31

153 17 3
                                    

Aurora pov

Pa mora da me netko zajebava. Pa kako sam mogla biti tako glupa?! Još mi je ona i na slikama bila toliko poznata. Ajme koja sam ja glupača.

" Roa jesi dobro? " Valin glas me vratio u stvarnost. " Da, da, samo što sam napokon shvatila neke stvari. Moram ići nešto obaviti, a ti nam do tada spakiraj sve stvari. " rekla sam te brzo istrčala iz stana.

Kako sam dovraga mogla biti toliko glupa?! Trčala sam skroz do njihove kuće. U par brzih i spretnih poteza bila sam u vrlo poznatoj sobi. " Moramo ozbiljno razgovarati i ako budeš lagao možeš zauvijek zaboraviti na nas. " rekla sam ledenim glasom.

Brzo se okrenuo prema meni zbunjeno me gledajući. " Što je bilo?" krenuo mi se približiti kada sam se povukla za korak. Trenutno ga ne želim blizu sebe.

" Puno ime tvoje mame je Lorix jel tako? " sva boja je istekla iz njegovog lica dok me gledao raširenih očiju. " Ljubavi, mogu objasniti. " glas mu je drhtao. " Ne da možeš, nego moraš. " prekrižila sam ruke ispod grudi gledajući ga s podignutom lijevom obrvom.

" Da, ona je kriva za ono proklestvo i cijeli taj kaos, ali to radi samo zato što nas Ares nikako ne želi priznati. Ona njega i dalje ludo voli, dok njega nije briga za nas. Šutno nas je ovdje kao da smo smeće, a zapravo je on kriv za sve! Sve ovo se nebi ni moralo dogoditi samo da nas je jebeno priznao! Ali ne, njemu je dovoljan savršeni Justin i živo mu se jebe za nas! " prišla sam mu i zaljepila mu takav šamar da mu je glava pobjegla na drugu stranu.

" Ne govori tako o mojoj obitelji! Zbog luđakinje od tvoje majke skoro sam izgubila cijelu jebenu obitelj tako da mi nemaš pravo srati! Tako žalim dan kada sam te upoznala jer mi je tada sve otišlo u tri lepe. Sve si mi sjebao i sada mi pokušavaš nabiti grižnju savjest. Znaš šta Rafael, mrzim te i odjebi više od mene! " još jednom sam ga pogledala očima punih bijesa i prezira te nestala.

Zašto sam mu opet tako slijepo povjerovala?! Zašto si se morao pojaviti i sjebati mi apsolutno cijeli život?! Jebeno te mrzim Rafael. Strgnula sam onu ogrlicu te ju samo bacila. Neopisovo jaka bol mi je parala srce.

Po drugi jebeni put sam pala na njega. Zašto mu stalno dopuštam da me uvjerava u laži? Voli me, aha možeš misliti. Pa nisam tako glupa da nisam shvatila da se preko mene želi osvetiti Aresu. Ajme zašto moj život mora biti ovako sjeban?! Da bar nikad nisam dobila ove moći jer bi onda bila normalna.

Suze su mi odavno počele močiti obraze dok su mi se srce i duša doslovno raspadali. Zašto sam mu dopustila da mi se tako brzo uvuče u srce?!

Raff pov

" Mrzim te, mrzim te. " njene riječi su mi odzvanjale u glavi. Ovaj put sam ju stvarno izgubio, moja mala princeza me mrzi i to sve zbog žene koja me rodila i proklela cijelo moje postojanje. Suze i tugu ubrzo je zamijenio bijes.

Izletio sam iz sobe dok sam sve više osjećao kako se čudovište unutar mene budi. Ona je kriva za sve! Ona je kriva što me moja princeza mrzi!

" LORIX! " zaderao sam se iz sveg glas kada sam ušao u njen ured. Ona je samo digla pogled sa papira hladno me promatrajući. Njene hladnoća i arogantnost još više su zapalili moj bijes.

" Mala je napokon shvatila tko sam? " rekla je s podgrubljivim smiješkom na licu. Koje je ona jebeno zlo. Vlastita majka mi se gadi!

" Ona me zbog tebe mrzi! Jebeno me mrzi zbog tvog ludila! " doslovno sam gorio od bijesa dok se ona i dalje podgrubljivo smješkala.

" Rekao si joj cijelu istinu? " ustala je te mi se krenula približavati. " Rekao si joj da si Aresov nezakoniti sin? " stala je točno ispred mene doslovno me gušeći pogledom.

" Da, a ti više moraš zaustaviti ovo ludilo! " odjednom je takav bijes bljesnuo u njenim očima da sam se povukao za korak.

" Neću sve dok vas ne prizna i oženi se mnome. " hladno je rekla promatrajući duge crne nokte. Zašto ona mora biti tolika jebena kučka?!

" Jesi ti svjesna da se to nikad neće dogoditi?! " viknuo sam na zadnjim granicama strpljenja. " Onda ja nikad neću prestati. " nehajno je slegnula ramenima tako još više potpaljivajući moj bijes.

Izletio sam iz njenog ureda te zalupio vratima tako jako da je udarac odzvonio cijelom kućom. Da sam ostao još samo minutu duže u tom uredu ubio bi ju. Ne mogu vjerovati da nakon toliko vremena još uvijek nije odustala od njega.

To ludilo će ju odvesti u propast i ja osobno ću se pobrinuti za to.

Aurora pov

Uletila sam u stan tako naglo da je Val ispala jedna čaša. Kad je vidjela na što ličim odmah je sve ostavila te brzo došla do mene. Čvrsto me zagrlila dok sam joj ja jecala na ramenu.

" Shh, smiri se. " radila mi je krugove po leđima što me malo po malo smirivalo. " Val, mrzim ga, prokleto ga mrzim. " glas mi se lomio od jecaja. " Hoćeš mi ispričati što se dogodilo? " povela me u boravak te smo sjele na stari kauč.

" Zbog njegove majke moja obitelj je skoro nastradala. Ona je kriva što muški potomci izumiru. I to sve kao navodno zbog mojeg djeda, ona ga kao navodno ludo voli, a on i mala Faye su kao njegova djeca. Ares ih ne želi priznati i zbog toga Lorix ne želi prekinuti kletvu. Lagao me cijelo jebeno vrijeme." osjećala sam se malo lakše kada sam napokon nekom sve rekla.

" Čekaj, Raff i Faye su Aresova djeca? " zbunjeno je rekla. " Kao navodno, ali sumnjam. Malo mi je prečudna ta priča. " dodala mi je maramicu kojom sam obrisala mokoro lice.

" A kako znaš da nisu? " tiho je rekla oprezno me gledajući. Sad kad malo bolje razmislim stvarno bi mogli biti jer ipak Ares ima nekoliko tisuća godina i vjerojatno ima puno djece.

" A da ga jednostavno prizoveš i pitaš? Jer ako stvarno jesu onda imamo rješenje za proklestvo. " nada joj je bljesnula u rukama dok me molećivo gledala.

" Ali Val uz to što ih mora priznati, mora se i oženiti njome. " frustrirano sam prošla rukom kroz kosu. " Roa, ako je to jedini ključ da se ovo proklestvo završi jednom zauvijek onda bi se trebao malo žrtvovati za svijet. Gle ona treba samo povući kletvu i onda ju on lako ubije. " uf kad bi bar bilo tako jednostavno, ali dobro vrijedi pokušat.

" Sumnjam da je tako jednostavno, ali ok pozvat ću ga i pitati. " slegnula sam ramenima na što je ona veselo zapljeskala rukama.

Duboko sam udahnula pa izdahnula kako bi pročistila misli. Srce mi se umirilo i vrijeme kao da je usporilo. " Djede? " zazvala sam ga.

All For LoveWhere stories live. Discover now