Narozeninová večeře

5K 264 1
                                    

Sedím u Justina v autě a on nás veze na naše nové tajné místo. Nemá sebou žádné jídlo, takže to musí už mít připravené tam. Už od odpoledne mám na tváři úsměv, kterého se nemůžu zbavit. Těším se a není to je tím, že s ním budu celý večer. Koukala jsem se z okýnka a všimla si že jedeme okolo moře. Tak dlouho jsem se v něm nebyla koupat, ale dneska jsem si měla vzít plavky tak doufám, že se koupat půjdeme. Vjeli jsme směrem ma pláž a Justin asi po dvaceti metrech zastavil. Vystoupila jsem z auta s jeho pomocí a vedl mě někam pryč od auta. "Doufám že sis vzala plavky?" Zeptal se a já jen přikývla. Došli jsme až na druhou stranu pláže a já si všimla rozložené deky.

Posadila jsem se na ni a koukla se co tady je. Jahody v čokoládě, šampaňské, chipsy, sladkosti, nějaké ovoce jako hroznové víno, jablko nakrájené na kousky a podobně. A samozřejmě malinovo-čokoládový dort. Usmála jsem se a Justin mi strčil do pusy jahodu. Byla výborná.

"Už je to deset let tak se museli změnit potraviny." Zasmála jsem se nad jeho uvažováním. "Jen ten dort zůstal. Milovala jsi ho. Mamka mi ho pomohla upéct." Ještě že je tma jinak by mě viděl jak jsem se začervenala. Otevřel šampáňo a nalil nám do plastových skleniček. Ťukla jsem si s ním a napila se. Justin rozdělal chipsy a podali mi jich pár.

Už jsme tady asi hodinu a pozorujeme hvězdy. Tolik se mi líbí být v jeho přítomnosti. "Svlékej se jdeme do vody." Zasmála jsem se a on mi ztrhl kalhoty když jsem nic nedělala. Sundala jsem si i triko a rozběhla se za ním do vody. Skočila jsem mu na záda a to zapříčinilo ztrátu jeho rovnováhy a oba jsme se svalili do vody. Smáli jsme se a mě bylo tak dobře.

Vylejzala jsem pomalu pozadu z vody, protože se mi Justin chtěl pomstít. "Ne prosím ne." Smála jsem se a stále couvala. On mě ale chytl a oba jsme spadli do písku. Smála jsem se, ale smích mě přešel když jsem si všimla jak blízko je. Jeho oči lítali od mých očí na moje rty. A moje oči dělali to samé. Ani jsem se nenadála a jeho rty byli na mých

Lost Friends √Kde žijí příběhy. Začni objevovat