15. Pravá tvář

133 4 0
                                    

Baridi se dozvěděla,že jí k sobě volá Gahiji. Nevěděla co si o tom měla myslet zároveň měla i obavy. Lehkým krokem se rozešla za Gahijim,který už z dálky vypadal vytočený. "Co se děje?" podívala se na něho tázavým pohledem a posadila se. Lev udeřil silně do země tlapou "Jak si vychovala toho svého budižkničemu?" zašklebil se a čelistmi ji cvakl před očima. Baridi silně polkla,protože věděla,že je zle "Co Kiroho udělal? Neviděla jsem ho od včerejška" sklopila uši. "Co udělal?" uchechtl se "Je to zbabělec nechce bojovat!" sykl odporným tónem.

Baridi zamrazilo,protože na tohle téma mluvila s Kirohem nedávno. Gahiji sekl drápem přes Baridino ucho "Neumíš ani vychovat pořádného lva!" vplivl ji do tváře,protože teď ní opovrhoval. "Gahiji,prosím já slibuji,že se postarám,aby dostal rozum.." nadechla se a v očích měla jemné slzy. Gahiji se,ale nehodlal ovládat a přiškrtil ji k zemi "Ty už neuděláš nic,protože tě zabiju..." znova cvakl čelistma,ale v tu chvíli se tu objevil Kiroho,který po Gahijim skočil a zuřivě vrčel "Nech mojí matku na pokoji!". Druhý lev ho odhodil a zazubil se "Jste slabí a takové tu nepotřebuji vypadněte a možná vás příjmou ve Lví říši tam jsou totiž jen ti slabí!!". Kiroho už na to neodpovídal po boku své matky opouštěl tohle krvavé místo..Baridi nelitovala toho,že odešla,protože na Kirohovi jí hodně záleželo víc než na smečce.

Mrzelo jí co se stalo mezi ní a Kirohem,ale ztrácela v něm pomalu důvěru jenže srdce jí říkalo,že není tak špatný. Nevěděla co si má počít a matce to říct nemohla,že chodí na Sloní hřbitov a kamarádí se s nepřítelem. Jenže jediné místo,kde mohla najít odpověď byl Sloní hřbitov tak se k němu bez váhání rozešla s nadějí,že najde Kiroho a odpovědi.

Už pár dní měla Nia starost o svojí dceru a hlavně jí zajímalo,kde se furt potuluje tak se jí rozhodla sledovat. Byla v patách své dcery,ale ta si jí nevšimla pochopitelně to tak mělo zůstat. Všude byly kosti a Nia si uvědomila,kde její dcera trávila čas,ale proč zrovna zde.

Safiya zastavila a posadila se na své obvyklé místo vedle obrovské lebky. Začala se rozhlížet jestli neuvidí Kiroha,ale ten zde bohužel nebyl. Povzdechla si.

Nia se mezitím schovala za obrovskou lebku tak,aby jí dcera nespatřila a tiše pozorovala

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nia se mezitím schovala za obrovskou lebku tak,aby jí dcera nespatřila a tiše pozorovala. V dálce spatřila siluetu lva,který se čímdál tím přibližoval k její dceři. Silueta patřila Jahimu..

Nia v jakémsi obranném pudu vyběhla před svou dceru a vycenila tesáky,ale když si lva lépe prohlédla zatajil se jí dech. Najednou necítila nic kolem sebe měla jen tmu byl to pro ní nehorázný šok,jakoby viděla ducha neomdlela jenže byla v transu. Každý by se na jejím místě asi zachoval stejně kdyby si několik let myslel,že jeho sourozenec je mrtvý. Safiya s matkou třásla a Jahi se díval své sestře do očí takhle to nechtěl teď nebyl ten pravý čas měl by teď vyběhnout a zapomenout na tohle jenže to nešlo nemohl nechat sestru takhle..

Nia se držela statečně asi dvě minuty,ale potom jen řekla "Bratře

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nia se držela statečně asi dvě minuty,ale potom jen řekla "Bratře.." a odpadla na zem. Byla to silná lvice,ale tohle bylo příliš velké sousto..

//Pravda vyšla najevo.. Co myslíte,jak se Nia popere s pravdou? Vrátí se Jahi do Lví říše nebo ne? Jak dopadne další jeho přiznání to,že zabil svého vlastního bratra? Tipy pište do komentů. Jinak na obrázcích je Baridi,Sloní hřbitov a Jahi:)

Nia's PrideWhere stories live. Discover now