Cassie'ye Sor

160 25 4
                                    

.

 Sevgili Cassie,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sevgili Cassie,

4 sene önce Hufflepuff binasına seçildim. 4 sene boyunca arkadaşlarım benimle bu yüzden dalga geçip beni aşağıladılar. En kötüsü aşık olduğum kişi de benimle dalga geçiyor. Gölün orada arkadaşlarıyla beni çekiştirip durmasına kulak misafiri oldum. Canım yanıyor. Ne yapmalıyım?

Bir Puff.


Sevgili Puff,

Hiçbir zaman Puff'ların aşağılanmasına anlam veremedim. Sonuçta Hogwarts'ı ayakta tutan bina Hufflepuff. Ve Cedric Diggory gibi mükemmel kahramanlar da orada yetişti. Hufflepuff gerçekten harika bir bina olmasaydı Ted Lupin orada olur muydu sence? Hiç sanmıyorum. Şimdi, soruna geri dönelim. Eğer birisi 4 yıl boyunca benimle dalga geçseydin onları "arkadaşım" olarak nitelendirmezdim. Bu şekilde seninle dalga geçebiliyorlarsa, zaten hiç senin arkadaşın olmamışlar demektir. Bence kendi binandan onlardan çok daha iyi arkadaşlar edinebilirsin. Eminim seninle dalga geçtiklerinde eminim onları görmezden gelmeye çalışıp hatalarını kendi başlarına anlamalarını bekliyorsundur, ama eğer o kadar zeki olsalardı zaten en başından seninle dalga geçmezlerdi. O yüzden, görmezden gelmeyi bir kenara bırak ve onlara Hufflepuff'ın ne kadar havalı olduğunu gösterip yaptıklarına pişman et. Hoşlandığın çocuğa gelince, of of... Hogwarts'ı resmen Muggle'ların Brezilya dizisi olarak adlandırdığı şeye çevirdiniz! Birisi gider Muggle'ın tekiyle yasak aşk yaşar, diğerinin sevdiği çocuk onunla dalga geçer... Bir Olympe Maxime'in Hagrid'i McGonagall'la basmadığı kaldı-Mart ayını da geçtik aslında ama olsun belli mi olur, kedi bu-. O da olsun tam pembe dizi yani. Hoşlandığın çocuğa dönecek olursak, oturup milletle seni çekiştiren biri zaten senin sevgini hak etmiyor demektir. Bir Puff'ın gönlü zengin, sevgisi yüce olur. O yüce sevgiyi böyle boş kalplere harcamaya değmez derim ben. O yüzden iyisi mi sen seni hak edecek birini bul. Nereden bulacağım dersen, etrafına dikkatli bak. Mutlaka fark edeceksindir, etrafında sana farklı bakan o kişinin varlığını. Nasıl mı biliyorum? Benden yardım isteyen tek kişi sen değilsin!
Sihirli kal!

Siz de kendi sorularınızın cevaplanması için @AskToFortune adresinden bana ulaşabilir; hala ben baykuşlardan başka bir şeye güvenemem diyecek kadar eski kafalıysanız,  adresine sorularınızı baykuşlayabilirsiniz!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Siz de kendi sorularınızın cevaplanması için @AskToFortune adresinden bana ulaşabilir; hala ben baykuşlardan başka bir şeye güvenemem diyecek kadar eski kafalıysanız, adresine sorularınızı baykuşlayabilirsiniz!

WITCH WEEKLY - MAYIS 2016Where stories live. Discover now