D.G. - Z.T. IX.

76 2 0
                                    

Eben

Do školy sme dorazili v čas a hodiny nám ubiehajú rýchlo. Ani neviem ako ale deň mi ubehne veľmi rýchlo. Teda aspoň do obeda. Nepohol som sa na krok od Erena, keby sa mu niečo stalo. Práve sedíme na streche a čakáme na Erenových bratov. Dúfam, že sa im nič nestalo. Odpoveď dostanem hneď vzápätí, keď sa na strechu dostavia dve splašene vĺčatá a po nich tí dvaja zamilovaný.

"Čo vás tak zdržalo?" spýta sa Eren.

"Nerieš," odmávne to Ellaster.

"Ako myslíš," pokrčí ramenami Eren a pritúlil sa mi do náruče.

Otočím ruky okolo jeho pasu o hľadím ho po chrbte.

"Eren, po škole by sme si mali pohnúť. Blížia sa sem Redblood Mex. Do mesta prídu tak do troch hodín," zašeptá Ekri.

"Myslíš, že to stihneme?" spýta sa zlatíčko.

"Vyučovanie končí za hodinu a pol. Ak si pohneme, tak ich od mesta aj dediny odlákame dosť ďaleko," odpovie Ell.

"Ehm....nechcete nám už niečo vysvetliť?" ozve sa Glori.

Popravde ja to tiež nechápem.

"Všetko má svoj čas," usmeje sa tajomne Ell.

"Čo by ste chceli vedieť?" spýta sa Ekri s nezáujmom.

"Ako vieš, kde sú tie červeno-oké beštie?" spýta sa vrčivo Rena.

"Nie sú to beštie. Sú to len démoni, ktorý stratili svoju cestu. Nič o nich neviete, tak sa do toho nepleťte. Po škole s nami nepôjdete. Nechceme vás mať na svedomí," urazí sa Ekri.

"Keby som ťa fakt nepoznal, povedal by som, že sa ich zastávaš," pozdvihnem obočie.

"Eben, nezačínaj ešte aj ty. Všetko sa dozviete keď príde čas. Verím, že Ekri s Ellom by ich zvládli, ale pôjdem s nimi. Keby sa tam zjavili Bluegold som jediný, kto je proti ním imúnny. Ja som imúnny aj voči Redblood a Greenstone, ale oni sú imúnny len voči jednému druhu. Teda presne povedané Ekri voči Redblood a Ell voči Greenstone. Jednoducho ma tam potrebujú," pozrie sa mi do oči Eren a hneď mi zabráni protestovať.

"Ako to, že o nich toľko vieš, keď sa nepoznáte?" spýta sa zrazu Luchas.

On nie je blbý. Určite už má podozrenie. Trojčatá sa po sebe pozrú a stačia pohľad na Luchasa.

"Kto je zvedavý, bude skoro starý," vyhŕknu na neho naraz až sa rozosmejem.

"Navyše si ešte nepočul, že zvedavosť zabila nejedného chrústa?" doplní Ell.

"Navyše nevedomosť je sladká," pridá sa Ekri.

"Pravda nie vždy ruže prináša," zakončí to Eren a ja s ostatnými sa zložím smiechom.

"To bolo "Trpezlivosť ruže prináša", ty popleto" dá mu pohlavok Ell.

"Aha. A ja že prečo mi to nesedí," poškrabe sa zlatíčko na hlave.

Nikto sa od smiechu nemôže ani pohnúť. Oni nás raz vážne zabijú. Toto bude ešte veľmi zaujímavé.

"Hej, banda. Už zvonilo. Idete?" spýta sa Ekri.

Usmejem sa na Erena a potom sa vydáme naspäť na hodiny.

Eren

Po škole sa máme všetci stretnúť pred školou ako vždy, ale ja tam nejdem. Idem za budovu školy za bratmi, ktorý tam už čakajú. Nakoniec nás presvedčili, alebo aspoň oni si to mysleli, že ich zoberieme zo sebou, ale je to pre nich moc nebezpečné. Nemajú vôbec rozvinuté svoje schopnosti. Satan si sadne pri vlkov mojich bratov a počkajú kým sa s bratmi za jedným kríkom prezlečieme. Je toho veľa čo o nás nevedia. Tieto veci nosíme vždy pri sebe. Svoje pravé veci si odložíme do kmeňa stromu a vyjdeme von. Ja mám teraz na sebe rifľové, tesne pod zadok dlhé, takže úplne krátke, nohavice, tmavo-modrej farby so striebornými retiazkami, ktoré vyzerajú ako zmenšené reťaze. Priliehavé tričko rovnakej farby, tiež rifľové, ktoré mi končí nad pupkom, má tiež retiazky, no jednoducho to skôr vyzerá ako rifľová vesta zapnutá na tri gombíky zo zafírov tesne nad pupkom. Vlasy mám vyčesané v cope, ktorý je zopnutý malými zafírmi. Ofina mi padá do čela a do mojich bledo-modrých oči. Na nohách mám po kolená vysoké čižmy na podpätkoch, ktoré majú rovnakú farbu ako zvyšok oblečenia a ich štýl dolaďujú taktiež retiazky a zafíry. V ruke sa mi objavila moja najmocnejšia zbraň, tmavo-modrá kosa, vyladená taktiež malými zafírmi a retiazkami, jej čepeľ, alebo samotnú kosu tvorí čistý zafír, ktorý je ostrejší a tvrdší ako samotný diamant a to len preto, lebo je posilnený dušami hriešnikov. Vo vlasoch mám ešte zapichnutý zafírový diadém, ktorý určuje moju hodnosť. Moji bratia sú oblečený rovnako ako ja, len s tým rozdielom, že Ekri má na sebe oblečenie v sýto-červených až krvavých farbách, výzor mu dolaďujú medené retiazky s rubínmi, vo vlasoch má namiesto diadému iba rubínovú úzku čelenku, ktorej lesk dáva pekne vyniknúť jeho krvavo-červeným očiam a jeho zbraň je nádherná rubínová palica s rubínom na vrchu, ktorý je posilnený myšlienkami hriešnikov. Ell má na sebe to isté len v smaragdovo-zelených farbách, výzor zdokonaľujú zlaté retiazky a smaragdy. Vo vlasoch má takú istú čelenku ako Ekri, len smaragdovú a tiež vynikajú jeho smaragdové oči. Jeho zbraň ne meč, ktorého čepeľ je tvorená zo smaragdu a posilnená životnou energiou hriešnikov. Tiež ako aj naše, je jej rukoväť ozdobená zlatými retiazkami a smaragdami. Ku každému sa pripojí jeden vlk a vojdeme do lesa. Satan po mojom boku si vykračuje ako samotný kráľ. No tiež je to jediná možnosť kedy sa môže predvádzať a nosiť okolo krku zafírový obojok s kráľovskou korunou, ktorá Má uprostred znak striebornej hviezdy a ktorá zároveň určuje zase jeho postavenie. Laky s Timom majú tiež príslušné obojky iba na nich majú rubíny a smaragdy, Laky má na svojom rubínovom znak slnka a Timo na svojom smaragdovom znak mesiaca. Keď sa stratíme v lese, už si nikto nevšimneme, že nás pozoroval pár zvedavých oči.......

Dedinka Goustr - Závoj Temnoty *POZASTAVENÉ* Where stories live. Discover now