Nejsem dost dobrá

29.5K 1.6K 28
                                    

Všude na stole ležely papíry a výstřižky z novin, kde bylo napsáno:
Dylan Lee byl svým otcem dotažen, aby se ucházel o nejvyšší pozici v jeho největší firmě. Začátek voleb proběhne dvacátého osmého.

Cože? Už za týden? Vyjekla jsem tak nahlas, že mě asi musel slyšet. A taky, že slyšel. Vtrhl do garáže a když mě tam uviděl s papírem v ruce, dal mi facku za to, že jsem porušila jeho pravidlo a odvedl mě na gauč.

Dylan: „Tak tohle jsme si nedomluvili drahá slečno. Co jsi se dozvěděla?"

Se sklopenou hlavou dolů jsem jen mlčela, ale jeho to ještě víc naštvalo.

Dylan: „Mluv, nic ti neudělám. Jen mi to sakra řekni".
: „Jen něco o volbách. Nic moc jsem se nedozvěděla, hned si přišel. Ale slíbil si , že mi vysvětlíš to ze včerejška."
Dylan: „Dobře, věřím ti. To s tou garáží tedy necháme být, ale tam víckrát nelez. Včera mi volal můj "agent". Táta našoupl na kandidaci o nejvyšší místo. Pokud se tam nedostanu..."
:„Tak co? Co se stane, když se tam nedostaneš?"
Dylan: „To se dozvíš později. Dnes ráno mi přišla zpráva, nemáme dva týdny ale jen jeden týden."
:„Na co"?
Dylan: „No na to, abychom z tebe udělali holku na úrovni, madam, no prostě a zkrátka slečnu pana kandidáta. Takže budu muset převychovat. Neboj nebudu na to sám. Pokud se vše povede, na slavnosti, která bude za dva dny, by jsi se měla chovat aspoň trošku vznešeně a vynést mi nějaké ty body."

Na telefonu vytočil nějaké číslo a za nedlouho ve dveřích stáli dva muži a jedna žena.

Dylan: „Takže, toto je Amy, tvá osobní "vizážistka", každý den tě bude líčit a starat se o tvou pleť. Tady v pravo je Mark, tvůj kadeřník a v levo je Benny, tvůj "kostymér". Už to není jen o tom jít na nějakou párty vhodně učesaná, namalovaná a obléknutá. Ty musíš vypadat skvěle a upraveně kdykoli vyjdeš z domu. Nikdy nevíš, kdo tě zrovna vidí nebo do jakých novin tě fotí. Ale věřím, že ty to zvládneš."

Políbil mě na čelo a dal povel Amy, aby už začala konat své dílo. Sedl si na gauč a měl mě jako televizi. Celou dobu mě pozoroval.

Další díl je tu.
Líbí se vám?
Děkuju za přečtení.😳

NevinnáKde žijí příběhy. Začni objevovat