18. Zjištění

132 4 0
                                    

Už pár dní Aza přemýšlela o tom,kam se poděla její sestra a Baridin syn Kiroho. S odhodláním zjistit pravdu se rozešla za Gahijim to,ale nevěděla co se děje.
Její rivalka Sawiti ležela vedle něho a vrněla. Aza byla,jako opařená jak naivně si myslela,že Gahiji dávno zapomněl na svojí bývalou partnerku hrdelně zavrčela. I přesto vkročila za nimi "Gahiji,kde je moje sestra?" zeptala se zhuseně a ucukla hlavou do strany. Silný lev se otočil na lvici,která ho oslovila "Azo.." usmál se a vstal. "Chci vědět jen,kde je moje sestra a s Akilah odejdeme". Gahijiho její slova rozzuřila "Co si všichni o sobě myslíte,že odejdete jen tak?" zaryl se silně do země.

Kiroho byl šťastný z toho,že se konečně udobřil se Saf jeho matka Baridi,ale moc dobře věděla proč ho to těší. "Viděla jsem,jak se na ní díváš vím,že ses zamiloval" usmála se a usadila se vedle něho. Lev ucukl hlavou "Ne je to kamarádka " nechtěl přiznat pravdu,protože nechtěl být zklamaný tam ve Lví říši je určitě hodně lvů co se snaží o princeznu.

"Řekni mi to a nebudu vás rušit.." zamručela. "Vypadla se svým synkem někam do háje!" zařval na ní měl teď plné zuby toho,jak tu každý protestoval místo toho,aby se chystali na boj. Aza už nepotřebovala další slova,protože jí to zkrátka stačilo sebrala se a rozešla se za Akilah,která na ní čekala. "Jdeme..musíme najít sestru" zamručela a po boku své sestry šla tam,kde jí tlapy nesly.

Nia byla celá vyčerpaná z porodu tak ležela v klidu v jeskyni a oddechovala tyhle dva prcci ji dali více zabrat než její prvorozená dcera Safiya.
"Mami jak ti je?" zeptala se Saf ustaraně a pohlédla na své nové sourozence. Lvice natočila hlavu tak,aby viděla na svou dceru "Je mi dobře,ale kde se ty celý den touláš?" hleděla na ní trošku naštvaně,protože se o svou dceru poměrně dost bála. "Mami..já byla jsem zase na Sloním hřbitově  "  vychrlila ze sebe pravdu,protože už nechtěla mít problémy. "Safiyo co jsem ti o tom řekla!" zvýšila lehce hlas. "Mami já tam mám přítele...potřebovala jsem od něj slyšet pravdu obviňovala jsem ho z něčeho co nebyla vůbec pravda.." povzdychla si.

Niu celá tahle situace vyvedla z míry,ale vážila si toho,že její dcera nelže. "Kdo je ten lev?" zeptala se jí,když se trochu uklidnila. "Patřil do té smečky co se nás chystá napadnout,ale odešel od nich,protože nechce zabíjet jen tak pro radost..věř mi má dobré srdce" koukala se jí do očí nalehavým pohledem. Nia se naučila od svého otce,který se to naučil od toho svého,že nemáme nikoho soudit podle minulosti.. "Budu ti věřit Safiyo,ale měli by jste se shcázet na lepším a bezpečnějším místě než je Sloní hřbitov.." podívala se na ní a dala si hlavu na tlapy. Saf přikývla a také si lehla vedle matky. Lvíčata se prali o to,který z nich bude mít nejvíce mléka nojo ta sourozenecká rivalita.

//Máte tu kapitolku po nějaké té době omlouvám se,ale teď budu kapky přidávat pomalu,aby zas tak rychle nebyl konec knihy,který se blíží. A připomínám,že touto knihou je konec mé triologie Kopa's Pride:). Můžu vás,ale uklidnit,že pro vás chystám nový příběh:). Na obrázku je Aza.

Nia's PrideKde žijí příběhy. Začni objevovat