19. Rodinné pouto

131 4 0
                                    

"Tamirate vstávej a pojď si hrát " začala tahat svého bratra za ucho,aby ho vzbudila,ale on ne a ne se vzbudit. "SSakra " zavrávovarala malá princezna a mrskla s sebou na zem. Její slova probudila její o 3 roky starou sestru Safiyu "Halimo proč nespíš?" pohlédla na ní trošku rozrostřeně,protože se právě probudila. Princezna trucovitě seděla na zadku a hrála si se svou chocholkou "Bratr si semnou nechce jít hrát.." zamručela. "Já si s tebou hrát půjdu,jako tvá starší sestra" usmála se a lehce ji pocuchala chocholku. Halima se zazubila "Stejně tě přeperu" rozběhla se směrem dolů do savany,kde chvilku čekala na ségru.

Ihned jak se objevila Safiya u Halimy ta po ní skočila a lehce se zakousla "Chytla jsem hyenu!" řekla hrdě

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ihned jak se objevila Safiya u Halimy ta po ní skočila a lehce se zakousla "Chytla jsem hyenu!" řekla hrdě. Safiya se zašklebila "No dovol jsem tvá starší sestra.." pohlédla na ní s úsměvem.

Váhal jestli má překročit hranice nebo ne v tom všem mu někdo zafuněl do ucha. Protočil očima a pohlédl se,kdo to jen může být. "Šéfe a vzpomenete si na nás ubohé hyeny ani nemáme co jíst.." dívala se na něho zkroušeným pohledem. "Griny.." zavrčel "Jestli to výjde už se na Sloní hřbitov nevrátím chci být jiný.." myslel to opravdu od srdce. "Počkat a co ta naše pomsta?" koukala vyjeveně a zmateně.

 "Počkat a co ta naše pomsta?" koukala vyjeveně a zmateně

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Neplatí vrať se domů" odfrkl si a překročil hranici. Nyní už nemohl couvnout buď to výjde nebo nevýjde s tímhle vším počítal. Nad hlavou mu proletěla Shazi a byla překvapená koho vidí věděla o tom,že žije,ale i tak byla překvapená.

Safiya a Halima si hrály v trávě,jako správné sestry no malá princezna to brala spíše,jako nějaký souboj nebo tak nebo hon na hyenu. Vyrušil je hlas známý jenom Safiyi tak se za ním otočila hlavou jí projely všechny vzpomínky za poslední měsíc. "Safiyo,kde máš svou matku?" zeptal se. Malá Halima se schovala za sestřinu tlapu,protože se bála toho lva co měl půlku tváře zjizvenou. "Spí.." vydala ze sebe.
To dlouhé ticho přerušil lev s hnědou hřívou po boku své partnerky Vitani "Jahi.." pohlédl na lva bez dechu hlavou mu projelo vše co spolu prožili.
Vitani udělala taky krok dopředu,aby se přesvědčila taky,že to její syn a díky tomu ji začaly padat slzy momentálně na vše kašlala a přitiskla k sobě svého nalezeného syna "Synu..". Kopa se obrátil na rozrušené vnučky "Safiyo odveď sestru do jeskyně..". Saf přikývla a vzala sestru na záda.

O tomhle všem se dozvěděla i Nia,která se rozběhla za bratrem,otcem a matkou. "Proč jsi tu?" zavrčela a postavila se před Kopu a Vitani,aby nebyli blízko něho. "Sestro já..chci druhou šanci lituji všeho.." sklopil hlavu. "Na to už je pozdě Simbu nám to nevrátí..." zavrčela znovu. Do toho se však vložil Kopa "Nio on toho lituje a já tomu věřím každý z nás si zaslouží druhou šanci tak,jako ty si ji dala matce.." řekl a pohlédl na Vitani a potom zpět na Niu.
Niu zamrazilo a pomalu si začínala vše uvědomovat "Moje rodina.." zašeptala se slzama. Kopa s Vitani přikývl a oba pohlédli na Jahiho,který objal Niu "Navždy rodina.." všichni se dohromady objali..

//Kapka je zde :) na obrázcích Kopa a Vitani,Halima,Griny..

Nia's PrideWhere stories live. Discover now