13 vollemaan

615 54 50
                                    

Joost p.o.v.
Ik ren zo snel mogelijk weg. Op naar buiten. Als ik buiten ben voel ik al een duistere sfeer. Iedereen is bang voor vollemaan. Ik adem diep in en uit. Geen weg meer terug van deze hel. Ik kijk naar de maan. Mijn ogen worden groot en ik voel een steek door heel mijn lichaam. Ik schreeuw het uit terwijl ik mijn handen op mijn hoofd leg. Een duistere lucht komt om me heen. Ik sluit mijn ogen en open ze weer langzaam. De wereld om me heen is zwart wit en de mensen zijn rood. Mijn ogen zijn fel rood. Ik kan me zelf niet onder controle houden. De oude mij zinkt steeds dieper weg in de duisternis. Ik kijk om me heen. Iedereen heeft pijn. Iedereen wil normaal zijn.

Link p.o.v
Ik zet mijn nagels in mijn schouders. "Joost had gelijk! Dit is zwaar" Ik begin te schreeuwen en voel een pijn door mijn lichaam. Duisternis neemt me over. Ik loopt weer weg van het raam. Naar de maan kijken was niet slim. Ik leg mijn handen op mijn hoofd. Opeens hoor ik harm schreeuwen. Ik sta op het punt om naar hem toe te lopen ,maar dan denk ik aan wat joost zei. "HARM H-HET IS GEWOON EEN NACHTMERRIE HET KOMT GOED!!!!" schreeuw ik. Geen antwoord. Een pijn gaat door mijn hoofd. Mijn ogen worden fel rood. Van binnen word ik gestoord! De deur gaat met een klap open. Harm staat in de kamer. Ik slik en kijk hem doodsbang aan. "Dit is harm niet!!!!" 'Harm' heeft zwart rode vleugels in plaats van mooie witte en een vuile grijns staat op zijn gezicht. Ik ren snel naar de andere deur. "Ik dacht het niet!!" Zijn stem klinkt heel koud en duister. Paniek gaat door mijn lichaam. Hij grijpt me om mijn middel vast en smijt me hard op de grond. Ik schreeuw het uit als ik de grond raak. Hij begint me te trappen. Kreunend trap ik hem tegen zijn scheen. Hij stapt naar achter. Vals kijk ik hem aan. Steeds minder goed heb ik controle over mezelf. Ik sta op en sla hem keihard met mijn vuist. Hij valt achterover op de grond. Snel herstelt hij zichzelf en hij rent op me af. Ik grijp hem bij mijn schouders. Hij doet het zelfde bij mij. "H-harm dit zijn we n-niet!" Probeer ik. Hij grijnst en geeft me een harde kop stoot. Ik val op de grond terwijl wat bloed over mijn gezicht loopt. Hij trapt de andere deur in en rent weg.

Jeremy p.o.v
Het water is rood. Vol angst kijk ik er heen. Het enige veilige is weg! Harm rent op me af. Ik grijns duister. Opeens valt harm in een kuil. "Ha je bent echt dom he!? Dit verwachtte ik al lang!" "Ha wie is nou dom!?" Harm vliegt om hoog. "SHIT ik was zijn vleugels vergeten" harm lacht en tackeld me. Vals kijk ik hem aan. Ik open mijn hand. Ik gebruik mijn bloedsturing en smijt hem op de grond. Hij schreeuwt het uit terwijl hij zijn armen om zijn lichaam doet. "HOU OP!!!!" Schreeuwt hij huilend. Ik begin keihard te lachen. Bloed zit op mijn kleren. Ik ga door met lachen als een psychopaat. Harm kijkt me bang aan en verbleekt.

Harm p.o.v
"D-dit is wat ik eerder zag!! NEE ALSJEBLIEFT!!!" Jeremy loopt naar me toe. Hij geeft me een trap in mijn maag. Ik val naar achter in het gat. Met een harde klap kom ik op de grond. Jeremy kijkt met een vuile grijns op me neer. Hij steekt zijn hand uit. Een straal bloederig water komt op me neer. Doodsbang begin ik te huilen en schreeuwen. "Aww is er iets harm?" Lacht hij. Steeds meer bloederig water komt op me neer. Ik probeer omhoog te zwemmen ,maar het is gewoon zwaar. Eruit vliegen kan ook niet! "JEREMY STOP ALSJEBLIEFT!!!!" Huil ik. "Gebeurt dit echt!? Ga ik zo echt verdrinken in bloed water!?" "JEREMY DIT BEN JIJ NIET!!!!!" Huil ik. "HOU JE KOP!!!" Schreeuwt hij kwaad. Hij loopt boos weg. Ik blijf omhoog zwemmen. Het bloederig water staat erg hoog. Uitgeput geef ik op. Ik zink naar beneden. "Dit is dus mijn einde..wouw"

Joost p.o.v
Ik ren richting de kamer. Ff leuk link verrassen. Lachend loop ik de kamer in. Doodsbang zit link in een hoekje. Hij kijkt me bang aan. Hij schud met zijn hoofd. "JOOST NEE IK SMEEK HET JE!!!" Hij doet zijn armen voor zich. Ik stap op hem af. Hij rent weg. De kleur van zijn oren en staart is verrandert. Zwart zijn ze opeens. Er wordt toch gezegd dat zwarte katten ongeluk brengen? Link laat zijn tanden zien. Tot mijn verbazing zijn ze best scherp. Ik ga op de grond zitten. Nu kijken wat hij gaat doen. Hij springt op me af. Ik grijp hem bij zijn polsen en geef hem een harde trap in zijn maag ,zodat hij door vliegt tegen de muur keihard. Hij schreeuwt het uit en valt op de kop op de grond. Snel probeert hij rechtop te staan. Zijn benen trillen. "Ik maak je af" gromt hij. "Succes met dat" lach ik. Hij loopt op me af. Opeens opent hij zijn mond en zet hij zijn tanden in mijn arm. Ik begin te trillen. Snel trap ik hem van me af. Hij knalt tegen de muur. Met pijn in zijn ogen kijkt hij me aan. Rustig loop ik naar hem toe. In een 1 snelle handeling trek ik zijn shirt omlaag zodat zijn schouder te zien is. Hij schud met zijn hoofd en wil om hulp schreeuwen. Ik doe mijn hand voor zijn mond. Ik staar naar zijn schouder. Eindelijk kan ik het doen. Ik open mijn mond en laat mijn tanden zien. Link zijn ogen worden groot. Ik kom steeds dichterbij zijn schouder. Dan zet ik mijn tanden in zijn schouder. De mond van link valt open en ik voel zijn warme adem tegen mijn hand. Ik sluit mijn ogen en geniet van het bloed.

Link p.o.v
Mijn mond valt open. Ik doe mijn best om het niet uit te schreeuwen. Zo vermoeiend is dit. Met mijn hand pak ik het haar van joost vast. Mijn ogen vallen dicht. Ik begin te hijgen. Het doet zo veel pijn. Tegen werken heeft geen zin hij is sterker dan mij. Hij likt met zijn tong het bloed op. De rillingen lopen over mijn lichaam. Dit is echt niet fijn. Een paar tranen lopen over mijn wangen. Joost gaat staan. Bloed zit om zijn mond. Hij grijnst vuil. Ik schuif naar achter totdat ik tegen de muur zit. Die blik. Ik schreeuw het bang uit. Waarom ben IK ooit in deze hel beland!? Opeens voel ik woeden door mijn lichaam stromen. Vol zelfvertrouwen sta ik op. Ik ren naar joost en haal uit. Met mijn klauwen raak ik joost in zijn gezicht. Hij schreeuwt het uit en legt zijn handen op zijn linker oog. Een straal bloed loopt over zijn wang. Ik doe mijn handen voor mijn mond. "O nee"

Hey nare lezers! Het duurde lang sorry voordat. Maar een extra lang deel nu :3

Special Boys (Aan Het Verbeteren)Where stories live. Discover now