•8•

2.6K 157 3
                                    

Денят на концетра

Гледна точка на Ема

Отворих сънено очи и се протегнах. Погледнах часовника и в момента който видях екрана се изтрелях от леглото беше 12 часа, но понеже в леглото ми през ноща се е водила 3та световна война, завивката се бе овила около краката ми. За мой късмет мама беше сложила скоро най, най-мекия и пухкав килим който съществува.

Разплетох се и чух как корема ми къркори. Взех телефона си и закрачих, но понеже съм най-големия карък пропуснах последното стъпало и отново се озовах отново на земята, но за жалост този път нямаше килим и си докарах цицина на главата. Аз съм доста непохватна в краката за това избягвам да нося високи обувки, та аз боса се пребивам, а за токове не съм си и помисляла.

Изправих се и се поуправих след което тръгнах към кухнята.

Отворих хладилника,но нямаше нищо за ядене. Добре, че наскоро отвориха пекарна срещу нас и нямаше да се разхождам. Качих се отново в стаята ми и се облякох.

Взех си два кроасана и лате и се прибрах. Седнах на стола до бар-плота.

-Днес е денят, денят в който ще се срещна с Хари Стайлс, Лиам Пейн, Луй Томлинсон, Найл Хоран, момчетата с който милиони фенове искат да се срещнат.- казах си сама на себе си, за да се уверя, че това довечера ще се случи, от самото начало когато видях 2рия билет знаех кой ще взема с мен.

Взех телефона и звъннах на който трябваше и зачаках да вдигне.

-Ем, как си, какво правиш, как си станала толкова рано, нали не си забравила за маратона довечера.- изрече всичко на един дъх, а аз леко се засмях.

-Здравей и на теб, Ни(от Никол) добре съм, пия кафе, защото имам да се оправям , което ми напомня, че няма да има маратон, защото ти идваш с мен, за това те искам след 20мин в нас, бързо и си донеси гримовете.-казах и затворих без да чакам отговор.

Точно след 20 минути се чу звънене на званеца. Прибягах да й отворя и я задърпах към стаята.

-Ни, трябва да побързаме, нямаме никакво време, трябва да избираме дрехи после и грим за оправяне, хайде аз влизам да се къпя, а ти избирай дрехи.- казах и грабнах хавлията

- Емааа, не трябва ли да ми кажеш поне къде ще ходим- попита тя. Бях забравила.

-А, да ами нали ти казах преди няколко дни че си пиша с едно момче- тя кимна- Иииии не, не трябва да седнеш- буднах я на леглото- Та това момче е Хари Стайлс- казах а тя в първият момент беше шокирана, но после избухна в смях.

- Ти и Харолд Стайлс, добро извинение, хайде сега кажи наистина с кой ще излизаш- каза през сълзи от смях.

-Хаха много смешно, но понеже не ми вярваш довечера идваш с мен на концерта им- казах и й дадох билета, както се хилеше замръзна.- И ще се увериш, както и аз......донякъде, а билетите той ги изпрати-казах и скочих удряйки ръце в краката.

-Ема Джоунс това са билети за концерт на момчетата от 1Д- извика и се хвърли върхо мен при което мисля че знаете кокво последва, но този път е виновна Никол.

-Дам знам нали супер, но моля те повече не се хвърляй върху мен това ми е третия път в който усещам земята под себе си, до довечера да се надяваме да не съм с счупени крака. - продумах измежду мечешката прегрътка на Ни.

След 10 минути затисната в прегрътка, вече можех да дишам спокойно.

-Така сега аз влизам в банята, а ти изрови дрехи- казах и влязох в банята- Но не си и помисляй за рокля или нещо изрязано- извиках и чух тя как с недоволство изръмжа. Такава си е винаги избира нещо разголено и късо, но не искам да приличам на някое евтино момиче.

Ето нова глава надявам се да ви хареса.😁 На снимката е Никол🔝🔝😘❤❤

Texting with Harry Styles✉Where stories live. Discover now