Justinovy myšlenky

6.6K 255 6
                                    

Alison už odešla a já tu jsem sám. Stále se mi v hlavě přehrává věta co mi řekl Erik. "Někdo se nám tady zamiloval." Nesmysl. Já nemiluju. Nikdy jsem nemiloval. Alison je moje nejlepší kamarádka a nehrozí abych se do ní zamiloval. Já mám holky jen na jedno, takhle bych ji akorát ublížil. Rozhodně nechci aby skončila jako ostatní děvky tady na škole, protože ona děvka není. Jo přiznávám, mám jí rád. Ale že bych ji miloval? To asi těžko. Je hezká, milá a každý kluk by ji chtěl. Já nedokážu milovat. Nikdy jsem žádnou holku nemiloval. Jo dobře miloval jsem ji, ale to jsme byli děti. Ona to stejně nikdy necítila stejně. Byla to dětská láska a žádná jiná už nepřišla. Je sice teď zpátky a já doufám, že si najde kluka kterej jí bude milovat, protože já bych to nedokázal. A toho se bojím. Bojím se že se do mě zamiluje a já ji nebudu moct city opětovat. Je to tak těžké proboha. Ty že se do ní nezamiluješ? Ty kterej na ní myslíš od ráno do večera? Zeptalo se mě posměšně moje podvědomí. Ne nezamiluju se jasný. To že na ní myslím nic neznamená. Ale znamená a ty to moc dobře víš. Připadá ti krásná když spí a roztomilá když se usmívá. Tohle něco znamená Justine. Neznamená. Neznamená to nic. Jen to, že ji mám ráda jako kamarádku tak mi už dej pokoj. Sám moc dobře víš, že mám pravdu. Jen si to přiznej Justine. Máš ji rád a nejen jako kamarádku. Je to jen kamarádka a nikdy nic víc nebude. Teď si to možná myslíš, ale počkej za pár měsíců. Zavrčel jsem a dal si hlavu do dlaní.

Co když je to pravda. Co když ji mám vážně rád víc než jako kamarádku. Ne to určitě ne. A i kdyby to byla pravda, tak ona si zaslouží někoho lepšího než jsem já. Nemohl bych jí dát lásku, kterou by chtěla. Nedokázal bych jí dát nic. Co bych jí tak mohl dát? Sex? Jo ale to je možná tak všechno. Já nejsem na romantiku a to ona určitě bude. Nebral bych ji na rande, nenosil ji květiny, nedával ji dárky. Se mnou by nebyla šťastná. A právě proto musím zařídit aby se do mě nezamilovala. A já musím zařídit, aby naše kamarádství vydrželo. Nechci ji ztratit znovu, jen kvůli tomu, že by se jeden z nás mohl zamilovat. Já bych jí akorát tak zlomil srdce, jako většině holek na naší škole a to u ní nechci. Jo možná jsem se na začátku k ní choval hnusně a chtěl ji využít na sex, ale nepoznal jsem ji. Jsem Caře vděčnej, že mi otevřela oči. Kdyby mi neřekla to s tím vyřezaným písmenkem, nikdy bych nezjistil, že je to ona. Možná časem. Za několik týdnů po tom co bych se s ní vyspal. V tu dobu by mě už nenáviděla a já bych se na sebe nedokázal podívat do zrcadla. Nedokázal bych žít s ním, že jsem využil svojí nejlepší kamarádku. Nenáviděl bych se za to. Už nikdy bych se k ní nemohl dostat. Nikdy by mi už neodpustila a já bych měl obrovskou díru v srdci, kam už od jejího narození patří. Nikdy jsem ji nedostal ze srdce ani z hlavy. Celých deset let jsem doufal, že se vrátí a teď je konečně tady. Mohl jsem to navždy dokonale posrat nebýt Cary. Sice nevím, proč mi to řekla, ale musím jí poděkovat. Díky ní mám svojí malou Alison zpátky. Pořád je tak strašně malinka oproti mě. Pamatuju si jak se vždycky schovávala za mě, když na nás křičel soused, že jsme mu něco rozbili a já ji chránil. Budu jí chránit už navždy. Nedovolím Lukeovi aby se k ní dostal. S ostatníma holkama ať si dělá co chce, ale mojí Alison nechá na pokoji. Nikdy mu nedovolím aby ji dostal.

Už jsem zaúkoloval Ryane s Fredem aby ji před ním ohlídali. Prý se okolo ní pořád motá a ona se s ním baví. Řekl jsem Ryanovi aby ji řekl co dělá holkám. Od té doby se ho snaží ignorovat, ale on se nedal pokoj. Ryan s Fredem mají co dělat aby ji od něj udrželi a ona je ráda, že ji chráněj. Měl bych tam být já a chránit ji před ním. Jenže nemůžu. Už týden nevím co se na naší škole děje a jak je na tom Alison. Kéž by ji dal Luke pokoj. Vyřídím si to s ním hned jak se vrátím. V pondělí nastupuju zpátky do školy. Dneska je pátek a pouští mě z nemocnice. Přes víkend mám být ještě doma abych se šetřil, ale hned v pondělí si toho kokota podám. Nedovolím aby se k ní přibližoval a ublížil ji jako Erik. Z tohohle už by mohla být psychicky na dně navždy a nikdy by se nemusela dostat zase na hladinu. Já bych ztratil kamarádku, ale teď už napořád. Její rodiče by ji zase odstěhovali a já zůstal sám. Jo mám sice Ryana, Freda a Chaze, ale prostě ona je jediná a je pro mě nejdůležitější na světě. Ha teď mluvíš jako zamilovanej puberťák. Ale ne už je tu zase. Ty mi vážně nedáš pokoj co? Tos uhodl. Nedám ti pokoj. Právě jsi tady tím svým přemýšlením dokázal, že ji máš rád mnohem víc než jako kamarádku. A kurva. Teď jsem asi v dokonalé prdeli, protože sám nevím co si o tom mám myslet.

Názor? Snad se líbí

Love you
-Denny

Lost Friends √Kde žijí příběhy. Začni objevovat