Dark Eyes je knižne vydaná!

249 17 8
                                    


Tak ako už názov hovorí, knižka DARK EYES sa mi podarila knižne vydať :) Knižka je zaregistrovaná v knižniciach ale keďže s kníhkupectvami je to ťažšie, zatiaľ knihu nikde na pultoch nehľadajte.

Ak by ste ale mali záujem o knihu básni ktorá obsahuje celkovo 47 depresívnych básni- napíšte mi správu. Cena jednej zbierky je 5 eur :)

Ešte k tomu Vám chcem povedať jednu veľmi dôležitú vec! 

Na mojom profile si môžete  všimnúť novú Zbierku Básni pod Názvom- Princove uspávanky s ktorú už pripravujem plány do budúcna :)

ide o to že Dark Eyes je iná v reálnej knižnej verzií a iná na wattpad :/

Dôvod? Výtlačky som dostala ako darček k 18 narodeninám a na moje prekvapenie Zbierka obsahuje básne ktoré som nikdy nepublikovala, pretože sa mi nezdali dosť dobré vzhľadom k tomu, že to boli začiatočnícke básne.

V Zbierke Dark Eyes sa nachádza hojní počet básni, ktoré na wattpad nikdy neuvidíte ale na druhú stranu, logicky neobsahuje najnovšie básne akými sú -

Hra na 6 písmen- šikana

Chlapec s modrými očami (cz)

Láska až za hrob (cz)

Michael a Lucifer v mojom vnútri (cz)

Odsúdenie k smrti

Pľúca

Želám si

Umieram (2)

Skrat...

a samozrejme básne o sex. zneužívaní ktoré NIKDY neuverejním...

Najnovšie básne budú odteraz publikované v novej zbierke- Princove uspávanky ktorý zatiaľ obsahuje len básne Umieram a Skrat. Súčasťou zbierky budú v budúcnu aj básne uvedené pár riadkov vyššie, no teraz nevidím dôvod publikovať ich 2x.

Cítim že je potrebné začať novú zbierku, nechcem všetko skĺbiť do jednej keď Dark Eyes je reálne vydaná s + viacerými básničkami a + k tomu básne na WATTPAD ktoré budú patriť do zbierky PU.  sú na WATTPAD "na zlom mieste..."

To bude všetko- bežte čítať :)))  

Love ya soo much x  xx x  


Temné oči (Zbierka Básni) /COMPLETE/Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu