17 mijn lot

574 48 37
                                    

Joost p.o.v
De rillingen lopen over heel mijn lichaam. Een blinddoek zit voor mijn ogen en een hand voor mijn mond. Ik word in een gebouw ofzo geduwd. Niet heel vaak ben ik bang ,maar nu.. Altijd probeer ik me sterk te houden en in 1 keer is dat gewoon weg!  De blinddoek word bij me af gedaan. Mijn hart begint langzamer te kloppen en in shock kijk ik om me heen. Allemaal leerlingen van fantasy high liggen in kooien. Ze hebben veel pijn en zitten onder het bloed. Stress gaat door mijn lichaam. Ik slik en de wereld tolt om me heen. "Heb ik dit doet verdient?!? Is dit mijn LOT!!" Van binnen breek ik. De keren dat ik het beter probeerde te zijn en de andere te helpen... deed ik het voor niks? Ik kijk verder om me heen. Dan opeens zie ik bekende! "Kirsten...milou...chichi!!!!" Ze liggen in een kooi. Ze zien er kapot uit. Ik bijt in de hand van de man, hij haalt zijn hand snel weg.  "MEIDEN!!!!" Schreeuw ik. Milou kreunt en kijkt me zwak aan. "J-joost" mompeld ze. Kirsten en chichi glimlachen zwakjes naar me. "KOP HOUDEN"  gromt de man. Hij slaat milou. Mijn ogen worden groot. Vanachter word ik vast gepakt. "BLIJF MET JE POTEN VAN HUN AF!!!!" Schreeuw ik hysterisch. Ik spartel wild rond. Ik word mee gesleurd. "NEE DONDER OP!!!! LAAT ME GAAN!!!!" de man komt met een pistool aan lopen. Ik begin nog hysterischer te schreeuwen. Hij richt het pistool op de meiden. Ik wordt weer meegesleurd naar een aparte kamer. De deur valt langzaam dicht. Als laatste zie ik een felle flits wat gevolgd wordt door een harde klap.  Mijn ogen worden groot en ik voel de tranen van verdriet en woeden in mijn ogen branden. Ik bijt op mijn lip. "Nee.....IK ZAL OVERLEVEN VOOR LINK EN DE ANDERE!!! IK ZAL BETER ZIJN!!! ZOALS IK GEZWOREN HEB!!" met mijn elleboog stoot ik de man hard aan. Hij kijkt me vals aan terwijl bloed van zijn neus op de vieze grond drupt. Opeens voel ik een steek in mijn nek. Ik geef een gil. Een man kijkt me met een grijns aan. Ik kijk naar de spuit in zijn hand. "IK GA NIET DOOD!! IK WEIGER OM OP TEGEVEN!!" Hij pakt me bij mijn keel vast. "Hou je grote mond nou maar en val in slaap. Spaar je energie voor de proeven" mijn ogen worden groot. Dus dit is het gewoon? Mijn lot... "Mijn grootste nachtmerrie komt uit...als proefkonijn behandeld worden"  hij laat me los ,meteen zak ik door mijn knieën en val ik op de grond. Uitgeput sluit ik mijn ogen. "I-ik zal blijven vechten..." zucht ik. Daarna val ik in een diepe slaap.

Link p.o.v
Ik blijf rondjes door de kamer lopen. "Allemaal mijn schuld dit! Link waarom moet je nou wee zo'n sukkel zijn!??" Met mijn vuist sla ik tegen de muur. "Harm en jer verklaren me vaste en zeker voor gek ,maar dat kan me nu echt ff kijk zak boeien. Het enige wat ik wil is..." "joost..." mompel ik zacht. Met pijn in mijn hart kijk ik naar buiten. "Hij houdt zo veel voor me geheim! Maar waarom?"  Ik schud met mijn hoofd en val weer neer op bed. Ik sluit mijn ogen en denk aan hoe ik joost toen ontmoet had...in het bos

Joost p.o.v
Voorzichtig open ik mijn ogen. Alles is 1 grote wazige vlek. Wat stemmen galmen door mijn hoofd. Ik probeer overeind te zitten ,maar ik zit vast. Ik zit vast op een of andere enge tandarts stoel. Mijn polsen ,onder benen ,mijn middel en mijn nek. zitten vast met sterke leren riemen.  Tot mijn verbazing draag ik ook een of andere ziekenhuis pyama. Ik knipper een paar keer. "Aha onze test is wakker geworden" lacht een stem vuil. Een man loopt naar me toe. Hij heeft een dokters jas aan. Ik slik en kijk hem bang aan. "W-wat wilt u van me!!?" "Aw gewoon wat testjes doen...maak je maar geen zorgen!" Hij pakt een mesje. Ik schrik en probeer mezelf los te wurmen. Hij snijdt het ooglapje los. Hij opent mijn oog. Het felle licht Brand in mijn gewonde oog. "H-hou op!" Grom ik. Hij zet een stap naar achter. "Dus zo ziet je gewonde oog eruit...het heeft een rode kleur!" Ik kijk hem aan alsof hij gek geworden is. Hij schrijft wat notities op. Ik staar naar het plafond. "Wat moet ik anders doen! ??" De man trekt zijn dokters handschoenen uit en doet nieuwe aan. Hij stapt weer op me af en kijk naar mijn tanden. Snel sluit ik mijn mond. Zuchtend kijkt hij me aan. Opeens voel ik dat hij mijn kaak vast houd. Hij opent mijn mond. Met al mijn kracht probeer ik hem weer te sluiten maar hij is sterker. Ik voel dat hij mijn hoektand aanraakt. De man grijnst vuil. "Wow wat een pareltjes!  Die dingen kunnen zo veel geld op leveren!" Ik begin te verbleken. Laat hem een grapje maken!! Van binnen breekt paniek bij me uit. Hij pakt een tang. Voor even laat hij mijn  kaak los. Ik spartel wild rond. "DIT KAN JE NIET DOEN!!! ALSJEBLIEF!!" Hij houd grijnzend de tang voor mijn mond. "NEE IK SMEEK HET JE!!!! ALLES BEHALVEN DAT!" Hij loopt met zijn vinger langs mijn kaak lijn. Ik begin te trillen over heel mijn lichaam. "Nee..nee!!! NEEEE!!!!"

LIEFDE :3
Hey nare lezers! Was het te grof? Zo ja zeg het dan!! ^-^

Special Boys (Aan Het Verbeteren)Where stories live. Discover now