Capitolul 18

34.7K 1.1K 113
                                    

Îmi simteam inima în gât în timp ce Zayn ma tragea spre intrarea casei lui. Mâna mea era strânsa în siguranta într-a sa în timp ce urcam scarile. Am tresarit când usa s-a deschis usor trântindu-se apoi în urma noastra. Nu a pierdut mult timp luându-ma în brate si ducându-ma sus în camera. Îi simteam caldura corpului atât de aproape. Urca grijului scarile cu mine în brate în timp ce îmi lasa câte un sarut pe obraz. A deschis usor usa camerei lasându-ma jos si facându-mi semn sa intru. L-am ascultat pasind timida în camera. Ochii mei albastri au fixat întreaga încapere înainte sa îmi mut ochii din nou pe el. A închis usa în urma noastra urmând sa roteasca cheia de doua ori în broasca. Si-a lins buzele facând câtiva pasi spre mine. Degetele lui se plimbau pe mâna mea, apoi pe spate. Un mic oftat mi-a scapat printre buze la contactul lui cu pielea mea. Am tresarit când degetele lui mi-au mutat parul în partea dreapta buzele lui sarutându-mi umarul. Mi-a ridicat barbia cu doua degete bagându-si capul în scobitura gâtului meu, lingând si sugând acea zona. Corpul meu tremura, a înteles ca eram nervoasa când mâinile noastre s-au întâlnit. Limba lui se misca usor pe gâtul meu umezindu-l în urma lui. Am închis ochii lasându-ma condusa de el, mâna lui a prins capetele camasii mele radicând-o putin pentru a lua contact cu pielea abdomenului. 

- Stii ca îmi place camasa, o voi da jos, însa nu acum. 

Degetul lui aratator a trecut usor peste trasaturile fetei mele. A zâmbit sarutându-mi maxilarul coborând apoi la pielea gâtului. A muscat usor lasând mici urme în timp ce cobora mai jos. Degetele lui au prins materialul camasii tragând-o spre el. Si-a bagat usor capul pentru a saruta pielea de deasupra sânilor. Am simtit cum un fior îmi coboara pe sira spinarii când dintii lui mi-au prins breteaua sutienului. A zâs usor suflând pielea. 

- Zayn... 

A gemut usor coborându-si degetele mai jos. A trecut peste materialul sutienului bagându-si unul dintre degete înauntru. 

- Atât de moale, a spus sarutându-mi pielea. 

Mi-am muscat buza în încercarea de a stapâni toate senzatiile ce treceau prin corpul meu. Mi-a lasat tricoul sa se lipeasca usor de mine. A zâmbit coborând si dându-si jos baschetii jos înainte sa se aporpie din nou de mine. Mi-a prins usor piciorul ridicându-l usor în sus. Mâinile mele i-au prins disperate umarul în timp ce îmi scotea conversii din picioare urmând ca apoi sa se ridice cu o forta impunatoare în fata mea. S-a apropiat usor de urechea mea muscându-mi lobul si soptind: 

- Vreau sa te asezi pe pat. 

L-am ascultat îndreptându-ma spre giganticul pat din mijlocul camerei. M-am pus în genunchii cu spatele la el si am tresarit când bratul lui puternic a fost pus pe abdomenul meu aducându-ma mai aproape de el. A mârâit în urechea mea când capul meu a fost lasat pe umarul sau, corpul meu încordându-se când i-am simtit mâna cuprinzându-mi sânul strângându-l delicat înainte sa coboare. Atingerile lui îmi provocau furnicaturi prin tot corpul. Ma tinea strâns în timp ce corpul meu se agita lânga el. Mi-a masat usor sânul înainte sa coboare spre abdomen prinzând din nou capetele camasii radicand-o în sus pentru a avea acces ascupra pielii. A facut în asa fel încât fetele noastre sa se întâlneasca din nou. A zâmbit coborând din nou. M-am sprijinit cu o mâna de pat pentru a ma putea pastra dreapta. Buzele lui mi-au atins pielea abdomenului sarutând si sugând. Un geamat mi-a scapat printre buze când degetele lui au atins dantela chilotilor. S-a ridicat usor prinzându-mi încheieturile. Acum stateam amândoi în genunchi pe pat. Eram cu spatele la el, lucru ce îi oferea libertate asupra fermoarului. M-a prins tragându-ma în spate facând ca soldurile mele sa se loveasca de barbatia lui.A gemut în parul meu,un nod mi s-a pus în gât simtind mâinile lui cum coboara pe talia mea usor ajungând din nou în zona chilotilor. Degetul lui mare a alunecat înauntrul materialului mângâindu-mi centrul. Numele lui îmi iesea repetat printre buze provocându-i un zâmbet larg. 

DNA | Zayn MalikUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum