1 nieuwe leerlingen

1.2K 72 47
                                    

Link p.o.v
"Doei jongens!" We worden uit de auto geduwd en mijn mams rijd weg.

"Wouw....okay dat was aardig" grinnikt Harm terwijl hij met zijn ogen rolt. Beide staren we naar mijn moeder die gewoon weg rijd. Echt heel lief is ze!

"Echt he?" Ik begin om me heen te kijken. Een groot donker bos is voor ons. Het heeft echt zo'n mysterieuze sfeer! "Gaan we daar heen?" Zeg ik stoer als ik vooruit wijs.

"Naar dat bos!?" Harm kijkt me bang aan. Zo te zien vertrouwt hij het maar niet. Ik ben toch bij hem? Ik ben wel sterk genoeg om ons te beschermen ha!

"Ja hoe komen we anders bij de nieuwe school? Harm kom op, wees geen watje! We gaan gewoon door dat bos." Ik grijp hem bij zijn pols vast en probeer hem mee te trekken, zonder enig geluk.

Al snel trekt hij zichzelf los en kijkt hij me nors aan. Hij opent zijn mond en zegt met een zucht : "We kunnen het ook vragen Link! Veel verstandiger is dat, ik wil niet verdwalen."

"Ik kan het zelf wel!" Met rechte rug loop ik vooruit. Harm slaakt een diepe zucht en rent toch maar snel achter me aan. Zie je wel, ik krijg het toch weer eens voor elkaar he?

Na een tijdje lopen word het donker en donkerder. Een naar gevoel geeft me kippenvel. Ik kijk wat argwanend om me heen. Dan pas merk ik dat Harm verdwenen is.

"Harm?....Haaaarm?" In een soort van trans blijf ik vooruit staren. Waar is dat joch toch? Jemig! Ik word uit mijn trans gehaald door een koude hand die mijn schouder raakt. Ik geef een gil en deins achteruit.

"Wahaha...zo stoer ben je ook weer niet!" Lacht Harm trots. Ik pak hem wel terug hoor! Maar dat verwacht Harm wel van me. Ik geef hem een duwtje en begin ook maar te lachen. Na een tijdje lopen we verder door het bos.

"Omg Link! Link! Link!" Gilt Harm als hij mijn pols vast grijpt en me als een gek door elkaar schud.

"Wat!! wat!! wat!?" Vraag ik lichtelijk geïrriteerd en op een manier zodat het LIJKT dat het me iets boeit. Soms krijg ik echt koppijn van dat joch!

"Een eenhoorn!!!!" Gilt hij blij met een twinkel in zijn ogen. Wat voor drugs heeft hij op?

"Harm die dingen bestaan ni...WOW" er loopt echt een eenhoorn voor ons. Harm en ik kijken elkaar aan en rennen door. Okay wat voor drugs hebben we op? Wat heeft mijn moeder in mijn eten gestopt!?

Harm p.o.v
Waar moeten we ooit heen? Het enige wat we weten is dat we naar een school moeten, die fantasy high heet.

"Hey Harm waarom waren we hier ookal weer heen gebracht?"

"Geen idee....weetje ik snap er niks meer van!"

Opeens voel ik een hand op mijn schouder. Ik hoef niet eens om te kijken! Het is Link, overduidelijk. Hij wilt me zeker terug pakken? Jezus, dat joch is te voorspelbaar.

"Leuk hoor Link, je probeert me terug te pakken voor net, niet waar?"

"Uhm..Harm ik sta voor je" Link kijkt me verbaast en bang aan. Hij staat echt voor me!

"Wacht, hoe dan!? Wie staat achter me?" Snel draai ik me om. Een jongen met bruin/blond haar en iets kleiner dan mij kijkt me aan. Hij draagt een witte blouse en zwarte jeans.

"Hey, zijn jullie verdwaald?" Vraagt hij op een kalmerende toon. De jongen en ik kijken elkaar recht aan. Woorden uitbrengen gaat moeilijk. Het lijkt net alsof hij in mijn ziel kijkt. Echt vaag...

"I-ik uhmm" stotter ik na een tijdje. Opeens gaat er een flits door mijn hoofd. Ik zie de jongen voor me staan met bloed om zich heen ,terwijl hij vuil lacht. Ik schud met mijn hoofd. Snel deins ik achteruit.

Special Boys (Aan Het Verbeteren)Where stories live. Discover now