3.

930 126 7
                                    

Отворих очи. Погледнах надолу, но не можах да разпозная кой лежеше на гърдите ми, защото погледа ми все още беше замъглен. Усещах нечия коса по гърдите си, мислейки си, че е Тейлър прокарах ръката си в косата ѝ.

Ръката ѝ се мръдна. И тогава разбрах, че това не е тя. Нямаше я нежността и лекотата, ръката беше тежка, но топла.

Премигнах. Хари. Идиот, голям идиот съм. Напълно бях забравил какво стана снощи, но за миг си спомних колко леко докосваше тялото ми и как целуваше устните ми.. Бързо отдръпнах ръката си от косата му, след което той се изправи. Докосна бедрото ми и стана.

-Имаш ли планове за днес, Луи? Часовете ти са следобяд, нали? -взе боксерките си и ги сложи, говорейки ми със студен глас.

-Нямам планове -взех боксерките си също. -И да, следобяд са. -сложих ги и го погледнах, като се опитвах да прикрия притеснението си поради неговата грубост, но той явно я забеляза и продължи по-грубо.

-Ясно. Ще се разберем така. Днес не искам да се виждаме -взе тениската си. -Утре също -облече я. -За вдругиден се отнася същото -взе дънките си. -Чак в петък -сложи ги. -На партито в бара. Ти също ще дойдеш. -дори не ме попита дали съм зает. Просто ме задължи да отида, въпреки че не исках - не му казах. -Няма ли да кажеш нещо?

-Да, добре. -станах, отидох до шкафа и извадих тениска и дънки.

-До петък. -намигна ми и излезе от стаята. Защо до петък? Нарочно ли го правеше? Какво искаше да постигне с това? Не знам, признавам си, че исках да го опозная, но той не допускаше никого, освен гаджето и приятелите си, близо до себе си. Наистина беше доста груб, но на мен ми харесваше. За първи път изпитвах това чувство. Когато го видях, рошав, сънен, усмихнат на съня си, увил ръцете си около мен..аз, наистина..бях объркан. Не исках да тръгва. Искаше ми се все още да е тук, да е при мен, заспал на гърдите ми. Все още имах чувството, че ръката ми е между тъмно кафявите му къдрици.

Изпуснах дънките си, това ме накара да се върна към реалността и да побързам, защото трябваше да видя Тейлър преди да е излязла. Хвърлих телефона и дрехите си на завивките на неоправеното си легло и влязох в банята. След като измих зъбите си, направих същото и с лицето си. Излязох от банята и се облякох. Взех учебниците, които ми трябваха за деня и ги сложих в раницата си. Взех телефона си, излязох от стаята и заключих.

Why? [Larry]Where stories live. Discover now