It's time for answers

96 6 12
                                    

Seara bună cuțitaşe! A trecut mult timp știut și abea acum am reușit să intru,desigur am un motiv întemeiat: am intrat în posesia unui nou telefon cu memorie RAM de 4 GB,care îmi va permite să lucrez ușor și să fiu prezentă aici cu voi

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Seara bună cuțitaşe! A trecut mult timp știut și abea acum am reușit să intru,desigur am un motiv întemeiat: am intrat în posesia unui nou telefon cu memorie RAM de 4 GB,care îmi va permite să lucrez ușor și să fiu prezentă aici cu voi. De acum voi face tot posibilul să lucrez dublu ca să fac ce am promis.

Acestea fiind spuse,mă bucur că m-am întors oficial printre cuțitașele mele și nu numai. Câțiva dintre voi mi-ați dat câte o provocare și aș vrea să le onorez,cu părere de rău de întârziere,of course!

@Obsession_solution
Din câte am înțeles trebuie să fac o imagine prelucrată tip poster astfel încât să conțină poza de profil a contului. Hope I got it right...M-am grăbită cât am putut,am downloadat tot(aplicații și materiale) ca să realizez mini posterul so hope is enough for this challange..[Also this is the oldest version of my account.. Practic tu care citești acum vei vedea că am cam schimbat oricum interfață(poza de profil)]

@Ioana-Alexia 13 lucruri despre mine ,fără o temă anume din câte am văzut în capitolul ei,just freedom of random facts:1)Am o obsesie în a purta tricouri tee și sunt disperată și în căutare de a obține o colecție de genul

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

@Ioana-Alexia
13 lucruri despre mine ,fără o temă anume din câte am văzut în capitolul ei,just freedom of random facts:
1)Am o obsesie în a purta tricouri tee și sunt disperată și în căutare de a obține o colecție de genul.
2)Sunt un mare fan al comunităților ce implică și reprezintă un orizont larg pt un domeniu artistic.
3)Sunt un student în materie de observație și judecată socială a publicului urban pe tot teritoriul româniei(adică îmi place să obser oamenii și să îi studiez, dar puteam oare so spun fără eleganță? )
4)Sunt o amatoare de senzațional,mister,aventură și sarcasm.
5)Sunt un drumeț forestier în devenire,dar sunt ghid spiritual al minții închise în capul meu de când mă știu.
6) Nu ma dau în vânt după lucruri noi pe care nu le cunosc,dar nu spun nu când cineva îmi arată nu doar sugerează.
7)Urăsc persoanele care refuză cultivarea în orice domeniu,care își formează și fixează cunoștințe închipuite și greșite și le predă ca lege aspră altora indiferent de vârstă prin comentarii sarcastice,obișnuiesc să spun "băbești".
8)Habar nu am ce e cu viața mea,dar oamenii care respectă logica și știința spun că sunt în uz cu ce tr'e să fac.
9)Sunt o frustrată hopless,când vine vorba de responsabilități..
10)Consum muzica precum un soldat consumă gloanțelor într-un ASSALT RIFLE .
11)Sunt o balanță ,ale cărei talere trebuie să fie echilibrate de persoane complexe și greu de stăpânit sau înțeles,altfel mă duc dracului ...
12) Sunt persoana pecare dorești so provoci la o luptă de argumente și opini,ori o dezbatere la negru cu o băutură automată la îndemână.
13)You don't know me,and if you do,it'sjust 15 % for sure 'cause I'm the forest you did not passed through.

@FNAFsecrets
Câteva idei despre ce am făcut în săptămână altfel,care nu a decurs very well for me..
Luni: Am fost în pregătire cu partenera mea de studiu pt olimpiada mult așteptată de turism și de aceea am fost nevoite să întocmit o prezentate cu replici organizare pt a treia etapa...It was a long fucking day..
Marți: Zi grea plina de stres,right into my stomach tho..., îmbrăcată la patru ace but tho stil casual pt olimpiada și nepregătită pt test...no problem I passed it, proba de practică o nimica toată și prezentarea un succes neașteptat, toata tărăşenia fiind urmata de o pizza la restaurant...
Miercuri: o zi la sala de fitness,unde am tras de fiare cu clasa...the crazy idea I know, și de ce nu,cu 10 lei am achiziționat cea mai painful febră de mușchi..
Joi: Curățenie generală în clasă după un văruit straşnic și încă o tură de curățenie acasă pt Paște...
Vineri: Drumeția în mijlocul pădurii cu grupul meu de dezvoltare personală ,alaturi de profesoara noastră, între orele 08:30 -> 17:30 ,ce a inclus o oprire la o casă vânătorească, un lac abandonat în depresiune și la un popas turistic.

Și doresc să dau mai departe aceste trei provocări lui:
@-RainbowParis-
@LittleShinigai
@NightColourfulOwl
@-SuntGay
Conform regulilor primite

Și doresc să dau mai departe aceste trei provocări lui:@-RainbowParis-@LittleShinigai@NightColourfulOwl@-SuntGayConform regulilor primite

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Vă mulțumesc pentru atenție și sper că nu v-am plictisit. Am crezut de cuviință că artrebui să răspund totuși la provocări.

Oh and btw :
PAȘTE FERICIT TUTUROR!

Oh and btw :PAȘTE FERICIT TUTUROR!

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
Viața CuțitașuluiDonde viven las historias. Descúbrelo ahora