Sen

5.3K 244 10
                                    

Alison

Ani jsem se nenadála a jeho rty byli přitisklé na mých. Co to sakra dělá?! Hned jsem se od něj odtrhla. Chtěla jsem mu dát facku, ale neměla jsem na to odvahu. "Justine tohle nemůžeš. Jsme přátelé." Držela jsem si ho od sebe daleko."J-jo já vím, promiň." Sklopil pohled k zemi. "Už to prosím nikdy nedělej." Přikývl a odebral se na odchod. Nechápu co ho to napadlo? Vždyť je to můj kamarád. Myslel si že díky tomuhle s Ryanem nikam nepůjdu? Pokud pro něj ten polibek něco zanemal, tak pro mě ne. Beru ho jen jako kamaráda a nymyslím si, že někdy bude něco víc. "Ahoj zítra." Jen jsem přikývla a zabouchla za ním dveře. Svezla jsem se po nich dolu a z oka mi vytekla jedna slza. Nevím proč si nalhávám, že to pro mě nic neznamenalo. Vlastně se mi to docela i líbila. Nemělo by se mi to líbít a především on by mě neměl líbat. Jsme kamarádi a ti se nelíbají. Nemůžu se ale zbait toho krásného pocitu. Musela jsem se usmát. Tohle byl můj první polibek a byl nádhernej. Pokud teda nepočítám toho kreténa Milese, kterej mě líbal násilím. S nim jsem si to neužila, za to s Justinem ano i když to trvalo jen pár sekund. Zakousla jsem se do rtu abych radostí nevykřikla. Zvedla jsem se za země a vydala se i s čistým oblečením se vydala do koupelny. Musím si dát studenou sprchu abych na to alespoň trochu přestala myslet.

Vylezla jsem ze sprchy, ale stejně to nepomohlo a já na to myslela pořád. Na něj jsem myslela pořád. Na jeho blond vlasy, které kdysi bývali hnědé, na jeho čokoládové oči, ve kterých jsem se topila už jako malá. Na jeho dokonale hladkou pleť, která vypadala vždy tak nádherně. A hlavně na jeho rty, které ani ne před hodinou byli na mých. Nedokážu se toho pocitu zbavit. Jeho mentolový dech cítím pořád. Pokaždé když zavřuoči tak ho vidím v celé své kráse. Co se to se mnou děje? Proč o něm takhle přemýšlím? Neměla bych to dělat. Není to normální. Takhle jsem nikdy o žádném klukovi nepřemýšlela. Zamilováváš se do něj. Zazpívalo moje podvědomí a já protočila očima. To není pravda. Nemůžu se zamilovat do svého nejlepšího kamaráda. Proč by jsi nemohla? Proč ti asi on dal tu pusu? Přemýšlí o tobě tak jako ty o něm. To teda nepřemýšlí. On by mě nikdy něml rád víc než jako kamarádku. Jo jasně, a proto tě políbil že? Mohl mě políbit za úplně jiné situace. Rozhodně mě naná rád víc než jako kamarádku a já jeho taky ne. Lžeš si sama sobě, ale přijdeš na to. Protočila jsem očima a zalezla do svojí postele a po chvíli propadla spánku.


***

"Justine prosím neopouštěj mě." Brečela jsem a prosila ho na kolenou. "Zamilovala jsi se do mě a já ti vždycky říkal, že jsme jen prátelé. Nemůžeme už být dál přátelé." Konečně jsem se zvedla.

"Ryan ale říkal-" Hlas se mi zlomil.

"Co říkal Ryan?" Zeptal se tvrdě.

"Říkal, že mě taky miluješ." On se jen zasmál.

"Já a milovat tebe? Jsi se zbláznila? Nemohl bych milovat holku, která byla znásilněná a ještě mě kvůli ní zmlátili, protože jsem se jí snažil chránit." Právě mi srdce rozlomil na tisíc kousíčků.

"Proč to děláš Justine? Co jsem ti kdy udělala?" Zeptala jsem se ho s bolestí srdce.

"Zamilovala jsi se do mě to ti nesnačí jako důvod?" Zsmál se a odešel. Proč mi to udělal? Proč mi dával falešné naděje? Proč mě líbal, když ke mě nikdy nic necítil. Proč mi musel zlomit srdce.

***

Probudila jsem se z hrozného snu a vydýchávala to. Proč se mi jen zdál takový sen? Nechápu to. Vždyť je to divný. Asi už magořím. Měla bych si asi dojít na psychiatrie. Lehla jsem se a po chvíli zase usla.

***

Šla jsem uličkou a byla nervózní. Bylo to tak hrozné. Co když se tam zhrotí? Taťka mě dovedl až k němu a já chytla jeho ruku. Stoupla jsem si k němu čelem a usmála se na něj. Kněz začal odříkávat to co musí, ale já se jen usmívala na kluka, kterého tak moc miluju a ua chvíli se stanu jeho ženou.

"Pane Justine Biebere berete si zde přítomnou Alison Lewis?"

"Ano." Odpověděl a usmál se na mě.

"A vy slečno Alison Lewis berete si zde přítomného justina Biebera za malžela?" Opravdu to chci udělat?

"Ano."

***

Ach bože co se to se mnou děje?

Názor? Snad se líbí

Love you

-Denny


Lost Friends √Kde žijí příběhy. Začni objevovat