GonnaHate_ Q&A

39 8 0
                                    

Yeah! Hell Yeah! Avem încă un șir fain de întrebări! Atât cât să știu că nu sunt singurică pe lumea asta și vorbesc de nebună

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yeah! Hell Yeah! Avem încă un șir fain de întrebări! Atât cât să știu că nu sunt singurică pe lumea asta și vorbesc de nebună... A și dacă mai vreți, vă poftesc să mai veniți cu seruri de întrebări, încă nu închid rubrică, puteți oricând să mă întrebați câte ceva!

1.Ce zodie esti?
Sunt balanță în 1 octombrie 1999!
Și un lucru despre noi... Care se găsește în general la majoritatea, nu vorbesc în numele tuturor!
Suntem perfecționiști în orice privință estetică și psihică: orice loc, obiect, persoană trebuie să aibă un tipar sau un aspect atractiv și pe placul nostru sau măcar curat estetic și.. Pe partea psihică... Noi suntem rare ori deschiși și când o face ținete bine și ia notițe... Nouă nu ne place să fi cu capul în nori când de la început ai primis să asculți cu răbdare... Dacă noi am împărtășit o părere de care suntem mândri că am spus-o și tu treci peste ea ca și cum nu ai fi auzit, ești mort și șters din cărți.. Sau în cazul meu trecut cu vederea dar pus la rană în secret...
Balanțele nu au nici decum un echilibru mintal ci chiar suntem dependenți de persoanele în a căror mâini sar presupune că ne lăsăm talerele! Cel puțin eu știu că depind de unele persoane care acum parcă din ce în ce îmi izbesc acel imens zid de protecție pe care l-am clădit... Nu pe mine mă ține constrânsă și departe de văzul lumi ci îi ține pe ei departe de aripa muzeului meu în paragină, care ascunde în umbra pereților și ramelor ferestrelor cenuși tortură, artă confuză... Îi protejez de cea ce cred eu că le-ar face rău și i-ar îndepărta de mine... Deși se pare că cea ce fisurează hotarul este chiar plecarea lor.. În urma căror rămân amărăciune...
I WANT TO STAY INSIDE ALL DAY!
I WANT THE WOLD TO GO AWAY!

2.Ca [,] carti,ce ai alege:umor sau altele?
Aici pe Wattpad este o mică greșeală! Cărțile se pot înscrie într-o singură categorie pe când ele aparțin măcar trei dintre ele și de acea nu pot nici eu să aleg doar una, dar pot să spun între ce favorizări aleg:
-Umor /Comedie
-Povești de groază
-Polițiste /Thriller
-Non-fiction
-cam atât.. Am lapsus !

3.Esti fan 1D sau 5SOS?
De la One Direction am ascultat doar 'Kiss You' și 'Story of my life ' și cover-urile lor de la Sam Sui în featuring cu alți artiști, însă nu  pot să spun că îi idolatrizez, dar nici nui diaprețuiesc!
Cât despre 5SOS îți spun sincer nu am încercat! Am tot auzit prin media de ei și de la wattpaders dar nu mi-am făcut timp să downladez ceva... Dar ar fi mișto să îmi recomanzi ceva! ;))

4.Daca Ana are mere...tu ce ai?
Eu am merele lu Ana prin care îmi strecor știreată nasul curioasă! ;)

Da Meaw cuțitașe! Buenos dias! Aștept desigur și ale întrebări de Q&A! Răspund cu mare plăcere... Și un strop de disperare în lipsă temporală de viață socială....

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Viața CuțitașuluiWhere stories live. Discover now