17.Díl-Nic z toho se nestalo

234 19 2
                                    

„Můžeš mi laskavě říct,proč se pořád rozhlížíš?!"vyjela na mě Emily,když jsme byly schované za skříňkami.„Ehm,hledám Ryana."zalhala jsem.„Nechápu,jak s tím zmetkem můžeš chodit!On se klidně ocumlává s nějakou blondýnou a slečně Darsy je to málo!"vykřikla Emily naštvaně.„Pst!"okřikla jsem ji,když jsem si všimla,jak se na nás půlka chodby otočila.

„Pst?!Ty si jako myslíš,že to nikdo neví?!Prosím tě,celá škola řeší to,jak jsi blbá!A stejně se vsadím,že s ní spal!"pokračovala dál a pro větší efekt zapojila i ruce.„Au,nemůžeš dávat pozor?!"Naštvaně jsem si třela rameno do kterého mě praštila a znova prohlédla chodbu.„Můžeme jít."řekla jsem a vydala se ke třídě.

Celou cestu jsem se dívala po Thorovi,ale k mému štěstí jsem ho neviděla.Emily si pořád mlela svoje a ne zrovna potichu,takže náš rozhovor slyšela celá škola.U třídy stály nějaké holky,které o něčem živě diskutovaly.Když jsem přicházela,okamžitě zmlkly.Jen blbému by nedošlo,co právě probíraly!Vešla jsem do třídy a málem to se mnou seklo!

Thor seděl v lavici a o něčem se bavil s Alexem,který se něčemu zasmál.Moje nálada okamžitě klesla ještě níž a moje chuť ho zabít naopak ještě stoupla.„On ojede bloncku,přinese kytku a všechno je v pohodě.Taky jsi mohla ojet Thora,přinést mu nějakou flašku a všechno by bylo ok,ne?!"Poslední větu řekla,tak nahlas,že se po nás všichni otočili a já si tak získala nečekanou pozornost.

„Můžeš,už laskavě být ticho!To je snad moje věc ne?!"vyjela jsem na ni a naštvaně si sedla na druhý konec třídy než byl Thor.Položila jsem věci na stůl a podívala se na poslední látku.„Ehm,Darcy?"ozval se nademnou pro mě dost známý hlas.„Co chceš?"zasyčela jsem naštvaně s upřeným pohledem na něj.

„Hele,já..."Nenechala jsem ho domluvit a skočila mu do řeči.„Doufám,že se dobře bavíš s Alexem na můj účet!Vypadni!"zvýšila jsem hlas,ale hlídala si,aby nás nikdo neslyšel.„Co?"zeptal se zmateně Thor.„Vypadni a to hned!"zopakovala jsem a tentokrát dost hlasitě.Thor vzdychl a odešel za Alexem a Emily.

Jakmile zazvonil zvonek,Emily si sedla vedle mě.Ignorovala jsem ji a dál se zajímala o poznámky.Celou hodinu jsem s ní nepromluvila a ona svoji snahu o navázání kontaktu se mnou vzdala.Jakmile hodina skončila,posbírala jsem si věci a odešla.

„Darcy!Hele,kam letíš?Počkej na mě!"uslyšela jsem za sebou Emily.Zastavila jsem se a čekala než mě doběhne.„Co ti zase přelítlo přes nos?!"řekla hned,jak ke mně došla.

„Přelítlo přes nos?!Od rána neděláš nic jiného,než že se do mě navážíš!Chceš si kopnout?!Tak fajn!Kopni si,když máš z toho takovou radost!"vyjela jsem na ni.„Hele,jde sem Thor a Alex."upozornila mě.Otočila jsem se a převrátila oči.„Kam jdeš?!"zareagovala Emily,když jsem chtěla odejít a chytla mě za ruku.

„Kam?Co nejdál od nich!Měj se!"

„Můžeš se aspoň jednou chovat,jak dospělá!?"Než jsem ji stihla odpověděť přerušil nás Thor.„Darcy,můžeme si promluvit?"

Podívala jsem se na něj a pak zpátky na Emily.„Máš tři minuty"řekla jsem.„Uvidíme se později"rozloučila se se mnou Emily a co nejrychleji s Alexem vypadla.

A ona si říká kamarádka!„Co zase chceš?!"zeptala jsem se.Ten kluk mě dokáže vytočit jen,co ho vidím!„Já....no,víš...ehm"začal Thor koktat.„Jo,jasně.Už chápu.Pojď se mnou."Šla jsem ke své skřínce,odemkla ji a vytáhla z ní tašku,kterou jsem mu strčila.

„Co..co je to?"zeptal se zmateně.„Oblečení,které jsem si...vypůjčila."odpověděla jsem a malinko znervózněla.„Víš Darcy,to co se stalo..."

„Nic se nestalo!"vyjela jsem okamžitě.„Musíš se k tomu neustále vracet?!Jasně!Přefikl si holku,která má královskou krev,tak proč by ses nepochlubil!Co na to říkal Alex,hm?!Komu jsi se ještě pochlubil?!Ubožáku!"Rozmáchla jsem se a vrazila mu facku.Zabouchla jsem skříňku a chtěla odejít,ale Thor mě chytl za ruku.

„Darcy,prosím"zašeptal.„Nějaký problém?!"Thor se otočil a podíval se na Ryana.„Žádný"odpověděl a stále mě držel.„Tebe jsem se neptal.Jsi v pohodě,kitty?"Podíval se na mě Ryan.„Jasně."Vytrhla jsem se Thorovi a šla k Ryanovi,který mě hned políbil.V kapce mi začal vibrovat telefon,takže náš polibek netrval moc dlouho.

„Ahoj tati."

„Ahoj Darcy,přijedeš na víkend?"

„Neměla jsem to v plánu."

„Dlouho jsme tě neviděli a dost nám chybíš."

„Tak dobře,přijedu."

„Laura a Niall ti vzkazují,že mají pro tebe překvápko."

„Jaké?"

„To ti říct nesmím,ale bude se ti líbít."

„Nehodlají pořádat nějaký večírek,že ne?"

„Ne,neboj se."

„Tati,zavolám ti později.Za chvilku budu mít hodinu.Pozdravuj všechny,pa."

„Ahoj zlatíčko a dávej na sebe pozor!"

Zavěsila jsem a usmála se na Ryana.„Stalo se něco?"zeptal se.„Ale ne,jenom má pro mě Laura s Niallem nějaký překvápko,takže poletím v pátek domů"odpověděla jsem.„Škoda,myslel jsem,že strávíme víkend spolu."Usmála jsem se a krátce ho políbila.„Příště,slibuju."

Otočila jsem se na Thora,který tam pořád stál a vše pozoroval.„Chceš něco?"zaregistroval ho i Ryan.„Ne.Ahoj Darcy"rozloučil se a konečně odešel.„Kde jsme to skončili?"podíval se na mě Ryan.„Myslím,že vím"usmála jsme se a přitáhla si ho do polibku.


Je to nudný a krátký díl,ALE příště to bude stát za to,věřte mi :D

Děkuju za komenty,VOTES a přečtení ♥

Vaše Nell



In a love cage | Plánovaná korekce|Where stories live. Discover now