"Cože ji?"

4.9K 237 1
                                    

Justin

Stojím právě před Ryanem, který na mě kouká jako by mě chtěl zabít. Jo asi jsem se mu měl ozvat. Docela se bojím co mi teď udělá. "Tak s čím potřebuješbpomoct?" Zeptal se a najednou jeho obličej zjihl. "Máme jsme se spolu vyspali." Řekl jsem a sklopil pohled. "C-cože?" Zakoktal Ryan. "Nevím jak se to stalo. Líbali jsme se a pak najednou jsme se ocitli na posteli. Naštěstí si včas uvědomila co děláme, protože jinak bych to udělal a ona by mě nesnášela nebo dokonce nenáviděla." Ryan je zavrtěl hlavou. "To těnto k ní tah táhne? Tohle se ti ještě nikdy nestalo Justine." Přikývl jsem. "Jo a lrávě proto mě to tolik děsí. Nevím co se to se mnou děje a ani jak se mám chovat. Vždycky se bojím abych nevypustil z huby nějakou blbost." Přiznávám a on se na mě soucitně podívá. "Neopouštěj ji Justine. Ona je křehká. Ty jsi neviděl jak ten půl rok vypadala. Chpdila jako tělo bez duše. Všude tě vyhlížela. Jakmile někdo vešel do třídy s očekáváním zvedla hlavu. Nikdy jsi to nebyl ty a ona jen koukala do lavice a všechny ignorovala. Takže pokud se do ní zamiluješ tak jí jen nelámej srdce. Myslím že tohle už by neunesla." Přikývl jsem. Nevěděl jsem, že na tom byla až takhle špatně. Myslel jsem si, že mě bude nenávidět a pomlouvat všude. Vlastně jsem tohle čekal, ale ona vypadala úplně jinak. Proto byla tak skleslá když jsem k ní přišel. V jejích očích nebyli jiskřičky, které mám tak rád. Byli to prázdné schránky. Dnes ráno už se tam, ale začali tvořit. "T-to jsem nevěděl." Zakoktal jsem konečně. "A co jsi čekal Justina? Že bude běhat po škole, smát se a všechny objímat? Sám víš jak jsi se cítil když se odstěhovala, ale to jste se rozloučili. Ona se ale cítila mnohem hůř, protože jsi se nerozloučil Justine. Opustil jsi ji bez jediného slova."

"Já vím, že jsem to totálně posral, ale nechtěl jsem jí strašit. Bála by se o mě a to jsem nechtěl. Nechtěl jsem nic z toho. Nic z toho jsem nechtěl, ale neměl jsem navybranou. Vždyť já ji miluju sakra!" Vykřikl jsem. Ryan se zarazil a podíval se na mě.

"Cože ji?" Zeptal se nevěřícně.

"Mám ji rád. Hodně rád." Řekl jsem.

"Ať je to cokoliv tak ji neubliž." Přikývl jsem a myslel to vážně.

Alison

Sedím ve sprše a přemýšlím co se tam venku málem stalo. Vždyť já se málem vyspala s Justinem. S mým nejlepší kamarádem. Teď se v ničem nevyznám. Bral mě někdy jako kamarádku nebo se se mnou chtěl jen vyspat. Víte co je na tom, ale nejhorší? Chtěla jsem to taky. Chtěla jsem se s ním tak moc vyspat. Ale jak by mě on pak bral? Jako děvku co mu dala? Jako kamarádku? Nebo by mě úplně ignoroval? Je tu takovejch věcí. Chtěla jsem se s ním vyspat. On mi k tomu, ale dává takovejch záminek. Tolik mě vzrušuje. Srdce mi bije snad 100x rychleji když jsem s ním. Při kždém polibku se mi v břišenrozletí hejno motýlků a pokaždé když se mě dotkne naskočí mi husí kůže.

Myslím že jsem se do něj zamilovala.

Názor? Snad se líbí

Love you
-Denny

Lost Friends √Kde žijí příběhy. Začni objevovat