4. Posila

209 5 2
                                    

O 2 měsíce později

Červené oči svítily v tmavé krajině ,kde stromy vypadaly jako košťata. "Jsme tu ..." pronesla chraptivým hlasem šedivá lvice s tečkama pod okem. Lev s černo-šedivou hřívou přikývl a pokračoval dál se svou skupinou. Konečně se červené oči vynořily z mlhy.. Dotty vyskočila na všechny své končetiny a rozběhla se za sestrou "Spotty, tak jsem se bála ,že se nevrátíš!" objala jí ,ale potom si všimla skupinky za ní a zavrčela. Spotty se odtáhla a zachraptěla "To je naše nová posila nebýt nich asi by mě zaškrtila nějaká odporná lvice ze Lví říše" odkašlala si. Nuko si všimnul toho rozruchu a lehkým krokem se nesl za skupinkou... Pohledem přejížděl po všech těch lvech a lvicí bylo jich dost.  Lev s černou-šedou hřívou vystoupil "Já jsem Gahiji...chci se s vámi spojit" řekl hlasem tvrdým jako skála no samotný lev nevypadal moc přátelsky ,ale když šlo o byznys tak šlo o byznys. Nuko nad tím vším přikývl ,protože si všechny proměřil pohledem "Buďte vítání každý ,kdo nám chce pomoct s těmi čičinkami tam od vedle.. je vítán". 

Všichni se rozešli ,aby se zabydleli

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Všichni se rozešli ,aby se zabydleli. Dotty popadla sestru někde vedle a začala jí vyslýchat tak dlouho přece o ní neslyšela a teď se tu najednou zjevila s kupou dalších lvů a lvic "Spotty co se ti stalo?" podívala se na šrámy za jejím uchem. Spotty se zašklebila a potom chraplavě zavrčela "Neřeš to sestro! Nejsem přece žádná chudinka teď by jsme se měli soustředit jenom na Lví říši a ne na moje bolístky..." lehla si a položila si hlavu na přední tlapy. Dotty lehce zamručela ,ale uznala ,že to nemá cenu teď s ní nějak rozebírat a navíc měla pravdu. 

Siwatu se procházela po tom tmavém území a přemýšlela nad tím vším co se za poslední rok stalo nejprve se mezi ní a Gahijiho vetřela ta sprostá mrcha Aza a teď mají bojovat s těmito

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Siwatu se procházela po tom tmavém území a přemýšlela nad tím vším co se za poslední rok stalo nejprve se mezi ní a Gahijiho vetřela ta sprostá mrcha Aza a teď mají bojovat s těmito. Byla ve všem na pochybách. Aza si všimla ,že Siwatu je sama nuž věděla ,že spolu nevýchází chtěla to ,ale aspoň trochu zkusit. "Siwatu.." řekla ,když druhou lvici doběhla. Hnědá lvice se na tu druhou obrátila "Vypadni Azo! V mém životě si už zpackala co si mohla..buď ráda ,že jsem ti ještě nerozpárala ten tvůj pěkný krk co nevidět ti ho ,ale rozpárá sám Gahiji ,protože si mu nedala potomka.." otráveně se podívala na světlou lvici a probodla ji pohledem. Aza zmlkla ,protože věděla ,že Siwatu má pravdu tak dlouho se snažila o potomka a nikdy se nic nenarodila nýbrž potratila. "Siwatu, chtěla jsem jen s tebou vycházet o nic mi nejde.." pronesla potichu a potom zmizela najít své sestry Baridi a Akilah. Siwatu se zamyslela a ušklíbla se "Co si ta o sobě myslí" zašeptala. Z dálky uviděla svého syna Tovu tak se za ním rozešla..


Lví říše

Lví říši se proháněla malá Safiya ,která se snažila pochytat snad všechny zdejší motýli. Zazuova známá na ní dohlížela ,aby se někam neztratila. Když se mladá lvice sápala po modrém motýlovi spadla rovnou do nejbližšího potůčku ,kde si ji všimnul Dalmar její otec. Safiya svého otce zmerčila a mokrá se rozběhla rovnou za ním "Tatíííííííí!! Tatííí!" jásala a zabořila se mu hřívy. Dalmar se zazubil a Safiyu oblízl "Zdravím tě mladá dámo..." usmál se. Safiya protáhla tlamu do širokého úsměvu "Jednou toho motýla ulovím a budu členka lovné čety!". Dalmar se zazubil a hrdě přikývl "Budeš ta nejlepší lovkyně jako já a tvoje maminka..". Potom se chvilku procházeli a nakonec se vrátili na Lví skálu ,kde princezna vytuhla ,jako po několikakilometrové procházce.

 Potom se chvilku procházeli a nakonec se vrátili na Lví skálu ,kde princezna vytuhla ,jako po několikakilometrové procházce

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


//První obrázek Spotty potom Nuková smečka, třetí obrázek je nová lvice Siwatu a poslední obrázek princezna Safiya. Doufám ,že se vám kapitola bude líbit :)

Nia's PrideWhere stories live. Discover now