30

166 18 1
                                    

Harry pov

" Moramo barem pokušati doći do nje, Harry tko zna koliko bi onda još tapkali u mraku. Moramo barem pokušati. " već deseti put je ponovila istu stvar i i ja isto kao i ona svakog trena sve više gubimo živce.

" Jesi ti svjestan da one mogu biti u ogromnoj opasnosti i da doslovno mogu tamo umrijeti samo zbog tvog jebenog ponosa da se obratiš ocu za pomoć?!

Jesi ih stvarno spreman izgubiti jer ja nisam jer život kćeri moje sestre ovisi o meni! " zaderala se toliko da imam osjećaj kao da će mi do sutra sve odzvanjati u glavi.

Zeus je najmoćniji od svih bogova i nadam se da će moći doći do Roe. Nadam se da je moja mala dobro. " Dobro, dobro predajem se. " živčano sam okrenuo očima jer mi se stvarno više nije dalo slušati njeno deranje.

Da se pogledom može ubiti mene više nebi bilo na ovom svijetu. Duboko sam udahnuo te polako izdahnuo oslobađajući se nepotrebnih misli.

Davno sam si obećao da više ništa neću tražiti od njega dok ne bude stvarno, stvarno hitno. A ovo je jedan od tih slučajeva. Koliko god ja njega ne podnosio jedino nam on sad može pomoći.

" Oče? " tiho sam šapnuo stvarajući njegov lik u mislima. Čuo sam uzdahe od Lex i Jade i tako sam znao da sam uspio prije nego što sam uopće otvorio oči.

" Što trebaš? " glas mu je bio leden dok me gledao s visine. Oduvijek je više volio Valerie, ona je uvijek bila njegova mezimica. " Trebamo tvoju pomoć. " protisnuo sam kroz stisnute zube jer me sve više obuzimao bijes zbog njegovog arogantnog pogleda.

" A zašto bi ti pomogao? " doslovno sam mogao osjetiti kako su cure okrenule očima na njegovu arogantnost. " Pa tvoja mala mezimica je u pitanju i vrlo vjerojatno je u velikoj opasnosti, ali ako nam ne želiš pomoći dobro nema veze. " nehajno sam slegnuo ramenima jer sam znao da će tako odmah popustit.

" Što joj je? " njegove do prije sekundu ledene oči postale su pune one očinske brige. Ja da sad tu umirem od mukama on bi me hladno gledao.

" Postoji vrlo velika mogućnost da je ona isto kao i Aurora Bieber završila u Azgardu. Obje su otišle zbog tako zvane ljubavi, ali sad se žele vratiti. I onda je tu još Lorixno proklestvo koje moramo više zaustaviti. " svakom mojom riječi on je sve više izgledao kao da će ga kap udarit.

" Ja ne mogu nikako ući u Azgard, samo je jedan bog to uspio. Jedini bog zbog kojeg je Lorix mislila odustati od te ludosti, ali onda je on sjebao cijelu stvar kada je priznao Nixno dijete. " opa, pa jer to moguće da svemogući Zeus ipak nije toliko svemoguć?

" Tko je on? " Lex mu se obratila pomalo drhtavim glasom. " Pa Ares logično. " kada sam pogledao Jade kao da sam mogao vidjeti kako joj je kamen pao sa srca.

Pa da, Ares nju smatra skoro pa svojom kćeri jer do neba znači njegovom sinu i Sierri. Zašto ja nisam takve sreće? " Pozvat ću ga pa se onda dogovarajte sa njim jer ja imam važnijeg posla. " i otišla njegova briga u tri lijepe materine.

Kad je nestao cure su napokon odahnule. " Ajme zašto je on toliki šupak? Iritantniju osobu dugo nisam vidjela! " Jade je okrenula očima.

Samo par sekundi kasnije u sobi se stvorio Ares. Opa ovo je bilo stvarno brzo. " Zeus mi je sad rekao što se dogodilo. Za Rou sam znao da je tamo, ali sad ćemo saznati jer i Valerie sa njom. " skoro pa sam mogao opipati brigu koja je isijavala iz njega.

Promrmljao je neke čudne riječi te onda šapnuo njeno ime.

Aurora pov

Baš smo ušle u njen stari stan da bi pokupila sve stvari kad mi se opet stvorio onaj pritisak u glavi. " Aurora jel me čuješ? " djedov glas mi je odjeknuo u glavi.

" Čujem. " tiho sam mu odgovorila u mislima. " Ne brini mila, uskoro ćemo te izbaviti, samo imam jedno važno pitanje. Jeli Valerie Styles sa tobom? " glas mu je bio i više nego zabrinut.

" Da je, i zajedno tražimo put kako da se vratimo. Otkrila sam toliko novih stvari i djede toliko sam zbunjena. " sad kad sam to izrekla na glas kao da je dio tog tereta nestao.

" i da saznala sam gdje se točno nalazi ovaj grad, ali će biti jako teško naći ulaz. "  to sam rekla još tiše iako pričamo putem misli.

" Pa gdje je taj grad? " nestrpljivo je rekao. " U Podzemlju ispod Tokya. " osjetila sam da me Val primila za ruku, ali nisam uopće reagirala jer mi je sva koncentracija bila usmjerena na razgovor.

" Pa to je super jer mi već jesmo u Tokyu. Ne brini uskoro ćete biti slobodne, ali bi te zamolio za samo jednu stvar. Jel bi mogla malo istražiti o Lorix? " to mi je ime bilo i više nego poznato, ali se nikako nisam mogla sjetiti otkuda.

" Što za sada znate o njoj? " par trenutaka vladala je tišina kad sam opet čula njegov glas.

" Ona je kriva za veliko proklestvo za sve muške potomke duga priča zašto. A jedino što zapravo znamo o njoj je to da ima sina i kćer te da ima ledeno plave oči i crnu kosu.

Oni su Scyllasi tako da budi jako oprezna, a sad moram ići prije nego što netko shvati da možemo pričati. "

Mrak mi je pao na oči kad sam se napokon sjetila zašto mi je to ime toliko poznato. Pa to je Rix, Raffova i od male Faye mama. Shit!

Pa evo jos jednog malo kraceg nastavka. Pa sto mislite curke? Kako vam se sviđa cijela prica? Voljela bi kad bi ostavile par iskrenih rijeci sto mislite o ovoj prici.

Nastavci ce vrlo vjerojatno ici jednom tjedno kad opet pocne onaj pakao od skole.

Volim vas ;*

All For LoveWhere stories live. Discover now