3#

75 19 4
                                    

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

 Other facts about me că poate nu vă e destul :*am un fel ciudat de a simți fizic lucrurile! Sunt lovită de cineva de exemplu, nu simt

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Other facts about me că poate nu vă e destul :
*am un fel ciudat de a simți fizic lucrurile! Sunt lovită de cineva de exemplu, nu simt..pentru că m-am obișnuit cu durerea cât să n-o simt; mi-o fac cu mâna mea și doare ca dracu, ustură, arde...Și viceversa.. De ce simt nevoia să fac clar acest amănunt? Poate sunt o ființă reptiliană și vreau să văd dacă mai găsesc și altele.. Dunno.. Jk. Da, altă dată zic auch dacă mă atingi.. Nu știu de ce..

*îmi place să văd sângele, să văd scene de violență, scene de război, oase rupte, accidente... Oare să fie parte a firi sadice? Mă gândesc că nu deoarece pare prea exagerat.. Mhm.. Însă dacă e să văd un om rănit de la răni ușoare până la grav, sau cineva vorbește despre ceva legat de corp? Mă scurg pe podea mai ceva ca un corigent când vede negrul de pe tablă.. Și aude vocea prifei în ureche...

*ador noaptea și urăsc lumina zilei : noaptea supune ochiul unan la dilatarea pupilei pentru captarea lumini astfel beneficiez de cele mai extraordinare imagini imposibil de realizat cu un aparat cât se poate de performant. + străzile goale, pe care poți hoinări liniștit fără ca vreun futut în minte să te deranjeze, clădirile frumos luminate în toată splendoarea lor arhitecturală și pur și simplu orașul în sine sunt kriptonita sufketului mei. Și nu orice oraș, mă refer la cele ce îmbină spatiile verzi și natura cu clădirile noi, poate și centrele vechi.... (Just so you know Brașov is my beloved place so far)

*ador pădurile, mai ales cele dese și întunecate! Dacă ați văzut vreodată cum încearcă să străbată mici raze firave de soare printre crengile groase ale brazilor, ați fi de acord că seamănă leit bolta coroanelor lor cu un cer înstelat cea ce te duce cu gândul că natura, oricum ai privio, ea același lucru este! Dar de orice fel o fi pădurea o ador, mai ales daca este o pădure de coniferi înalți...

*ador să trăiesc în realitatea alternatică unde îmi pot construi lumea de la capăt, așa cum ar fi trebuit să fie, așa cum aș fi putut de la început să fiu...unde să îmi petrec timpul ca și în viața reală doar că într-un loc pustiu perfect, unde sincer, oi vorbi eu singură, dar dacă nu am cui la acel moment dat să mă descarc, atunci ce aș putea să fac? I feel like Rick sometimes... Trebuie să o spui cât pentru tine ca să ști că măcar tu ai înțeles cea ce crezi că tu, sau ei, sau viața a greșit și cine știe poare petreci destul timp acolo cât să concepi un plan de a unii cele două lumi în una și să lipești la loc abisul care le desparte.. Mult noroc și până atunci o să încerc și eu. :)) But let's say from a while now I've been left out of my own universe... I'm stuck in this horrible reality.

 I'm stuck in this horrible reality

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Viața CuțitașuluiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum