OkamiIulia! Q&A

80 14 4
                                    

Deci am primit întrebări! Binie tatăă și chiar de la cei mai loiali followers pe care îi am! Mersâ man! Acum în sfârșit mă pot apuca de treabă ca la carte! Să începem!

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Deci am primit întrebări! Binie tatăă și chiar de la cei mai loiali followers pe care îi am! Mersâ man! Acum în sfârșit mă pot apuca de treabă ca la carte! Să începem!

1.În afară să desenezi ce faci în timpul liber?
Um.. Nu multe....ca oricine ascult muzică ,doar că în exces, ies cu prieteni care locuiesc aproape, ști cât să pot să îmi destind propria fire, căci de altfel m-aș încuia în mine și aș creste și mai mult nivelul de atisocial convins ce sunt, plus că așa fără să îi văd sau măcar să le aud vocea.. Chiar înnebunesc... Sunt un om ce ține mai mult decât trebuie la prieteni... Și înainte mă duceam la antrenamente la tir cu arcul.. Acum am renunțat din anumite motive dar mna... În rest timpul meu liber e preocupat pe acțiuni simple și sincer mult dormit.. Mă calmează.. I know I'm a very sad person...

2.Ai avut vreodată "prieteni" care te-au înjunghiat pe la spate?
O da am avut doar una căruia m-am dedicat ști trup și suflet și când era la un caz am luat totul asupra mea și am tras pedepse crunte. Nici un îmi pare rău nu a reușit să scuipe măcar cu silă... La început era persoana care mă completa întrutotul, acum e doar monstrul care ma făcut să fiu ce sunt acum, un om distrus fizic și social.. Dayuuum cât hate...

3.Ce semnifică pentru tine moartea?
Moartea... Ah ce capitol lung și complex dar în principiu pentru mine va fi o scăpare, un sfârșit al atâtor capitole în viața mea care au sau nau adus un beneficiu lumi și poate fi salvare doar dacă lupt cu ea și îi țin piept și nu mă arunc în brațele ei! Mă voi lupta până în pânzele albe cu ea și atunci când ea decide că am schimbat ceva la lumea asta, atunci îmi va oferi un loc pe tribuna purgatoriului, deasupra tuturor unde pot vedea ce am creat toată viața mea..
Pentru mine moartea e crudul dar dreptul adevăr pe când viața este minciuna frumoasă a neștiinței căci oricum mori neștiutor de un anumit pachet de cunoștințe...

4.De ce ai ales acest nume de utilizator?
O Lol, sincer am avut o dispută în mintea mea gen cum să aleg un nume... Aveam atâtea opțiuni strani gen:
* Tigrușor războinic
* Copil bezmetic/bezmet
* Lămăiță
* Suicide Mini's Mouth (era genul de joc de cuvinte care ducea la un subiect erotic)
* Vomă curcubetică (hehe :3 nu întrebați)
* MânaDestinului
* The Majic Finger
* Cereal Serial Killer
* Apușoara Poluată(o dumnezo ce gândeam eu pe atunci)
* Bau Niga
* Cocolino
Și până la urmă am zis să fie ceva de genul pentru că ador cuțitele de când eram mică, jucam jocul și îl câștigam de fiecare dată plus Knife Party Remix Dupstep... Idolul urechilor mele după Savant.

5.Dacă ai putea fi Dumnezeu pentru o zi ce ai face?
Aș reface omul ca structură de la zero și aș pune un fel de blestem care poate fi înlăturat doar dacă înțelegi cea ce am încercat să îți dăruiesc și atunci îți vor crește aripi, la propiu, dacă nu îți vei pierde tot ce aveai și voi face ca totul să ia o altă întorsătură! Aș distruge societatea și aș crea alta în care să fim cu adevărat drepți și egali în drepturi, dar mai ales morale.. Plus aș șterge găurile negre și meteoriți, îs niște porcării... A și aș îngroșat scoarța pământului ca să nu mai existe riscul de a erupe plus cu încălzirea globală...
Și eu chiar m-aș lupta cu demoni ca să nu fiți distruși nu aș fi așa pacifist.. Îs tati vostru, eu vă iubejc dobitoci micuți făcuți din țărână...Și mai întâi de toate nu vaș fi lăsat să cădeți în acel iad terestru, vreo două palme după cap pentru că ați balotat din merindele mele și că ați făcut uăchi (puchioși mici ce sunteți) și vaș ierta, pentru că îs atot zeu iubitor! (da știu n-am ideei probabil aș crea Narnia cu adevărat și ar fi gen VIP doar oameni calumea nu normali și monotoni)

6.Cât de bine te înțelegi cu familia ta?
Deloc, sincer am ajuns într-un stadiu în care ne atacăm practic unul pe altul, e chiar aiurea și pot să spun că părinți chiar încep să urască esența firei mele datorită acțiunilor de care nu sunt eu de vină și acum m-am resemnat și por povara asta chiar dacă uni nu își imaginează cum..

7.De ce oameni plâng când sunt triști?
Pentru că înăuntrul tău este un foc care trebuie să ardă mocnit, ca să nu te stingi la cea mai ușoară adiere, dar dacă te arde întrutotul.. Ești pierdut.. Plânsul, lacrimile sunt vindecare, dureroasă pentru că e un medicament puternic ce combate rana și durerea e rezultatul reușitei ei... De ce crezi că ținutul acestei manifestări în tine te distruge chiar și fizic? Pentru că era făcută să iasă afară odată cu tot ce a pus stăpânire pe tine! De acea se cheamă eliberare și nu legare eternă a sentimentelor mizere de neîncredere, de ură, de tristețe ; sentiment de respingere, că nu ești mai bun, că nu ești nici măcar puținul de care au ei nevoie, chiar știu cum e și acum îmi pare rău că nh mai pot beneficia de așa ceva, medical vorbind.
Lacrimile vor rămâne și acum cea mai bună metodă de a scăpa de cea ce noi creăm fără să știm: anxietate, disperare, frică, disconfort, complexitate! Pentru mine au fost arma cea mai bună ca să uit, rămâne încă acolo dar mai slabă arzând înăuntrul tău în mâinile tale! Se numește victorie de sine! Și te simți mai bine ca oricând încercând!

Chiar ai multă inspirație să întrebi așa întrebări! A fost ca un canon, huh mersi fain! Și îți mulțumesc că ești acolo când am nevoie fără să trebuiască să te rog, nici nu a trebuit, știai că tre să fi și pentru asta îți mulțumesc!

Chiar ai multă inspirație să întrebi așa întrebări! A fost ca un canon, huh mersi fain! Și îți mulțumesc că ești acolo când am nevoie fără să trebuiască să te rog, nici nu a trebuit, știai că tre să fi și pentru asta îți mulțumesc!

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.
Viața CuțitașuluiDove le storie prendono vita. Scoprilo ora