CRNA KOSA

34 5 6
                                    



GRACE P.O.V.

Buljila sam u njega. Doslovno. Brz je, prebrz!

„Zdravo, trebaš nekog?"- osmjehnula sam mu se.
„Oprosti, možda sam pogriješio stan. Trebao bih Grace."- ponovo sam mu se osmjehnula. Pogodio je stan, a bio je tako zbunjen!
„Izvoli, ja sam. Što trebaš?"- pustila sam ga unutra pokazala mu stolac.
„Da ispitam malo o tebi i tvom bivšem, Marku."-
„A što tebe to briga? On je moj bivši, ne tvoj."- zadržala sam osmijeh na usnama.
„Ali je Emma moja sadašnja, ne tvoja!"- sarkastično mi je odgovorio.
„Onda si mogao odmah tako reći! Naivna je bila. Sve me slušala..."- polako sam mu govorila. Možda povjeruje.
„Lažeš! Ona to nikad ne bi učinila!"-

LEO P.O.V.

Gledao sam u nju smrtonosnim pogledom. Zašto laže kad skoro sve znam! Samo mi je nešto sumnjivo, ta njena sličnost s Emmom!

UPOMOĆ!

„Tko je to tamo u sobi, koga to skrivaš? Nisi li valjda ti ta koja je otela Emmu?!"- počeo sam vikati na nju, sav izbezumljen, digao sam ruku na nju, ono što nikad nisam učinio ni jednoj djevojci!
„Tko si ti da dižeš ruku na mene?!"- vikala je i ona na mene, „I što te briga koga držim u sobi, držat ću koga hoću! Van, odmah!"

Nisam ju htio poslušati! Pojurio sam prema onoj sobi iz koje je dopirao glas koji zove u pomoć! Sav mi je ovaj posjet smušen, ili sam ja, ne znam ni sam više. Vrata su bila odmah s lijeve strane od ulaza, kakvih par koraka. Kada sam išao primiti kvaku, vrata su bila zaključana. Grace je iz svog poprsja izvadila ključ i upitala me tražim li nešto. Privinuo sam ju k sebi tako da se nije mogla maknuti iz mog zagrljaja. Ne, ne varam Emmu, samo sam htio prevariti Grace tako da sam joj uzeo ključ kojeg je svom silom držala u ruci pa je tijekom natezanja pao na pod. Zatim smo se natjecali tko će ga prije doseći, ali uspio sam to biti ja. Brzo sam ga podigao i rinuo u ključanicu. Okrenuo sam ga za 180 stupnjeva prema desnoj strani gdje su elementi. Pogodio sam otključavanje i otvorio vrata. Tamo je na stolici sjedila svezana ista djevojka, zapravo identična Emmi, samo što je ova imala smeđu kosu. Bila je identična i Grace. Ovdje nešto stvarno ne štima!

„Hoće li mi itko reći što se ovdje događa?!"- bio sam pri potpunoj svijesti, ali sam se osjećao kao da nisam!

Osoba koja se predstavila kao Grace, skinula je periku, onu crnu kratku kosu. Iz nje je izašla predivna plava kosa! Emma! Kako je to moguće?

„Eto ti ga na, kad istražuješ mene umjesto da se zapitaš gdje ti je cura!"- javila se ona svezana smeđokosa.
„Leo... Mogu ti objasniti..."- Emma je imala izraz tužnog lica.
„Pa čekam! Čekam objašnjenje!"- nisam više mogao ni vikati. Emma za koju sam mislio da je oteta sad odjednom je tu. Prevarila me. Prerušila se u osobu na koju sam podigao ruku!

Ne, ne mogu ovo saslušati. Otišao sam van kroz sva moguća vrata koja postoje i ubrzo se spustio dolje do svog motora. Koliko trebaš imati zlobe da vlastitog dečka, koji te samo želi zaštititi, tako gadno prevariš! Ne, ne želim slušati nikakvo objašnjenje! Pogledao sam na mobitel, deset propuštenih poziva od Brada, što on sad hoće? Pojurio sam kroz svu gužvu grada New Yorka do Brada. Ovo nije fer!

___________________________________________

Zdravoo!! Kako ste mi danas?

Stigao je novi nastavak, mislila sam to polako završiti, ali sam odlučila napraviti kratki zaplet :P
Nadam se da vam se sviđa!

POSVETE: Burekodbanane hvala ti puno što cijeniš moj trud! ♥♥
                     nialls22baby tebi također :D ♥♥

Što je to gore tako moćno?Where stories live. Discover now