Rande

5.7K 250 4
                                    

Alison

"Lukeu kolikrát ti mám říkat že s tebou nikam nepůjdu?" Řekla jsem mu už asi po sto padesáté, ale on stále nedal pokoj. Potom co mi Ryan s Fredem řekli co je zač s ním nechci mít nic společného. Myslela jsem se, že je milej a docela se mi líbil, ale teď? Nechci s ním nic mít. Nikdy. Líbil se mi. Byl to takový roztomilí blonďáček s piercingem ve rtu. Připadal mi nevinný. "No tak Alison. Vím že mě chceš." Plácl mě po zadku až jsem vyjekla. "Hemmingsi kolikrát ti mám říkat abys nechal být co je moje!" Ozval se z dálky hlas Justina. Oddechla jsem si že už je zpět. "Ale no tak Bieber. Oba moc dobře víme že máš holky jen na sex tak se tady nedělej." Uchechtl se Luke. Ani jsem se nenadála a jeho rty byli na mých. Chtěla jsem se odtrhnout, ale byl moc silný. Konečně ho ode mě někdo odtrhl. "Něco jsem ti kurva řekl! Ona je moje tak ji nech na pokoji!" Zařval po něm a začal do něho mlátit. "Snad ses do ní nezamiloval. Nebo snad ano? Oh jak sladké. Jen škoda, že ona nemiluje tebe."Chtěla jsem Justina od něj nějak dostat. Nechci aby znovu skončil v nemocnici kvůli mě. "Justine prosím nech toho. Bojím se o tebe." Řekla jsem a on hned přestal. "Oh zachraňuje tě tvoje holka. Trapné." Chytla jsem Justina a nehodlala ho pustit. "Omlouvám se Alison. Nechci aby ti ublížil." Objala jsem ho. "Já vím Justine." Zašeptala jsem a zavřela oči. Od kdy tak nádherně voní? Bože Alison na co to myslíš? Je to tvůj nelepší kamarád. Okřikla mě moje podvědomí. Asi bych vám měla něco říct co se stalo za tento týden. Justin byl pryč a Ryan s Fredem mě hlídali před Lukem. Je to idiot. Včera mě Ryan pozval na rande a já řekla ano. Měla bych to říct i Justinovi. 

"Justine?" Promluvila jsem na něj. "Ano princezno?" Začervena jsem se. "Jen jsem ti chtěla říct, že dnes k nám nemusíš chodit." Zakousla jsem se do rtu. Bojím se jeho reakce. "Proč?" Zeptal se překvapeně. "JdusRaynemnarandetakžebuduvpohodě." Řekla jsem rychle. "A teď pomalu." Zhluboka jsem se nadechla. "Jdu s Ryanem na rande takže budu v pohodě." Řekla jsem a on se usmál, ale v jeho očích bylo něco jiného. "To je fajn. Ryan je hodnej kluk. Užijte si to." Řekla odešel. Řekla jsem snad něco špatně?

Justin se mi celej den vyhýbal. Nechápala jsem to. Co jsem mu sakra provedla. Vadí mu že jdu na rande s Ryanem? Chápu kdyby mu vadil Luke, ale Ryan? Vždyť je to jeho kamarád. "Hej Fredo!" Zavolala jsem na toho idiota, kterého mám ráda. "Děje se něco Ali?" Jen jsem pokrčila rameny. "Řekla jsem Justinovi, že jdu s Ryanem na rande a on se mi celej den vyhýbá. Nevíš co mu je?" Zeptala jsem se a doufala, že mi dá odpověď. "Nevím co s ním je, ale zjistím to dobře?" Přikývla jsem a poděkovala mu.

Fredo

Fajn. Zajímalo by mě, co Justinovi přelítlo přes nos, že se nebaví s Alison. Alison jsem si oblíbil. Je to super holka a jediná po který jsem dokázal nevyjet. Teda ne, že by nebyla hezká, to ona je. Je nádherná, jen prostě není můj typ. Ano ano i slavný děvkař Alfredo Flores má svůj typ holek. Došel jsem k Justinovi a sedl si vedle něj na pohovku. "Tak co se děje?"Zeptal jsem se ho. "Nic. Co by se mělo dít?" Odsekl mi. "Alison mi řekla, že od doby co ti řekla, že jde na rande s Ryanem ji ignoruješ." On si povzdechl. "Žárlím dobře? Tohle se mi ještě nikdy nestalo. Já nechci aby s ním někam šla. Věřím Ryanovi, že ji neublíží, ale byl bych raději kdyby byla doma a já mohl být u ní." Tak tohle jsem nečekal. Že by se nám Justin konečně zamiloval? Už bylo načase. Díky bože za Alison. Možná to pak s Justinem bude k přežití. "Neříkej jí to prosím. Nechci zničit naše přátelství." Přikývl jsem a slíbilo mu to.

Alison

Seděla jsem s Ryanem v restauraci a nemohla se přestat smát. Je s ním opravdu sranda. Jsem tak ráda, že jsem jeho nabídku přijala. Nemůžu se upnout jen na Justina. Možná by mezi mnou a Ryanem mohlo být něco víc. Vždy jsem si přála kluka, kterej mě bude umět rozesmát a ochrání mě a on to splňuje. Chránil mě před Lukem. I když to bylo trochu těžké a dokáže mě rozesmát. Za ten týden jsem se s ním dost sblížila. "Zašla by jsi se mnou ještě někdy někam?"Zeptal se mě a vypadal nervózně. "Půjdu moc ráda. Jen by jsme to asi neměli říkat Justinovi." On na mě nechápavě koukal. "Po tom co jsem mu to řekla se mi začal vyhýbat." On jen nechápavě zavrtěl hlavou. "To nechápu. Nikdy neměl problém, když šel někdo z jeho přátel s někým na rande." Usmála jsem se. "Myslím, že je až přehnaně starostlivej." Oba jsme se zasmáli.

Lost Friends √Kde žijí příběhy. Začni objevovat