31.Díl-Ples

241 13 3
                                    

„Myslíš,že jsme to nepřehnaly?"zeptala jsem se Eleny v autě.„Rozhodně ne,mamča mě asi malinko přizabije,že jsem vycucala kreditku na nutné věci,ale spodní prádlo je taky nutné nebo ne?"

„Svým způsobem jo,hlavně v jedné věci."
„Stejně je super,že ti Theo dal takový suprový dárek.Proč mě to nenapadlo?!"
„Asi proto,že spodní prádlo je jediné oblečení,které kluky zajímá a někdy ani to ne?"

„Jo,asi jo"zaparkovala před domem a vystoupily jsme.Přendala jsem si tašky do svého auta a pak pomohla Elen s jejími.„Ten monolog mi za to prádlo stojí!"řekla a otevřela dveře.

„Kde jsou moji hodní bratříčkové,aby pomohli svojí úžasné sestře s taškami?!"zakřičela přes celý dům.„Mamka tě zabije,zase ji ničíš kreditku?"zeptal se pobaveně William.„To jsou akutně nutné věci"odpověděla a vrazila mu do rukou tašku.

Vzala ode mě pár svých tašek a obě jsme šly do jejího pokoje.„Eleno!Já tě přetrhnu,jak hada!"vtrhla do pokoje El.„Okamžitě chci tvoji peněženku!"natáhla k ní ruku.„Ale mami,já.."
„Jestli chceš jít dneska na ten ples,tak mi dáš svojí peněženku"řekla El přísně.

Elena naštvaně položila tašky a z jedné vytáhla peněženku,kterou podala El.El z ní vytáhla všechny kreditky a vrátila jí je.„Už mám dost tvého nehorázné utrácení!Podívám se kolik si utratila a podle toho ti nastavím kapesné."

Otočila se a šla ke dveřím.„A zapomeň,že tě budou otec nebo bratři podporovat"odešla a Elena se posadila na postel.„Jaká je šance,že čím víc jsem utratila,tím bude kapesné vyšší?"zeptala se.„Řekla bych,že podle dnešního účtu si koupíš tak možná žvýkačky"odpověděla jsem.Elen zaúpěla a svalila se na postel.

„Já asi půjdu,uvidíme se u Nicol?"ujišťovala jsem se.„Jo a já využiju zbylý čas k uklízení mých nových kousků,kvůli kterým jsem přišla o kreditky."

***********************

„V kolik pro tebe přijedou?"zeptala se Nicol.„Za pár minut,ale neboj stíhám ti ty vlasy dotočit.„Nicol,nevíš kam jsem si dal tu kravatu?"přišel do pokoje Theo jen v kalhotách.

„Nevím,ale zkus se zeptat mamky"lehce zvedla ramena. „Díky"odpověděl a s úsměvem se na mě podíval.Oplatila jsem mu úsměv a dál se věnovala Nicol.

Theo odešel a Elena se na nás otočila.„Vsimly jste si,že je Theo dokonalý kus?Já být tebou Darcy,tak jdu do něj"prohlásila.

„Jo a hned na to budu chodit s Jackem.Theo je,jak můj brácha!"řekla jsem a dotočila poslední kousek vlasů.
Vypnula jsem kulmu a dala ji do okna.Vrátila jsem se zpátky k Nicol a lakem ji zafixovala vlasy.

„Hotovo"řekla jsem spokojeně.Nicol si prohrábla vlasy a tím vytvořila přirozený efekt.

„Ty jsi nikdy nepřemýšlela o Theovi jinak než o tom,že je jak tvůj brácha?!Je nehorázně sexy a to jeho tělo!Zkrátka si myslím,že je naprosto úžasný!"pokračovala Elena.„Ale teď vážně,podívej se na něj jinak,než na člena rodiny.Zkus ho přeměřit očima holky"dodala.

„Dáš mi pak pokoj?"založila jsem si ruce na hrudi.„Na pár minut jo"usmála se spokojeně.Zamyslela jsem se a představila si Thea.„Má pěkné oči,je vtipný a pozorný,má slušné tělo a hezké tetování"řekla jsem nakonec.

„Tetování?"nadzvedla Elena obočí.„Kříž na levé straně hrudníku"objasnila jsem a hned na to si uvědomila,že to vůbec nezmínila jen tak.

„Byli jsme na maškarním večírku a jeho kostým kata neobsahoval tričko"vysvětlovala jsem hned.„Každý pro to máme svoje názvy,že"mrkla na mě Elen a natáhla se pro mobil.

In a love cage | Plánovaná korekce|Onde as histórias ganham vida. Descobre agora