16.

2.6K 183 8
                                    


//Nina//

Lassan csókolt végig kulcscsontomon, államon végül visszatért ajkaimhoz. Keze a koktél ruhám aljához vándorolt. Én sem tétlenkedtem. Kezeim szőke tincsei közé vezettem. Markoltam, mire egy férfias nyögés hagyta el a száját. Pólója alját megfogtam és egy pillanat alatt elhajítottam a szoba másik végébe. Izmos mellkasán hagytam a tekintettem, amit észrevett. Zavaromba elpirultam. A koktél ruhám alját megfogta. Fel fele kezdte húzni. A fejemnél kissé megakadtunk, amin jót nevettünk. A ruhám is követte az ő pólója példáját. Egyre vadabbul téptük egymás ajkait. Keze levándorolt melltartóm pántjához. Megszakította csókunkat és a melleimnek szentelte további figyelmét. Ajkai alatt a mellkasom gyors tempóba emelkedett fel-le. Ezután visszatért a nyakamra. Apró szívásokat hagyott ott. Kezeim önálló életre kelve a gatyájához vándoroltak. Az övével nem sokat vacilláltam, és ez őt mosolygásra késztette.

- Vadak vagyunk?- suttogta fülembe. Válaszolni nem volt időm,s talán nem is akartam,elhallgatatott egy édes csókkal. Lehúzta a gatyáját és szembe találtam magam dudorodó bokszerével. Nagyot nyeltem.

- Ha nem akarod akkor nem kell. - mondta a szemembe.

- De...Akarom csak, nekem még furcsa ez a helyzet.

Elmosolyodott. Lehajolt és már azt hittem megcsókol,amikor a nyelvével végig húzta nyakam vonalát. Kisebb nyögés hagyta el a szám. Bőrömön éreztem mosolyát. A hajába kaptam mikor keze végig simult nőiességemen. Kisebb morgás hagyta el a száját mikor ajkaim a nyakát kezdték csókolgatni. Melltartóm kikapcsolta a többi ruha sorsára ítélte. Félve nyúltam bokszere széléhez. Őrjítően lassan húztam le róla végig a szemébe nézve. A felénél megelégelte és lekapta magáról. Elkerekedtek a szemeim. Nem hittem volna Luke-ról,hogy khm... ennyire be van indulva és...,hogy értitek...

A bugyimba akasztotta a kezét és egy laza mozdulattal lehúzta rólam. A bejáratomhoz helyezkedett el.

- Biztos akarod?

- Biztos. Azt szeretném ha veled lenne az első. - mosolyogtam rá.

- Szólj ha fáj. - motyogta és lassan belém vezette magát. A fájdalom lassan kúszott fel a gerincemen végül az arcomra is kiült. Kicsordult egy könnycsepp a szememből,amit lecsókolt, és meg se mozdult addig míg meg nem billentettem biztatásként a csípőm. Lassan mozgott bennem. A gyönyör lassan kezdett fel épülni bennem. Luke hátát karmolásztam. A lökései minden karmolás után erőteljesebbek lettek.

- Ni..na én min..mindjárt. - lihegte. Tudtam mire mondja. Csoda,hogy tudott értelmes szavakat formálni. Számomra lehetetlen volt a folytonos lökései miatt. Kisebb erőt véve magamon a nevét sikítottam mikor elért a gyönyör. Ő egy férfias nyögést követően egész testével rám feküdt, de nem is bántam. Lehet ez lesz az utolsó együtt töltött éjszakánk és ki akartam használni.

**

-Jó reggelt! – motyognak a fülembe.

- Korán van még! – nyöszörgöm.

- Nem hittem volna,hogy ilyet fogok tőled hallani! – nyomott egy puszit a nyakamba.

- Megtörtént. – fordulok vele szembe. – Amúgy mennyi is az idő?

- Dél lesz fél óra múlva. – biccent a falon lévő fekete órára.

- Basszus,basszus. – ülök fel az ágyról és elkezdek öltözködni.

- Mi van? – ül fel ő is.

- Ma reggel 9-kor találkoznom kellett volna Anyáékkal. – felveszem a koktélruhát,majd a cipzárral bajlódok. Luke mögém áll és becipzárazza. – Köszi! – felé fordulok és adok neki egy csókot.

A hercegnő és a rockherceg ♥️ hemmings •Befejezett•Where stories live. Discover now