5 krachten en keuzes?

858 57 49
                                    

Ik had een fout gemaakt. Heb hem snel verrandert daarom was hij ff offline

Joost p.o.v
"Link wacht!!" zo hard als ik kan ren ik achter hem aan. Hij luistert totaal niet naar me.

"LAAT ME MET RUST!" Schreeuwt hij.

"Stop alsjeblieft!" Hard grijp ik zijn pols vast. Hij heeft een gil en draait zich in een ruk om. Tranen staan in zijn ogen. "waarom reageerde je zo!?"

"laat maar...je gaat het toch niet snappen!" Link staart naar zijn voeten. Jemig en ik dacht dat vrouwen moeilijk waren?

Ik kuste Bente alleen omdat ik haar nog moest terug betalen. Ze zou niks tegen de directrice zeggen van de ruzies als ik haar zou kussen. Rare deal maar ja...

"Link! Joost! Willen jullie alsjeblieft iets voor ons doen?" Jer en Harm komen aanlopen. "Zouden jullie iets willen halen bij de poort voor ons?"

Link knikt zacht en fluistert : "is goed"

Ik loop opweg naar de deur. Link loopt stil achter me aan. Waarom doet hij zo raar!? Heb ik iets verkeerd gedaan? Wat kan hem het nou weer boeien dat ik een meisje kus?

Wat kinderen kijken ons raar aan. Niet vaak gaan we naar buiten. Binnen is de veiligheid. Niemand mag van onze school afweten. Anders zijn we de klos! We blijven wezens die onbekend zijn voor de buitenwereld. We zijn de perfecte proefpersonen.

Na een tijdje lopen zijn we er. Tot mijn grote schrik staan er 4 grote jongens. Link kijkt me bang aan. Wat waren Jeremy en Harm van plan?

"Link ren het is een val!" Ik grijp zijn hand en wil weg rennen ,maar ik wordt al vast gegrepen. "laat los!"

Bij beide armen word ik vast gehouden Link wordt ook vast gehouden. Ik word mee getrokken en tegen de boom gesmeten. Ik zak door mijn knieën en ga kreunend op de grond zitten. Een touw wordt strak om mijn middel gedaan en om de boom heen gebonden. waarom doen ze dit? Willen ze me als een pinyata gebruiken ofzo?

Ik zie de zon op komen. Nu snap ik het. Ze weten dat vampoeren jiet tegen de zon kunnen. W-Willen ze me nou levend verbranden?

"Alsjeblieft maak me los!" Hard stribbel ik tegen. Het licht van de zon komt steeds dichterbij. Angst gaat door heel mijn lichaam. Link wordt ondertussen bij zijn keel vast gepakt en omhoog gehouden. Hij trapt wild rond. Waarom doen ze dit bij hem!? Hij heeft hier niks mee te maken! Okay de jongens ken ik en ze haten me maar ja!

Het licht komt nog dichterbij. Ik bijt op mijn lip en kijk weg. Nou dit word mijn einde dus. Doei rot wereld, ik ga het niet missen.

"EIKELS! HIJ IS EEN VAMPIER! HET ZAL ZIJN DOOD WORDEN!" schreeuwt link boos. Hij trapt zich los en gaat voor mijn staan. Zijn ogen zijn fel groen. Betekend dit dat zijn krachten sterker worden?

Link p.o.v
Een kracht gaat door heel mijn lichaam. Dan pas merk ik dat ik klauwen heb. Daar ga ik gebruik van maken! Ik haal uit en snij de touwen los.

Joost gaat achter een boom staan waar schaduw is en hij zucht opgelucht. Een knallende koppijn maakt me duizelig. Voorzichtig loop ik naar Joost toe. Ik doe mijn vest uit en gooi hem over zijn hoofd.

"Jij kan hem beter gebruiken!" Zeg ik met een zwakke glimlach.

"Link gaat het wel?" Hij raakt met zijn koude hand mijn wang aan. "Wow je gloeit..."

Ik bijt op mijn lip en voel me steeds zwakker worden. Het word enorm licht in mijn hoofd. Ik begin te hijgen, ik ben uitgeput.

"Joost i-ik voel me niet g-goed. Ik ga flau..." Ik zak door mijn benen en val uitgeput op de grond. Het laatste wat ik voel is 2 sterken armen die me optillen.

Special Boys (Aan Het Verbeteren)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt