23. Jsme jedna rodina

147 4 3
                                    

"Jdeme!" zařvali dva dominantní lvi a celá smečka se hnala kupředu. Dotty zůstavala v zadu nechtěla bojovat proti své kamarádce,ale teď už musela snad tomuhle nikdo zabrání. Nebylo zrovna vlídné počasí všude bylo mokro a lvům i lvicím se bláto lepilo na srst.

Dneska měl na starost hlídku Kovu "Sakra.." vykřiknul,když viděl tmavé stíny. Rozběhl se směrem ke Lví skále dát všem vědět,že bratrovi spojenci jsou tu. Kovu měl bratra rád a nechtěl tohle jenže,když nebyla rozumná domluva co on tak mohl dělat? "Jsou tu!" vykřikl na Lví skálu.

Lvice se seskupily u královny Nii,která přikývla na svého strýce

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Lvice se seskupily u královny Nii,která přikývla na svého strýce. Už tu byli všichni kromě Kiroha a Safiyi ti dva měli jiný plán nebo spíš tajný plán. "Smečko jdeme!" vykřikla královna hrdě a po boku svého partnera,matky a otce táhla dopředu. Tohohle všeho se,ale nesměl zúčastnit ani Tamirat ani Halima byli až příliš mladí. Baridi byla nervózní "Kde je zas Kiroho...?" ohlédla se za sebe,ale nikde ho nezahlédla.

Nuko se usadil na jednom kameni "Kde jsou ty lvíčatka..." zamručel a podíval se hrdě na svého syna Kijaniho. Gahiji šeptal svůj ďábelský plán svému bratrovi Farajimu,který souhlasil jak jinak rodina se musí podporovat. Najednou nastala minuta ticha,protože se právě dostavila královna Nia. "Aaa rodinka se dostavila" zařechtal se a seskočil z kamene ,aby si je prohlédnul z blízká. "Nuko.." polkla modrooká lvice lépe řečeno jeho sestra. "Vitani.." nadechl se a zahleděl se do sestřiných očí v tu chvíli si vzpomněl,jak si spolu hráli v mládí zabolelo ho to jenže teď je ve válce a matku pomstí.

V správnou chvíli dorazila Samula,která Nuku hledala u hranic "Jabari?" podívala se na něho tázavým pohledem a potom se ohlédla na svojí rodinu tomuhle vůbec nerozuměla. "Žádný Jabari...jsem Nuka" zařechtal se a vycenil tesáky. Dal signál,že můžou začít a sám se rozběhl proti lvicím hledal někoho známého až zahlédl Kopu.

"Kopo" usmíval se a potom se zašklebil "Zaplatíš za to co tvůj otec provedl mé matce a málem i mě!" vyskočil na něj a zakousl se mu do ramene

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

"Kopo" usmíval se a potom se zašklebil "Zaplatíš za to co tvůj otec provedl mé matce a málem i mě!" vyskočil na něj a zakousl se mu do ramene. Kopa bolestí zařval "Nuko..nechme toho jsme rodina.." zatnul zuby a lehce ho odhodil. "Jsi tak slabý! Jako tvůj otec.." zasmál se a znovu po něm skočil teď byl pro něj Kopa něco,jako býk na kterém se snažil udržet.

"Sawiti..." zasmála se lvice co vypadala,jako slepá. Ta oslovená ani neváhala a už byla na krku své protivnice tak moc jí nesnášela chtěla jí teď vidět vykrvácet.. Odlákala ji partnera a ještě se snažila být kamarádská takhle to nejde..a nikdy by nešlo dál. Dnes zemře buď jedna nebo druhá.

"Ty drzá náno!" cloumal s ní,jako s kusem plyšového medvěda teď pro něj byla jen hloupá hračka

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

"Ty drzá náno!" cloumal s ní,jako s kusem plyšového medvěda teď pro něj byla jen hloupá hračka. "Nech mě napokoji Gahiji..." sekla po oku a tím mu přesekla oční kanálek. Lev,jako hora se zařechtal "Kotě nám vytasilo své drápky..." natáhl svojí obrovskou tlapu a tou jí přiškrtil v tu chvíli,ale přetétla druhá bílá lvice "Nech jí na pokoji.." zavrčela mu do ksichtu lev,ale měl rychlý reflex a druhou tlapou máchl po lvici,která letěla tak,že se zaryla do země. "Kde jsme to skončili?" zazubil se na oslabenou Akilah.

"Kopo!" vykřikla Vitani,když po něm zezadu skočil tmavý lev Bakari. Kopa byl,ale velice obratný a lvovi se vyhnul tak,že lev skončil přiražený na kameni nojo,jak komické taková rozpláclá palačinka.

"Kiroho poběž musíme tomu zabránit.." zvolala udýchaná Saf v srdci doufala,že se ještě nestala žádná tragédie.

Na zemi ležela bílá lvice prosákla tmavou krví byla to Akilah nejmladší sestra Azy a Baridi. K zemi se zhroutila i Hazika s Ashanti. Ashantin partner Bakari samozřejmě svůj nálet na kámen nepřežil takže se dalo považovat za to,že je mrtvý. Jahi se zrovna pral se Sanurou byla to vychytralá mrcha no ještě,aby ne když to byla Gahijiho sestra.

 Jahi se zrovna pral se Sanurou byla to vychytralá mrcha no ještě,aby ne když to byla Gahijiho sestra

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Kiroho obratně přeskočil kládu a doběhnul Saf,která už viděla tu pohromu. "Dost!!" zakřičela a posléze i Kiroho zařval. Všichni bojující se rozhořčeně ohlédli co tu ta bláznivá dělá. "Musíte se zabíjet navzájem?" hleděla na všechny. Kovu s Kiarou se na sebe podívali a naslouchali Saf vlastně každý ji poslouchal až na Gahijiho,který se furt rval chtěl Lví říši jen pro sebe. Nuko se zahleděl na sestru a potom i na bratra. Saf ještě,ale neskončila "Vždyť jsme dvě propojené smečky..moje babička a ty Nuko jste sourozenci.." nadechla se "Jsme rodina..." na to se Kiroho usmál,protože byl na Saf hrdý.

Nuko sklopil uši a pohlédl na svou sestru a potom i na bratra pomalu si začínal něco uvědomovat. "Dost s touhle šaškárnou.." vložil se do toho naštvaný Gahiji "Chci Lví říši a klidně vás všechny tu pozabíjím a začnu touhle mrchou!" zařval a vrhnul se na Vitani,která se začala také bránit jenže Gahiji byl silnější a přitlačil ji k zemi. Spotty neváhala a skočila po tom obrovském lvovi jenže to se jí stalo osudným Gahiji cvakl čelistma a Spotty ležela v krvavé kaluži. "Neee" zařvaly Vitani a Dotty.

Nuko kývl na Kopu a oba se na toho blázna vrhli každý z jedné strany taková týmová práce Gahiji se sice cukal,ale nakonec ho zvládli. Ostatní se stáhli a odešli. Bitva skončila. Vitani a Dotty oplákávaly ubohou Spotty a pohřbily ji. Pro Samulu bylo těžké to,že jí Nuka lhal a má partnerku a syna,ale snažila se s tím nějak vyrovnat. Všichni se spokojeně vrátili na Lví skálu a tam si pořádně zařvali. Samozřejmě generací bylo hodně a já vám prozradím,že královnou se stala Safiya,protože byla moudrá po své matce Nii...

//Finále :) na obrázcích Vitani,Kovu,Kopa,Aza a Sanura.. Tímto ukončuji tenhle příběh a těšte se na The Lion King: Adventure..

Nia's PrideKde žijí příběhy. Začni objevovat