20 gebroken

544 52 34
                                    

1300 woorden precies omdat het hoofdstuk 20 is huehue 😂

Link p.o.v
"Wat is er met hem gebeurt!!??" "JOOST WAT IS ER MIS!?" Hij stapt op me af. Hij grijpt me bij mijn haar vast en smijt me nog een keer hard tegen de muur. De wereld draait om me heen. De valse blik in zijn ogen. Onder de haat en woeden zit pijn verstopt. Joost gaat snel achter me staan en doet zijn hand voor mijn ogen. Ik slik en voel de zweet druppels over mijn hoofd lopen. "JOOST DOE HET NIET!!!!" Hoor ik jeremy schreeuwen. "Joost..." mompel ik. ik hoor hem grommen. De rillingen lopen over mijn lichaam. "I-ik..." Hij legt zijn hand onder mijn kin en duwt hem een beetje omhoog en opzij. Op die manier is de zijkant van mijn nek goed te zien. Ik knipper met mijn ogen. "Gebeurt dit gewoon echt? Ik moet wat doen. Zo laat ik dit niet eindigen!!!" "Joost...h-het spijt me!" De tranen stromen harder. "I-ik geef om je! Het spijt me zo erg...i-ik had nooit door Hoe moeilijk dit wel niet voor jou moet zijn!! Ik maak je kapot!! Het spijt me zo erg...." Geen antwoord. Wat had ik anders moeten verwachten? Voor even haalt joost zijn hand voor mijn ogen weg. We kijken elkaar recht aan. De haat staat nog steeds in zijn ogen ,maar wat minder dan eerst. "Het spijt me zo erg! Je w-wou alleen iemand die om je gaf en ik ben een reuzachtige sukkel geweest! Ik zal nooit meer in mijn leven iemand zoals jij vinden!! Jij bent speciaal en i-ik HOU VAN JE" snik ik. Joost doet zijn hand weer voor mijn ogen. "Dit is wat hij wil niet waar? Ik kan hem niet tegen houden..." ik stribbel niet tegen. Ik hou me gewoon rustig. Opeens voel ik dat joost met zijn duim over mijn wang gaat. Ik sluit mijn ogen en zet me schap. Opeens voel ik dat hij voorzichtig met zijn tong over mijn nek gaat. De rillingen lopen over mijn lichaam en ik zet mijn tanden op elkaar. Hij zet zijn tanden voorzichtig op mijn nek. Ik voel zijn tanden in mijn vel prikken ,maar niet hard. Joost haalt zijn hand weg en verkoopt de vrouw die voor ons staat een keiharde klap. Hij laat mij los. In shock kijk ik naar joost.

Joost p.o.v
"DENK JE ECHT DAT IK ME LAAT HERSENSPOELEN!?" lach ik vuil. Link kijkt me in shock aan. "Ik hou ook van jou btw" glimlach ik zacht. "Wacht dus je had de heletijd controle!!??" "Ja" grijns ik. Harm en jeremy rennen naar ons toe. "Nare vampier! Ugh waarom likte je me dan!!!??" "Karma voor jou stomme kat" "Ja klopt ik ben een kat ja! En katten zijn schattig dus dankje voor je compliment" Ik rol met mijn ogen. Die link verrandert ook gewoon niet he? Ik leg mijn hand op zijn schouder. "Zullen we gaan?" "NIET ZO SNEL!" de vrouw staat op en kijkt ons vals aan. "Je luisterde niet...je zal er nu ook spijt van krijgen!" Mijn ogen worden groot. "Ze hebben jullie alleen geholpen omdat het moest! Anders zouden ze jullie niet helpen!! Ze werden uitgekozen ,omdat ze op school problemen veroorzaakte...dus voel je maar niet speciaal. Ze helpen puur omdat ze anders in de problemen komen" lacht ze

Opeens slaat link mijn hand weg. Hij kijkt me vuil aan terwijl de tranen over zijn wangen lopen. Harm kijkt naar de grond. Link haalt uit en slaat me. Voorzichtig raak ik met mijn hand mijn wang aan. "Waar slaat dat op!?" "En jij zeurt dat ik jou kapot maak he!!!!?" Schreeuwt link woedend. "JEREMY HARM! zorg dat de andere kunnen ontsnappen! Ik regel link wel!" Jeremy knikt en rent weg ,hij sleurt harm mee. Link stapt op me af en geeft me een trap in mijn maag. Ik val naar achter en link gaat op mijn armen zitten. Uit zijn jas zak haalt hij een kruis hanger. Hij houd hem bij mijn nek. "Je maakt me gek!!!" Schreeuwt link huilend. Ik draai mijn hoofd weg. "NEGEER ME NIET!!" "Link...ik had gewoon nooit het idee dat je zo over me dacht" "LIEG NIET!!" Ik schrik en hou mijn mond weer. "JE DEED DUS ALLES OMDAT JE GEDWONGEN WERD!!!? JE GEEFT DUS GEEN ENE ZAK OM ME!? JE HEBT ME DE HELETIJD VOOR GELOGEN! EIKEL!!" Huilt hij. Ik bijt op me mijn lip. De tranen van link vallen op mijn wangen. "O nee..ik heb hem echt heel veel pijn gedaan....wat moet ik doen!!??" "Link...i-ik" "houd je kop!!!" Hij drukt het kruis tegen mijn nek. Een snee verschijnt er bij mijn nek. Het brand verschrikkelijk. "Link HET SPIJT ME!!! IK HEB GEEN SPIJT VAN DE KEREN DAT IK JE GEHOLPEN HEB! IK ZOU HET NOOIT WILLEN IN RUILEN!!! NOOIT!!!I-IK WOU ALLEEN DAT JE ME ZOU ACCEPTEREN!" Huil ik. Link zijn mond valt open. Hij kijkt naar de grond en het kruis valt uit zijn handen. Snel wurm ik mezelf los. Ik grijp de hand van link vast en ren met hem weg. Opeens hoor ik de knal. "Weg wezen hier!" Link strompelt maar achter me aan. Ik klim het raam half uit en blijf wachten op hem. Ik hou me met 1 hand vast en de ander steek ik naar link uit . Hij staart naar de grond. "Luister naar me!! Voor 1 keer." Hij reageert niet. "Alssjebl...." ik voel een verschrikkelijke pijn in mijn schouder. Mijn hand schiet los en ik val naar beneden. Mijn zicht is vaag. Op het laatste moment grijpt link mijn hand vast. We vallen beiden naar beneden.

Harm p.o.v
"Stop met rennen!! Ik wil uitleg jeremy!!" "Kunnen we dat niet doen als we thuis zijn!??" "NEE! Ik wil de waarheid weten!!! Had die vrouw gelijk!???" "Deels..." mompeld jeremy. Afwachtend kijk ik hem aan. "Ja we werden gedwongen...eerst zagen we er tegen op ,maar ik zag hoe blij joost met link was dus ik ging door hier!" "Er breekt iets in mij ofzo? Waarom doen die woorden zo veel pijn!?" "Dus je geeft alleen maar om joost.." de tranen lopen over mijn wangen. "Ja...nee ik i-ik weet het niet!!" Ik haal uit en sla met mijn hand keihard tegen zijn wang. "IK DACHT DAT JE ECHT OM ME GAF!!! EIKEL!! WAT ZIJN JULLIE EEN STEL EIKELS!!! IK WOU DAT WE JULLIE NOOIT ONTMOET HADDEN!!" schreeuw ik huilend. Jeremy staart naar de grond. "Ik ben hier weg" zonder na te denken loop ik gewoon weg."Is dit het einde na alles...loop ik gewoon weg?"

Jeremy p.o.v
"Het spijt me!!!" Huil ik. Hij antwoord niet en loopt weg. De wereld om me heen breekt. Ik zak door mijn knieën en kijk hem na. Het enige licht in mijn leven loopt weg..alleen omdat ik zo dom was om dingen voor hem te verzwijgen. Iedereen heb ik al inmiddels naar fantasy high gebracht. Als ik weer bij fantasy high ben ga ik bij de fontein zitten. Ik staar naar mijn spiegel beeld. "H-het spijt me zo erg harm..." snik ik zacht. Ik leg mijn hoofd in mijn handen.

Hey nare lezers! Ik heb goed nieuws en slecht nieuws. We beginnen met het slechte nieuws














Volgende hoofdstuk is het einde








En het goede nieuws is :








Dat dat een 1 april grap was. :3 ja ik was een beetje laat....LAAT MIJ😂
Okay nu serieus

Goede nieuws : ik heb al een idee voor een nieuw boekie! (Meer zal ik er later over vertellen)

Slechte nieuws : ik ga er geen fans in voor laten komen. Waarom niet? Omdat het bij de terrible game zo moeilijk was om te schrijven!! Dus ja daarom

Bedankt voor het lezen :3 ♡

Special Boys (Aan Het Verbeteren)Where stories live. Discover now