BIG INFO UPDATE

34 8 5
                                    

Hei lume, lil knifes and wattpad readers(maybe some of my followers right here), m-am intors, dupa cum am tot repetat si spus azi si in anuntul de pe pagina profilului meu

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Hei lume, lil knifes and wattpad readers(maybe some of my followers right here), m-am intors, dupa cum am tot repetat si spus azi si in anuntul de pe pagina profilului meu.Si desigur urmeaza sa va comunic urmatoarele cerinte, intentii ale mele, future updates about my books, schimbari, programuri, reguli pe care mi le impun si multe altele.

PROGRAMUL MEU

1. -voi fi, cel mai probabil , libera sa postez in weekend-uri incepand cu 1 mai, cel mai tarziu 1 iulie, datorita responsbilitatilor mele de zi cu zi.

2. -desigur nu spun ca nu voi posta vreodata in timpul saptamanii , intre orele 15:00 -> 22:00, o voi face, dar foarte rar si chiar ar fi un miracol daca as face asta.

3. -nu raspund la mesaje in privat de Luni pana Vineri, si nici In Weekend intre orele 06:00->12:00 si 15 :00 -> 06:00.

4. -in orice caz orice postare posibila a anunturilor, capitolelor sau chiara noilor carti va fi intre 21:00->22:00

5. „Mind Traveler |Creepypasta|" capitolele vor fi postate Duminica

6. „Sange ucigas!" capitolele vor fi postate Vineri

7. „Get inside my head" capitolele vor fi postate Joi

8. Restul cartilor vor avea dati nedefinite...

FUTURE UPADATES ABOUT MY BOOKS

1) „Art Book – Ma Chinuie Talentul" va fi cel mai probabil finalizată în scurt timp deoarece am ajuns după cum știți la un număr destul de mare de capitole , care va pot da erori pe server.Finalizarea , în urma careia va fi o a doua carte în continuarea acesteia l. Va conține caracter nou din update-ul Wattpad de anul acesta.(Desigur aștept opini în comentariile acestui capitol, daca vreti s-o termin acum sau la capitolul 150)

2) „Mind Traveler |Creepypasta|" va fi una din cărțile, pe care doresc să le șterg conținutul sau să îl modific în marea majoritate pentru a putea continua cu un al doilea capitol.aceasta carte este motivul pentru care am făcut și contul însă nu am pus bazele în ea până la urma.

3) „Sange ucigas!" va fi continuată fără schimbări sau alte probleme și va avea și ea dupa cum stiti o zi speciala în care va fi postat unul sau mai multe capitole.

4) „Get inside my head" va fi încontinuu deschis publicului care dorește să îmi citeasca gândurile și desigur îmi rezerv drepturile de autor pentru tot materialul scris de mine și nici decum preluat dintr-o sursă informativă.

5) „Viața Cuțitașului" va fi centrul meu de informare, unde vă voi comunica anunțuri în legătură cu cărțile , capitolele acestora, schimbări de orice fel,dar și locul de rubrică „Q&A" unde voi răspunde cât de repede posibil.Bonus lucruri despre mine, persoana din spatele contului.

6) „Cum ști că ești a drecu de pervers" va fi continuată în cele din urmă , la fel ca și înainte , fără conținut obscen ci doar caterinca și format de teste/întrebări și răspunsuri !

7) „Cum să nu crapi posedat" va fi în continuă desfășurare cel mai probabil, însă nu pot spune că nu iau în calcul o postare mai apropiată, însă vă aigur ca vor fi postări rare, la intervale de timp lungi.

8) „Wattpad ...Fute-mi nervii!" este în același caz cu cartea 7

9) „Let's Play Games" va fi ștearsă sau poate va fi continuată în funcție de opinia voastră ...Va conține recenzie de jocuri pe care le-am jucat eu insumi si va contine doar jocuri indie free pe care să le puteți accesa ușor prin link-urile ce vi le voi pune în capitol.

10) „Să moară Vici if it's FUNNY!" va fi continuată cu cate 5 capitole la doua săptămâni, deși intenționăm s-o șterg.

11) Părinți și copii – Nimic nu s-a schimbat" ori va fi ștearsă definitiv, ori continuată rar ori pot muta fiecare capitol în cartea 10 ca să nu se piardă conținutul .Alegerea e a voastră !

Intenții

a. Voi scrie absolut orice pe calculator în Microsoft Word și abea apoi voi transfera datele în Wattpad, pt a evita pierderea de capitole cu tot cu informații, singurul dezavantaj e ca nu voi mai putea scrie cu diacritice.

b. Mă voi ține bine înțeles de cea ce v-am spus ca voi face

c. Voi da prioritate școlii și responsabilităților pe care le am pt a fi sigura că pot sa mă ocup după și de Wattpad în mod organizat.

d. Vă voi răspunde ca și înainte e la fiecare comentariu sau mesaj pe pagina de „Conversații" de pe profilul meu.

e. Nu voi mai vorbi atât de mult pe cutia postala datorită unei probleme tehnice...

f. Nu voi lăsa ca vreun comentariu obscen să fie strecurat printre comentariile cartilor mele

g. Nu țin cont de sugesti decât aici , în așa zisul centru de informare

Vă mulțumesc pentru atenție și mai ales celor ce au venit aici conform anunțului meu.Sper că nu vă va supăra strictețea cu care am organizat totul, însă era spre binele acestui cont.Sper că veți scrie opiniile voastre în comentarii despre schimbări, deoarece părerea voastră contează.

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Viața CuțitașuluiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum