12.

556 44 4
                                    

Vabandust, et see osa nii lühike tuli.

"Hei! Kas keegi siit klassist soovib osaleda iga aastasel talve kaunitari valimistel?" Küsis rõõmsameelne kergelt roosade juustega tüdruk üle klassi. Mõned tüdrukud läksid temaga rääkima, teised aga jäid oma kohtadele ja rääkisid, kui ebaaus see võistlus ikka on. Korduval oli kuulda nime 'Bella'. Tõusin oma pingist ja kõndisin klassiukse juurde, kus kari tüdrukuid oma nimesi ütles ja too nad märkmikusse ülesse kirjutas.

"Daisy Claadi." Laususin ja too vaatas mulle kulmu kergitades otsa. "Daisy... Claadi." Laususin uuesti oma lauset venitades. Too pööritas millegi pärast silmi ja kirjutas mu nime lohakalt paberile. Vaatason talle korra otsa ja kõndisin siis tagasi Amy juurde.

"Sa osaled?" Küsis ta imestunult.

"Mhmh." Noogutasin vastuseks napilt.

"Päris julge oled... see aasta on üldse kuidagi palju kandidaate. Kõik kardavad Bellat ju..." rääkis ta ja ma võtsin oma telo taskust välja. Kirjutasin tädi Violettile sõnumi. Peagi enne tunni algust ta vastas. Lugesin ta kirja läbi ja õpetaja astus klassi.
"Tere." Sõnas ta ja toetas oma koti lauale. Nägin, kuidas telefoni ekraan, mis mu laual oli heledaks lõi. Nägin, et mulle.oli messengeris sõnum tulnud. Sisestasin veel kiiresti koodi ja nägin, et sõnum oli Jake'ilt. Ei jõudnud seda lugema hakata, kui nägin õpetaja pilku endal. Vajutasin telefoni kinni ja proovisin harjutustele süveneda.
"Kas ma tohin wcs käia?" Küsisin peale 10 minutilist süvenemist.
"Jah." Sõnas õpetaja rangelt oma prillide tagant. Võtsin telo kätte ja toppisin pükste taskusse. Kõndisin siis kogu klassi eest läbi ja suundusin tüdrukute vetsu. Läksin ühte kabiinidest ja tegin seal oma toimetused ära. Avasin siis uuesti oma telefoni.

'Hei,Daisu sul tund? Miks ei räägi minuga enam? Ikka pahane? :(' seisis seal ja ma sulasin kui lugesin Daisu. Ta hääl justkui ütles mu nime.

'Peaks küll tund olema aga ma praegu passin vetsus :D ' vastasin.

'Ja ei. Ma ei ole pahane. Lihtsalt natuke üksik :( ' kirjutasin veel.

'Haha okei. :D Tore et viha ei pea.' Saatis ta vastu.

'Aga jah, ma lippan nüüd tundi tagasi.' Kirjutasin ja läksin kraanikausside juurde käsi pesema.

'Kas ma saan su tuju kuidagi parandada?' Küsis ta siis veel ja ma hakkasin telo näppus uksest välja kõndima.

'Tule tagasi? :) ' vastasin talle.

Lükkasin ukse oma küünarnuki ja puusaga lahti, samal ajal oma telefoni taskusse toppides. Tundsin, kuidas keegi mu tagant kinni võttis ja siis mu kaela suudles. Tundsin endas jõudu, et pean ennast kaitsma. Pöörasin end ümber ja lõin tollele käega vastu põske, tõdedes siis, et too oli mulle vägagi tuttav.

"Jumal küll, Jake?!" Hüüatasin naerdes ja üllatunult. Ta mudis oma põske ja naeratas. "Sorry." Lisasin ja katsusin tasakesi ta põske.

"Päris kõva käsi sul!" Naljatas ta.

"Endal sul on kõva käsi!" Ütlesin talle, kuid mitte vihaga. Suudlesin teda huultele ja embasin siis. "Kuidas sul Hispaanias läks?" Küsisin, temast ikka kinni hoides vaatasin taeda alt ülesse.

"Hästi. Aga suht mõtetu oli." Vastas ta õlgu kehitades.

"Sinuta on nii igav olnud. Kevin ja Amy on aga kuidagi lähedasteks saanud. Nad jõhkralt flirdivad üksteisega." Ütlesin naerdes ja me seadsime oma sammud käsikäes ükskõik kuhu. Võtsin oma samsungi taskust välja ja kirjutasin Amy'le sõnumi, et ma ei tule tundi tagasi ja, et too mu koti kaasa veaks. "Mida me teeme?" Küsisin ja seisin ta ette.

"Sööma tahad minna?" Küsis ta, mu juuksrid silitades. Noogutasin talle vastuseks.

"Kuhu?" Küsisin, kui ukse juurde hakkasime jõudma.

"Mäkki?" Küsis ta.

"Käime kusagil mujal ka söömas, kui sa tahad, et ma siit uksest ka edaspidi läbi mahuks." Ütlesin naruke naerdes ja astusin õue. Woops. Õues on talv.

"No, no, no, no, no!" Hüüatasin ja jooksin Jake'i eest tõugates tagasi majja. "Ma lähen toon omale jope peale. Oota siin." Sõnasin naeratades ja surusin huuled kokku. Jooksin treppidest kolmandale korrusele ja hakkasin ust lahti tõmbama.

"Persse." Tuli üle mu huulte. Võti oli mu kotis, kott klassis, klassis on tund, tund on koht kus ka mina peaksin olema! Haarasin oma telo kätte ja kirjutasin Amy'le.

"Amy."

"Mh?" Küsis too.

"Saad mulle mu kotist võtmed tuua? :)" küsisin.

"Kuidas ei tea?" Vastas ta küsimusega.

"Mõtle midagi välja!" Saatsin vastu ja hakkasin teisse maja otsa jooksma, kus klass asus. Jõudsin hingeldades üpris klassi lähedale, kui nägin sealt Amy't väljumas. Too kõndis mulle vastu ja ulatas võtmed. Hakkaisn talle naeratades neid ära võtma, kuid ta hoidis neist kinni.

"Amy. Palun anna." Sõnasin ja tõmbasin.

"Kuhu sa lähed?" Küsis too ja vaatas mulle pilukil silmadega otsa.

"Aghh... Jake jõudis tagasi ja me lähme sööma." Vastasin talle ja ta lasi võtmetest lahti. "Aitäh! Näeme!" Hõikasin talle vaikselt.

"Lõbutse!" Hüüdis ta veel ja suundus klassi poole. Jooksin tagasi meie toani, kus ma ukse lahti keerasin ja sisse läksin. Vahetasin pluusi ja võtsin peale oma valget värvi talvejope. Kui mul ka saapad jalga said, jooksin tagasi alla, kus Jake ootas.

"Mis tegid seal?" Küsis ta irvitades.

"Käisin võtmeid toomas..." vastaisn hingeldades.

Istusime Jake'iga üpris kohviku tagumises lauas, peale meie oli veel vaid paar inimest kohvikut külastamas.

"Maasika kook ja klaas apelsiini mahla, palun." Sõnasin peale Jake'i punapäisele ettekandjale ja too naeratas lahkelt.

"Niisiis... millal me su vanemate juurde läheme?" Küsis Jake minu üllatuseks.

"Mul oli plaanis minna kohe, kui kool lõppeb. Ball on ära ja siis." Vaatasin ja uurisin oma pilguga kohvikut.

"Ja aastavahetus?" Küsis ta järgmiseks.

"Ma ausalt öeldes ei tea. Võibolla lihtsalt kodus, vanematega..." ütlesin ja kehitasin õlgu. Rääkisime erinevatest teemadest, kuni nägin ettekandjat Jake'i toiduga tulemas.

"Pasta ja apelsiinimahl." Sõnas ta ja asetas Jake'i ette toidu. Too kõndis siis tagasi ja tuli koheselt uuesti, minu toiduga.

"Maasikakook ja apelsiinimahl." Sõnas ta ja asetas mu söögi lauale. "Head isu!" Soovis ta ja lahkus, kõndides natuke eemale lauda, kus talle tellimus esitati.

Olime ära söönud ja hakkasime autoga tagasi kooli poole sõitma. Tundsin teekonna ära. Tunnel. Nägin natuke eemal tunneli algust, ning kuna me oli taaskord tolle maasturiga, vinnasin ma end ees istmelt taha.

"Ära hakka, sa lõpetad niimoodi haiglas!" Hoiatas mind Jake.

"Sa pole mu suurem venna, et mu eest hoolt kandma pead!" Hõikasin lõbusalt ja ronisin luugist välja. Tundsin, kuidas tuul mu juukseid sasis ja mu ümber justkui suure pehme padja tekitas. Hoidsin end kätega kinni ja sulgesin silmad. Ma tahaksingi siia jääda.....

No ma ei tea... mul lihtsalt ei tulnud mõtet mida sinna lõppu kirjutada. 😢 vabandust...

Ütlen teile aga mis järgmises osas toimub. Nimelt... BOOM! Aeg liigub edasi kuni ballini. Loodan, et sobib. 😊
Kõike kõige kõige paremat ja palju ilusaid kevad (pigem nagu suve) ilmi!

-FallenName

Õde, Ära Valeta Mulle. [Lõpetatud]Where stories live. Discover now