Hvad sker der??

122 5 0
                                    




Jeg hører panik, gråd og skrig. Hvad sker der her.

Jeg er inde i et rum, men jeg kan ikke genkende det med det samme, men da jeg går over til vuggen og ser mig ligge der i, ved jeg præcis hvor jeg er...

Jeg prøver at åbne døren,men lige jeg tager fat i håndtaget, går min hånd i gennem den, også vælter jeg ind af døren, af overraskelse, for det der havde jeg ikke set komme, jeg havde ikke lige set at jeg var et spøgelse!

Jeg ligger på jorden og ser mænd og damer, løbe frem og tilbage og råbe efter hinanden, andre leder efter hinanden mens der mange der bare prøver at nå over til en redningsbåd, jeg ser en mand, der skubber en gravid kvinde overbor, fordi hun havde en redningsvest! Hvordan kunne han det! Hun er gravid kvinde, hvordan kan man gøre sådan noget over for sine medmennesker!

Jeg kunne ligeså stille mærke noget vådt på mine tårer, jeg kunne mærke jeg græd, at se alt det her sorg og smerte og umenneskelighed. Det er forfærdeligt.

Jeg stod ikke i særlig lang tid før jeg kunne se røgen, og det var næsten som om jeg kunne mærke røgen, lugte røgen..

Jeg begynde at gå ned på knæ og kravle rundt, det er for hårdt at stå op, med røgen og gråden der er ved at presse op i halsen på mig, jeg kravlede forbi lig af mennesker. Der var så mange døde, hvorfor hvad har de gjort?!

Og det var lige der jeg tænkte på noget... Hvor er mine forældre!?!

Jeg rejser mig op, på mine svage og lig blege ben, og tænker ikke jeg træt, jeg tænker kun på at finde mine forældre inden det er forsent.

Jeg løber op på dækket, og ser både folk der ligger ned, folk der græder over dem der ligger ned og folk der kæmper for deres liv. Skibe'et er meget stort, og jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte, indtil jeg hører en velkendt stemme, som skriger . Jeg vender mig om og ser min far sidde på knæ, over min mor. Der var faldet en kæmpe bjælke ned, og jeg kunne se han har prøvet at fjerne den, fordi hans hænder er helt sorte og forbrændte. Min far sidder og græder i noget tid på knæ, og jeg kunne mærke gråden i halsen. Jeg var ved at falde om af gråd. At se min mor, ligge helt stille der, og når det kun er anden gang jeg ser hende, hvordan kunne det hele ske, hvorfor lige for dem...

Jeg faldt ned på knæ efter den tanke, og brød hurtig ud i gråd. Jeg kunne mærke varmen, selvom jeg vidste at jeg ikke rigtigt var der, men det føltes det som om at jeg var der.

Jeg hører et brag og det er min far der har knyttet hænderne sammen nede langs siden. Jeg kan se at han masser sine hænder, i det fine mærke egetræ gulv. Hans brune øjne er blevet helt røde på grund af, at han har grædt så meget, og han ryster helt vildt.

Min far rejser sig langsomt om, og vender sig om, og spurter tilbage der hvor jeg kom fra. Jeg prøver at komme så hurtigt op på benene som muligt, men jeg falder næsten for hvert andet skridt. Lige pludselig falder jeg bare helt og kan mærke at jeg ikke kan rejse mig. Jeg føler jeg er virkelig... virkelig svimmel. Mit hoved snore sådan rundt, og alle tingene begynder at blive blandet sammen, til en kæmpe ting. Mine øjne er ved at blive meget tunge, og jeg kan mærke at jeg snart er ved at give efter for min trætte krop, og trætte sind. Bare lade mine trætte øjne slappe af, i et par minutter mere, uhh det kunne være det hele værd nu....

Jeg vågnede op med et sæt, jeg er meget svedig, hele min seng var badet i mit sved. Der er helt mørkt inde på mit værelse, undtagen den stribe månelys, der kommer ind af vinduet, og skinner ned på mit lyse trægulv.

Jeg begynder at ryste voldsomt, af frygt og alt det jeg har drømt om, hvad sker der for mig, hvordan kan det føltes så virkeligt. Det må være en drøm, det kan ikke være andet end en drøm, intet menneske kan være så koldblodig og selvisk eller...

Jeg hører et bank på mit vindue. Jeg tørre mine øjne, og går over det kolde trægulv på mit værelse. Jeg bliver meget nervøst, hvem mon vil banke på mit vindue klokken lort om aften?

Da jeg når hen til mit vindue, overrasker det mig hvad jeg ser...

MermaidWhere stories live. Discover now