Middag med Familie Beckham

251 13 2
                                    

Jeg tænde for vandet, og begynde ligeså stille at tage mit tøj af. Jeg går ind i det varme vand og mærker med det samme chorket, men det bliver strakt ændret til en dejlig følese, der hvor vandet rammer kroppen.

Lige pludselig for jeg et syn af en art. Der er ikke nogle mennesker i et stort rum, der er masser af maskiner, tror det er et maskinrum. Lige pludselig springer noget, det næste jeg ser er ild... Ilden er overalt. "OMFG HVOR ER ALLE SAMMEN HENNE, DER ER FREAKING ILD" men self kom der ikke nogle..

Det hele stopper og jeg er tilbage, tilbage til mit badeværelse og var igang i af tage shampoo i håret. Hvad sker der med mig fortiden, for de her underlige syner.

Når jeg har tænket det godt igennem og stadig ikke har fundet en forklaring, går jeg ud at badet og tørre mig. Jeg tager et håndklæde om håret og et sådan lige over brysterne, for så man ikke kan se noget, for skal ind på mit værelse og gøre mig klar.

Jeg går ind og finder en bh, der ikke skal have nogle stropper og nogle trusser. Nu står jeg inde på mit værelse i bare undertøj, jeg finder mine højtaler og tager radio kanalen. De snakker om en kendis familie som lige er flyttet til Ohio," Er det ikke vildt en familie helt fra store England flytte her til, i vores lille stat Ohio" " Det vildt ikke Tate, og de har en 16 årig søn, uhh den dreng kommer til at for pigerne på nakken, for jeg har set et billede af ham og uhhh det kommer til at lyde forkert men han er hot." " Kunne ikke være mere enig Hanna" tænkte jeg med det samme på David Beckham, men da de fortalte om børnene, mener jeg kun, de har to sønner på 13 og 10, han havde vist også en datter. Men der kunne altid flytte en kendt familie til Ohio, det sker ikke så tit, men hey hvad var chancen for at selveste David Beckham flyttede til Hamilton. Jeg bliver forstyrret i mine tanker, da min ynglings sang kom på. Iggy azalea Pretty Girls. " All around the world pretty girls wipp the floor with all the boys pour the drinks bring the noise. We're just so pretty!!" Jeg synger hele sangen til den er slut mens jeg tørrer mit hår, tror jeg krøller det. Nå mit hår endelig er tørt finder jeg mit krøllerjern frem og krøller det.

Der er stadig lidt tid inden de kommer, hvad skal jeg så lave, hmmmm..

Hvad er der at lave. Går rundt på mit værelse og tænker hvad jeg nu skal lave, så ser jeg noget neglelak på bordet. Den købte min mor til mig for noget tid siden, for hun tænkte jeg ville få brug for den. Så nu har jeg brug for den. Neglelakken kommer essie mit ynglings neglelak mærke.

Jeg åbner flasken og begynder stille at ligge et flot lag neglelak, da jeg er færdig og de skal tørre er der en der banker på min dør, det var min far. "Hej skat, ved godt det lidt sent men her er en ekstra gave" Min far havde en pakke i hånden med et bånd om, kunne ikke se hvad det var i starten, men da jeg så hvad der stod på pakken blev jeg virkelig meget overrasket, for det var en pakke fra Chanel, vi . Jeg åbnede gaven med de samme, og der så jeg de mest vidunderlige ballerina sko i verden, jeg er så overrasket over de kommer fra Chanel, for vi plager ikke at købe noget fra sådan nogle mærker og min far ved jeg ikke går i ballerina sko, men dem her de var vidunderlige og dem ville jeg have på her i aften. Min far kunne se hvor glad jeg blev overfor dem, han gik hen og krammede mig, og hviskede "Jeg vidste du ville blive glad for dem" sagde han og kyssede mig på kinden og gik.

Kl var 18:00 og det ringede på. Jeg skyndte mig ned og åbne døren. Der stod en høj, slank og smuk dame, han havde sat hendes hår op i en knold og havde selv, en rosen rød kjole, som gik hende til lidt over knæene. Hun havde et sølv bælte på og røde stiletter der matchede kjolen og en rød løbestift. Har læst lidt på lektien, hun var David kone og var ca 40 år, men hun lignede slet ikke en på 40 hun lignede en på 25. Foran hende stod der to drenge begge iført et jakkesæt, de smilede begge to til mig, man kunne godt se de var David Beckham børn. David Beckham havde også et jakkesæt på men han havde også et slips på iforhold til de to andre drenge. OMG den sødeste lille pige i sidder i David Beckham arme, har aldrig set en sødere skabning på hele denne jord, jeg må bare vide hvad hun hedder og næsten alt om hende!

Min mor var hurtig ude, for at præsentere sig for dem. Hun havde en midnat blå kjole på, som gik hende til under knæende og havde taget mormors øreringe på, dem har hun kun på i speciele lejligheder. Min far havde bare en normal skjorte på, han så ikke så godt ud som david, men man kunne godt se han gjorde sig lidt ud. Min lillesøster havde jeg lavet et vandfald, og hun havde en flot hvid kjole på.

Vi gik ind i spise stolen, og jeg var så heldig jeg kom til af sidde overfor søde lille Harber, det er hvad den søde lille engel hedder. Så sidder jeg også imellem de to drenge, og min søster sidder ved siden af Harber. Så vi har dannet lidt sådan, de gamle i den ene ende og de unge i den anden.

Jeg fandt ud af den ældste af David og Viktoria, var på aldre med mig. Han kunne desværre ikke komme fordi, han skulle over til en af hans venner for at holde hans fødselsdag. Ham der sad på min højre hånd fandt jeg ud af hedder Cruz og ham på venstre hedder Romeo. Vi fik min mors berømte forloren hare og til dessert fik vi Oreo kage, min ynglings kage mmmmmmm det er bare det bedste i verden.

Efter maden ville de voksen, gerne snakker mere om en eller anden voksen sag, selvom jeg er 16 og er sådan voksen, gider jeg ikke blande mig i voksen ting. Romeo, Cruz og mig vi gik ud i baghaven for at spille lidt bold, mens Harber og min lillesøster så Frost.

Jeg har boldene og dribler forbi Romeo, Romeo prøver at få fat i bolden men jeg blokere ham med min anden arm, jaa er også ret vild med fodbold har faktisk gået til det i lige så lang tid som svømning, men stoppede fordi jeg var blevet så god, at jeg blev tvunget på et elite hold, men ville ikke fordi mange af mine venner gik på det andet hold og dem på elite er nogle snopper. jeg ser målet for mig og skider lige forbi Cruz, " FUCK du er faktisk rigtig god af en pige" jeg kunne hører Romeo, var blevet meget forbustet, af at løbe så meget, så stor var min have. Vi spillede lidt videre og det endte med de vandt, men hey hvad forventer jeg af David Beckhams sønner, de var også to med mig sååå derfor vandt de hehe.

Klokken er ved at blive ret sent så, de var nød til at tage hjem, ungerne skal i skole i morgen deres førsteskole dag spændene. Viktoria og David spurgt om jeg ikke vil aflevere og hente dem, det heldigt jeg fik mit kørerkort for nogle måneder siden, fik det da der var 3 måneder til min fødselsdag, ved reglerne siger jeg først må være 16, men fik en speciel tillades.

Da jeg har hjulpet min mor med at gøre rent, så børster jeg mine tænder og gør mig klar til at gå i seng. Da jeg kommer derind hopper jeg i hoved i først, der sket virkelig virkelig meget bare på en dag. Opdagede David Beckham var min nye nabo og var til middag med dem, og det ligner som om mine forældre er ved at blive gode venner med David og Viktoria, så vi kommer sikkert til at se dem lidt mere og det er jeg glad for. Men der var også det med min drøm om brandene på min "rigtige" forældre båd, håber aldrig jeg drømmer den drøm igen. Nu vil jeg heller drømme om Oreo.

MermaidDär berättelser lever. Upptäck nu