16

248 26 0
                                    

Pripovjedač pov

Dok je Aurora bila u zemlji snova, njeni su se prijatelji sve više brinuli. Znali su da se nešto događa, ali nikako nisu mogli dokučiti što. Najviše im je smetalo to što je ona toliko bježala od njih. 

I dok je u L.A.-u vladala ludnica Raff je bio neopisivo sretan. Nije mogao vjerovati da je osjetio njene usne na svojima, da ju je držao u zagrljaju. Kad je saznao za proročanstvo prvo se svim silama opirao, ali kad ju je prvi put vidio ostao je začaran.

Ta mala plavokosa djevojčica mu je ukrala srce samo jednim smeđim pogledom. Tako drska i tvrdoglava, a opet tako krhka. Više od svega joj se želi pokazati, ali svaki put kad je u njenoj blizini doslovno može čuti njeno srce.

Kad ju je zagrlio mogao je osjetiti podrhtavanje njenog sitnog tijela i ostao je tako očaran njenim mirisom. Uskoro će dvije godine otkako ju prati i štiti i nije mogao vjerovati koliko se promjenila.

Smeđu kosu zamijenila je prvom plavom i nevini stil oblačenja se pretvorio u puno izazovniji i uži, više rockerski. Njegov mali anđeo je odrastao i počeo se pretvarati u malog vražićka.

Sve ovo vrijeme uspjevao je držati Lucasa dalje od nje, ali bio je dovoljan jedan trenutak njegove nepažnje da se oni opet spoje, ali ovaj put njihova veza je puno jača. Raffu će trebati nevjerojatno puno snage i strpljenja kako bi ju pridobio na svoju stranu, ali on je i više nego spreman za tu borbu.

Bio je i više nego spreman boriti se za svoju malenu. Nikako mu se nije sviđao taj osjećaj koji izaziva u njemu, ali se opet kroz ove dvije godine toliko naviknuo na to da više nije mogao živjeti bez njega.

Njihova veza postoji još od njihovog rođenja i kroz godine ta spona je sve više i više jačala. I sad 17 skoro 18 godina kasnije mogao je osjetiti sve njene emocije. I tako je zapravo znao da ga se ona boji, ali da opet uživa u njegovoj blizini.

Isto tako je znao da je u zadnje vrijeme jako tužna, a sve je krenulo s nestankom njenih roditelja. Želio joj je pomoći, ali nije smio jer bi ju onda izgubio, a to nije smio dopusitit.

Aurora pov

Budi me čudna dernjava iz boravka. Polako sam otvorila umorne i crvene oči. Bilo mi je muka i vrtilo mi se, a i glava me blago rečeno rasturala. Kad sam se uspravila cijeli svijet mi se još više zavrtio.

Uz bolni jauk sam se srušila natrag na krevet. Zašto me ovoliko boli glava? Vika se iz minute i minutu sve više pojačavala kao i moja glavobolja. " Umuknite više! " vrisnula sam iz sveg glasa kad je odjednom buka iz prizemlja zamrla. O hvala ti bože.

Naglo otvaranje vrata mi je izvuklo mali vrisak sa usana. " Rorry. " okupili su se oko mojeg kreveta zabrinuto me gledajući. Previše su mi blizu, ne mogu disati. Nemam dovoljno zraka.

" Rorry? " zbunjeni ženski glas me pozvao, ali nisam mogla raspoznati čiji je. " Dođi meni ljubavi. " su bile zadnje riječi koje sam čula prije nego što sam se onesvjestila.

...

" Babygirl probudi se, ajde. " čula sam dobro poznati muški glas. " Raff. " pokušala sam sjesti, ali me presjekla nagla bol u glavi. " Ne napreži se, još uvijek nisi dobro. " njegove ruke su me nježno gurnule natrag.

Pažljivo sam ga pogledala, ali opet sam mogla vidjeti samo te plave oči. " Jel ti itko rekao kako imaš prelijepe oči? " crvenilo mi je jurnulo u obraze kad sam shvatila da sam to rekla na glas. Ja i moj dugi jezik. " Hvala ti princezo. " opet sam osjetila njegovu hladnoću na obrazu, ali ovaj put mi je stvarno godila. 

" Aurora pa ti goriš. " naježila sam se kad mi je izgovorio ime tako nježnim i zabrinutim glasom. 

" Dobro sam. " slabašno sam se nasmiješila. " Nemoj mene lagati. " njegova me hladnoća podpuno obujmila dok ja sam osjećala neizmjerno olakšanje. " Zašto si uvijek tako hladan? " još sam se više stisnula uz njega te zatvorila oči.

" Samo me ovako ne možeš vidjeti, ali se tebi očito ova hladnoća sviđa kad me ovoliko grliš. " njegov nježni glas mi je šapnuo odmah pored uha. " Samo šuti i zagrli me. " hladnoća oko struka mi se još više povećala dok sam se ja sve više opuštala.

Osjetila sam neobično titranje na leđima te sam zbunjeno otvorila oči. Oko struka sam vijdela čvrste muške ruke s tetovažom neobičnog križa na zapešću. Njegova hladnoća nestaje, što znači da se on pojavljuje. 

Ispreprela sam prste s njegovima kad se on odjendom ukočio. Naslonila sam se na njegova prsa koja sam sad jasno mogla osjetiti na leđima. Lagano sam izvila vrat te mu napokon ugledala to predivno lice. Spustio je pogled te su mu se oči raširile kad je vidio da ga gledam ravno u oči.

 " Kako si ovo uspjela? " opet je počeo nestajati kad sam se okrenula te mu stavila ruku na obraz. " Od mene se ne moraš skrivati. " tiho sam šapnula ne skidajući pogled s njegovog. Nervozno je prošao rukom kroz raskuštranu tamno smeđu kosicu.

" Opusti se, ne grizem. " malo sam se nasmiješila. " Kako si ovo uspjela? " pažnju su mi privukle njegove tanke rozkaste usne. " Ne znam. " osmijeh se pojavio na njegovom licu kad je shvatio da mu ne skidam pogled s usana.

" Ajde, poljubi me princezo. " šapnuo je. Sjela sam mu na krilo tako da su mi noge bile sa svake strane njegova struka. Na sekundu je zatvorio oči uz kratki uzdah kad sam ga zagrlila oko vrata.

Ruke mi je položio nježno na struk dok su trnci strujali mojim tijelom. Nisam mogla skrenuti pogled s njegovih usana, ali nisam htjela popustiti prva. " Ajde baby ne muči nas više. " još više me stisnuo uz sebe.

Jedan milimetar je falio da nam se usne spoje kad sam osjetila da me netko trese. " Rorry, ajde probudi se. " glas me zvao. " Ljubavi ostani sa mnom. " stisak oko mojeg struka se malo pojačao. Naslonila sam glavu na njegovo rame ne želeći nikad napustiti njegovo naručje. 

Odjednom na licu osjetim hladni mlaz vode i dolazim svijesti uz tihi vrisak. " Napokon, Roa. Znaš samo koliko si nas zabrinula. " Lucas me čvrsto zagrlio. Ne mogu sad opisati svoje osjećaje. 

U jednu ruku sam presretna što sam napokon vidjela Raffa i imala onaj posebni trenutak s njim, ali me opet prestravljuje to što se s njime osjećajm sigurnije nego s Lucasom. Nevjerojatno mi je to da više vjerujem strancu, nego osobi s kojom sam odrasla.

" Rorry? " Lucasov me glas vratio iz misli. Moram biti sama da mogu u miru razmisliti. Brzo sam ustala te samo navukla starke koje su mi bile pored kreveta. " Roa gdje ćeš? " zabrinuta Avril me pratila. Zgrabila sam slušalice i mobitel te istrčala iz sobe. 

Znam da nije pametno da izlazim, ali moram podhitno biti sama. Punom brzinom sam trčala prema parku, prema onom posebnom igralištu. Jer ono bio samo san ili se ono stvarno dogodilo? Možda je bila i iluzija? Ajme što sam zbunjena. 

Samo želim svoj stari život natrag. Zašto ne mogu biti još jedna obična tineđerica kojoj će jedini problemi biti dečki i odječa? 

Zagrlila sam noge te spustila glavu na koljena. Suze su mi počele bježati iz očiju od nemoći i straha koje sam osjećala. 

Moram se smirit, ne smijem ovako gubiti kontrolu. Mama trebaš mi više nego ikada.




All For LoveWhere stories live. Discover now