27

177 21 21
                                    

Zamalo sam vrisnula kad sam izgubila tlo pod nogama. Imam osjećaj kao da bi odletjela da me Harry ne drži čvrsto za ruku.

Nikad nisam bila u Tokyu i iskreno jedva čekam. Valerie je stvarno htjela da ju Harry nikad ne nađe kad je pobjegla doslovno na drugi kraj svijeta.

Nagli trzaj me vratio u stvarnost. Polako sam otvorila oči i vidjela da se nalazimo u velikom panthousu s malo reći predobrim pogledom na grad.

" Wow, Harry dobar izbor. " rekla sam masirajući pulsirajuće slijepoočnice. Ajme što me boli glava. " Ajde da vam pokažem sobe pa da se odmorite. " poveo nas je kroz prostrani hodnik.

" Ovdje je moja soba " pokazao je na crna vrata " a ovo su vaše. " pokazao je na vrata preko puta njegovih i na jedna na kraju hodnika.

" Ono je moja. " požurila sam prema toj zadnjoj sobi iako mi se strašno vrtilo. Nisam ni pogledala sobu ni ništa samo sam pala na krevet i zaspala.

Aurora pov

Probudio me neki čudan osjećaj topline. Ajme zašto mi je ovoliko vruće?! Otvorila sam oči te oko struka vidjela čvrstu mušku ruku. Raff, naravno.

Strah mi je odjednom prostrujao venama kad sam se sjetila da se konačno saznala što je on. Koliko je zapravo opasan. Možda ima izgled anđela, ali zato ima dušu vraga.

Moram podhitno izaći iz ove kuće kako bi u miru mogla razmisliti o svemu.

Obukla sam se sva u crno te velikom kapuljačom prekrila plavu kosu. Tiho sam se izvukla iz sobe te se spustila niz velike, uvijene stepenice.

Nikad nisam silazila dolje tako da ću se morati voditi čistom logikom. Nakon desetak minuta lutanja napokon sam našla izlaz. Što je tiše i opreznije moguće sam izašla iz kuće te polako zatvorila vrata.

Čim sam se malo odmaknula od kuće, a da me nitko nije zaustavio osjetila sam neopisivo olakšanje. Potrčala sam niz ulicu pod svaku cijenu želeći povećati udaljenost između kuće i mene.

Ušla sam u neki park te sjela na prvu klupu koju sam vidjela, a da je bila koliko toliko zaštićena od pogleda.

Zašto sam uopće pristala pobjeći sa njime u nepoznato? Zašto nisam imala dovoljno snage i hrabrosti da se suočim sa svojima, nego sam pobjegla poput posljednje kukavice.

Tihi, slomljeni jecaj mi je privukao pažnju. Kvragu, čak nisam ni primjetila da nisam sama.

Pogled mi je pao na riđe lokne koje su prekrivale ruke i noge pune masnica i ožiljaka. Tresla se čvrsto grelći noge. " Hej, što je bilo? " nježno sam stavila ruku na njeno rame kad se ona sdvs ukočila.

Polako je podigla glavu tako otkrivajući još više masnica svuda po vratu i licu. Ajme što se njoj dogodilo?! Kad me pogledala tim zeleno-smeđim očima dah mi je stao u grlu.

Desno oko joj je bilo skoro potpuno zatvoreno zbog velike, ljubičaste masnice. Na usni je imala gadnu posjekotinu koja je krvarila i krv joj je curila iz nosa.

Čekaj, ima riđu kosu i zelene oči, jel moguće da je to ona? Pa samo je jedan način da saznamo.

" Valerie? " tiho sam rekla pozorno joj promatrajući lice. Oko joj se malo raširilo, a usne rastvorile. " T..tko si ti i kako mi znaš ime? " rekla je jedva čujnim glasom.

Ajme što ona radi ovdje i to u ovakom stanju? Ne mogu vjerovati da sam ju stvarno našla i to sasvim slučajno.

" Ja sam Aurora, Justinova i Sierina kćer, a i jedna sam od boljih prijateljica tvog starijeg brata Harrya. " na sam spomen njegovog imena u njenom se oku pojavila takva tuga da mi se srce stisnulo.

" Valerie! " bijesni muški glas zaorio je parkom. Ona se sva ukočila te me zgrabila za ruku. " Bježimo. " bez razmišljanja sam ustala te potrčala za njom dok je onaj lik i dalje vikao za nama.

Utrčale smo u neku zgradu te odmah uletile u lift. Stisnula je gumb za zadnji kat dok smo pokušavale doći do daha. Tihi zvuk nas je obavijestio da smo stigle.

Prošle smo pored dva stana te nastavile prema vratima koja su vodila na krov. Sjele smo iza dimljaka te se naslonile na njega.

" Kako je on? " odjednom je rekla. " Pa osim što te traži već najnajnaj manje 10 godina, sretan je. Jedan je od 5 velikih šefova mafijaškog svijeta i ženi se. Končno je našao svoj mir. " oko joj se raširilo dok me šokirano gledala.

" Moj mali Hazza se ženi? " ona bistra zelena boja kao da mi e ulazila u dušu dok me tako gledala.

" Moraš mi pomoći da pobjegnem odavdje. " tiho je rekla. " Val, gle i ja moram pobjeći tako da smo zajedno u ovom sranju, ali kako si uopće završila ovdje? "

" Pobjegla sam s njime ne znajući pritom kakvo je on čudovište. Ubio mi je bebu kad sam mu rekla da sam trudna. Jebeno ju je ubio, a mene pretukao skoro do smrti. Već 50 godina trpim ovaj teror i ne mogu više. Moja bol i strah sve više prerastaju u bijes i ubit ću ga ako se ne smiri, ali opet ne mogu jer ga ipak nakon svega još uvijek volim. " glas joj je drhtao dok je nervozno lomila prste.

" Tako slično sam i ja završila ovdje, samo što mene moj i dalje tretira kao princezu. " tiho sam rekla. " Tako je i meni bilo prvih 5 godina, ovo je za mene bio raj na zemlji, ali onda se sve promijenilo. Oni nisu sposobni za ljubav. " rekla je tihim slomljenim glasom.

" Onda moramo što prije napraviti plan za bijeg, prije nego što neka od nas plati životom. " odlučno sam rekla. Utješno sam ju zagrlila kad sam vidjela da je opet na rubu suza.

" Imaš li neki stan ili nešto? " već se lagano krenulo mračiti, a mi smo i dalje sjedile na tom krovu. " A imam, ali ne znam koliko je sigurno. " slegnula je ramenima.

" Nema veze tako i tako moramo staviti zaštitne čini. " ustala sam te joj pružila ruku. " Gdje živiš? " spustile smo se natrag u zgradu.

" Ovdje. " pokazala je na vrata na kojima je bilo prezime Black.

" Stan je mali, ali bit će dovoljan za nas dvije. " otključala je vrata te smo ušle unutra.

Stan je bio manji, ali uređen sa stilom i stvarno se vidi da cura živi ovdje. " Dobro došla u moj skromni dom. " sitno se nasmiješila koliko joj je raspuknuta usnica dopuštala.

" Gdje ti je medicinski pribor da ti počistim te rane? " sjela je na kauč te prošla rukom kroz kosu. " U kupaonici na polici. " naslonila se zatvarajući oko.

Požurila sam niz hodnik te ušla u prvu sobu koju sam vidjela. Kupaonica, bingo. Uzela sam kutiju s police te usput gumicom pokupila kosu.

Dobro je da srećom imam iskustva sa čišćenjem rana.

Vratila sam se u boravak baš kad je Val palila stari TV. " Gdje se uopće nalazi ovaj grad? " sjela sam pored nje te iz kutije izvadila alkohol, vatice i kremu za ožiljke i masnice.

" U Podzemlju ispod Tokya. " jebote otišla sam doslovno na drugi kraj svijeta. Kako sam mogla biti tako glupa da otiđem s njim na drugi kraj jebenog svijeta?! Oprezno sam joj očistila rane pazeći da ju još više ne povrijedim.

" Nadam se da ti nije problem što ćemo djetliti sobu jer vjeruj mi ovaj kauč će te ubiti. " malo se trznula kad sam joj prešla vaticom po velikoj ogrebotini na čelu.

" Naravno da nije problem, a i tako ćemo biti sigurnije. " uzela sam kremu te joj oprezno namzala svaku i najmanju ranu.

" Moramo zajedno postaviti zaštitu. " rekla sam vraćajući pribor u kutiju.

" Hajedmo to onda postaviti pa da odemo spavati jer jedva gledam od umora. " ustale smo te odmah otišle do vrata kako bi postavile zaštitu kao i na sve prozore.

Pola sata kasnije konačno smo bile gotove. Ajme što sam umorna. Čim mi je glava dotaknula jastuk zaspala sam.

All For LoveWhere stories live. Discover now