по мека и от тази на бебетата.

Хари направи две крачки и ме постави леко на кожената седялка на bmw-то си. Ръцете му хванаха лицето ми в шепи и се доближи до мен, затворих очи и дъхът ми секна. Докато не усети меките му устни върху мойте, тогава всяко кътче на тялото ми, всеки нерв, се пречупи при усещането на устните му. Инстиктивно сложих едната си ръка между меките му кадрици, а с другата дръпнах ризата му към себе си.

-Изглежда......че......вече си.....добре.-каза задъхан измежду целувките и се засмя от което тръпчинките отново огряха лицето му.

Бутнах го леко с ръка и се отделихме един от друг. Погледна ме и затвори вратата, гледах го как заобикаля колата и идва на шовьорското място, завътя ключа и се чу двигателя, след което тръгнахме.

-Ти добре ли си?-попита отново той не отделяйки поглед от пътя.

-Да Хари добре съм само ми се зави свят.-обясних.

-Ема ти припадна и беше в несвяст 5минути, ако не беше отворила очи щях да полудея, друг път недей да правиш така.-каза и хвана ръката ми.

-Първо радвам се че си се загрижил за мен и второ мислиш ли че ще има други пъти?-попитах а стомаха ми се сви на топка. Хари сбръчи нос и ме погледна объркано.

-Какво имаш впредвит?-попита и ме огледа, но извърна поглед към пътя.

-Имам впредвит, че ти си имаш свой собствен живот, ти си звезда и хората искат ти да се срещаш и да бъдеш с тези който са от твоята класа, да излизаш с супер модели. А не с момиче като мен, дори и да сме само приятели, това няма да се отрази добре на теб, но дори това да е последната ни среща аз ще я помня.-обясних и сведох глава.

-Хей, ти си по различна от някакви фръцли, така наречените "модели". Както сигурно знаеш мен ме сватосват и с момичето с което съм се разминал по улицата. И аз незнам какво ще става за напред но искам да те виждам, ти си специална и искам да те опозная. Не искам да си само за една вечер. Искаше ми се поне за един ден да съм нормално момче с нормален живот.-не отделяше очи от пътя.- И да го прекарам с теб.-допълни и се обърна към мен, хвана отново ръката ми и я доближи до устните си като остави лека целувка, а електричество премина по тялото ми.-Само с теб.-завърши и целуна отново ръката ми и погледна пътя, а аз сведох глава с зачервени бузи.



Нова главичка какво мислите??😄😆😙😘😋❤❤❤❤

Texting with Harry Styles✉Where stories live. Discover now