Skøre paparrazzier

115 6 0
                                    

Jeg kan ikke koncentrere mig, ikke nok med at Brooklyn Beckham er min nabo, også med at han er skolens mest populærest fyr nu! Og som jeg sagde før, han er min FUCKING NABO!!!

Hvordan skal jeg overlever, han kommer nok til at holder en del fester, og har faktisk hørt lidt han er en fuckboi, for hans rigtig gode udseende, for ja han er sku den hotteste dreng jeg nogensinde har set. Han kan få enhver han ville.

Det er nemlig også problemet, for han er jo så lækker han kan få hvem han vil ha. Det er problemet, for så er han virkelig bare en irriterende en, for hvis man ser mega godt ud, så har han en del selvtillid og tro mig der ikke noget galt med det, men de ja bliver bare irriterende og ja måske ved du/i om hvordan de er, for jeg kan virkelig ikke forklarer det haha. Okay? Hvem er det lige jeg snakker til?

Tror sku jeg er ved at blive sindsyg eller noget.

Jeg har ikke noget mod playboys/Fuckboys, men de skal bare ikke prøve noget med mig, for så for de bare den kolde skulder. Så længe Brooklyn ikke prøver på noget med mig, så vil jeg måske kunne klarer ham ud. Jeg sagde måske.

Da klokken ringede ud til vi fik fri, skynder jeg mig ud i min lille Fiat. Jeg kunne bare ikke vente med at komme ud, af den her vanvittige skole. Jeg når lige at få et glimt at Brooklyn, stå med en pige i hver arm, ihhh han er en playboy, yaaaay. Det bliver ligesom den gamle nabo, hvor han knalder med en hver anden uge, yaaay glæder mig til at hører det.... mærk sarkasmen. Håber Cruz eller Romeo, har fået det værelse der er ude foran mit vindue.

Jeg når lige at dreje ind til min vej, før jeg kommer i tanke om, at jeg hente drengene efter skole! FUCK!

Jeg laver en hurtig uvending, også er det bare så hurtig som lynet over til Romeo og Cruz skole.

Jeg tror jeg lavede verdens største bremsespor, da jeg stoppede. Jeg så Romeo og Cruz sidde under et træ og vente på mig, da de ser jeg hurtigt løber over til dem, rejser de sig " Undskyld undskyld tusind gange, jeg er så ked af jeg glemte, at jeg skulle hente jer" Jeg giver dem et akavet smil. De begynder bare at grine " Hehe det er okay, det har vores forældre gjort før, det okay" Siger Cruz. Jeg ånder lettet op, men jeg synes det stadig ikke er fedt, at jeg glemte dem.

Vi sætter os ind i bilen og jeg begynder at tænke over, hvad jeg burde gøre for at gøre det godt igen, og at de måske ikke vil fortælle deres forældre hvad jeg har gjort.

"Hvad med vi går ud og spiser en is, jeg betaler, som et undskyld jeg glemte jer ting, og at i ikke fortæller det til jeres forældre" De smilede og nikkede bare. Haha nogle gange er de stille og andre gange kan de ikke holde deres mund, nogle underlige drenge.

Romeo ville have en vaffel med 2 chokolade kugler og guf på, og Cruz ville bare have den største is vaffel der var, den hed "vaffel speciels". Jeg købte bare et bæger med, en vanilje kugle.

Så gik vi en tur ned til dammen, der ikke var så langt væk fra der hvor vi købte is'ende. Vi sidder bare og snakker lidt, da der kommer en helt masser paparazziaer.

" Cruz, Romeo er det jeres nye barnepige?"

"Cruz smil lige?"

"Romeo ser du nogle her fortiden?"

"Hvordan er det at bo her i Ohio?"

"Hvad synes i om Hamilton?"

Jeg kunne godt mærke drengene blev lidt bekymret, da alle de der paparazziaer kom. Ja selvom de har været i søgelyset siden de næsten blev født, så er de jo stadig børn, og børn skal have lov til at være børn. Så jeg skynder mig at stå foran dem på en måde og hurtigt hviske til Romeo, at han skal tage Cruz i hånden og hurtigt følge med mig over i bilen.

Vi løber næsten hen til bilen, for at komme hurtigt væk fra paparazziaerne. Da jeg kommer ind og ser Romeo og Cruz kommer ind, og for spændt deres sele, så kan jeg godt ånde lettet op, indtil jeg ser at paparazziaerne næsten har dannet en mur omkring os, jeg har set der her tusind gange sket for kendte mennesker, men jeg kunne aldrig forstille mig det her skete for mig.

Jeg prøver at kører meget forsigtigt, så de opfatter at de skal flytte sig og det hjælper også rigtigt meget. Til sidst er vi noget ud på vejen, også kan vi endelig kører en smule hurtigere hjem ad.

MermaidWhere stories live. Discover now