18 vertrouwens test

511 48 30
                                    

Joost p.o.v
Met koppijn open ik mijn ogen. Hijgend kijk ik op me heen. Dan pas weet ik het weer. Snel ga ik met mijn tong langs mijn tanden. Alles is er gewoon nog! "Aha je bent wakker!" Lacht een vrouwelijke stem. Ik kijk naar de deur. Een vrouw in een zwarte jurk staat er. "Wat moet je van me!?" "Wat denk je jochie?" Ze loopt naar me toe. Vals kijk ik haar aan. Ze legt haar hand op mijn borst. "Een vampier zoals jij kan veel waard zijn" Opeens pakt ze het kruis dat om haar nek zit vast. Ze laat een grijns zien en houdt het ding bij mijn keel. Bang sluit ik mijn ogen en draai ik mijn hoofd weg. Ze raakt met haar koude hand mijn nek aan. "Huh? Geen tandafdrukken?" "I-ik ben geboren als vampier" zucht ik. "Ouders vampieren?" "Nee..." ze kijkt me verbaast aan. "Das best bijzonder...dat komt niet vaak voor vampiertje" ze grijnst en maakt een foto van mijn nek met haar mobieltje. Verbaast kijk ik haar aan. Ze pakt mijn onder kaak vast en opent mijn mond. Ik begin te grommen en kijk haar vals aan. "Wacht wat!? Wat is er mis met die tand?" Ze wijst naar een van mijn tanden. Vragend kijk ik haar aan. "Er zit een teken op ofzo...hmmm ha! Dit is heel bruikbaar" ze laat me los. Ik voel woeden door mijn lichaam gaan. Opeens hoor ik wat meiden om hulp schreeuwen. De woede verrandert naar angst "WAAROM ONS!!!???" Schreeuw ik bang. Opeens voel ik dat ze voorzichtig met haar duim mijn wang streelt. "Schat...jij bent waardevol daarom! Er zijn niet heel veel vampier dat weet je toch?" Ik kijk haar boos aan.

De deur gaat opeens met een klap open. Ik kijk snel op. "Zijn we optijd?" Indy staat in de deur opening met ilse en bente naast zich. Tot mijn verbazing heeft ilse een honkbalknuppel in haar hand. "INDY RECHTS VAN JE!" Schreeuwt bente. Indy springt snel omhoog. Van rechts komen 4 mannen aan rennen. Bente rent op de vrouw af. Ilse en indy gaan met hun ruggen tegen elkaar aanstaan en kijken naar de mannen die hun omsingelen. "JOOST!" milou ,chichi ,kirsten en een ander meisje komen aan rennen. Het andere meisje heeft haar hand op haar schouder. Verbaast kijk ik naar hun. Chichi rent op 1 van de mannen af en geeft hem een klap tegen zijn achterhoofd. De man hoest en leunt naar voren. Milou maakt er gebruik van en geeft hem een knietje in zijn gezicht. "Wow" mompel ik. De meiden vechten er op los. Bente houd de vrouw bezig en het andere meisje pakt snel de sleutels die aan de riem van de vrouw zitten. Het meisje rent naar me toe. De hand waar ze de sleutel in heeft trilt hevig. "Naam?" Vraag ik snel. "D-dana" "okay dana....in dat slot daar moet je de sleutel steken" met mijn ogen sein ik naar de muur. Er zit daar een slot met een kastje. Ze doet wat ik zeg. De sloten schieten los. Ik rek me uit en begin te lachen. "Man dat had ik ff nodig" ik kijk naar de meiden. Ze hebben al die mannen gewoon uitgeschakeld!! "Meiden kunnen wel vechten!" Lacht ilse. Milou grijnst. En kirsten veegt haar haar naar achter. Die meiden zijn echt niet te geloven! Zo cool zijn ze! Kirsten grijpt mijn pols vast "nu geen tijd om te dagdromen! We moeten rennen!!" We rennen snel weg. Deuren gaan achter ons op slot. We rennen sneller en sneller. De deur voor ons gaat op slot. "NEE VERDOMME!" schreeuw ik. Met mijn vuist sla ik hard tegen de deur. "NEE WE WAREN ZO DICHTBIJ!!" angst gaat door mijn lichaam. Een grote rook wolk komt om ons heen. Bang begin ik om hulp te schreeuwen. De wolk lijkt me in de duisternis te trekken. Bang sluit ik me ogen. "Zo dichtbij..."

Jeremy p.o.v
"We moeten hem redden!!" Zegt link boos. "NEE! jij blijft hier begrepen!" Grom ik. "NEE!! IK WIL HEM NIET KWIJTRAKEN! DIT IS MIJN SCHULD!" "Ja! Het is jouw schuld!! JE MOET ZUINIG OP JOOST ZIJN! NOOIT MEER ZAL JE IEMAND ZOALS HEM ONTMOETEN! REALISEER JE DAT GOED!" Ik kijk link recht in zijn ogen aan. Hij bijt op zijn lip. "Je hebt gelijk
..." zucht hij verdrietig. "Eindelijk!" Ik grijp de pols van link vast en sleur hem naar de andere kamer. Harm is aan het douchen dus hij weet van niks. Ik haal een handboei uit mijn tas. Link kijkt me bang aan. Ik maak de handboei aan zijn pols vast en aan de verwarming. "NEE MAAK ME LOS!!!" Hij begint aan de handboei te trekken. "Doe maar geen moeite...ik gebruik het ook voor vollemaan! Zo kreeg ik mijn krachten beter onder controle." Harm komt aanlopen. Hij heeft een pyama aan. Ik grijp zijn pols ook vast en doe het zelfde bij hem. Na een tijd prutsen zit harm naast link vast. "Ik ga joost terug halen okay? Blijf hier! Vertrouw op me" Ik geef harm een kus op zijn voorhoofd en ga met mijn hand door het haar van link. "Vertrouw op me okay?"

HEY NARE LEZERS! OKAY SJORRY HET DUURDE WEER LANG 😅😅😅

Special Boys (Aan Het Verbeteren)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora